Hayatım ben 30 günde bir adet olurum.. Ortalama 14-16 sı arası da yumurtlarım. Yumurtlamadan 1-2 gün önce beni aşırı bir sıcak basıyor geceleri, ayaklarımın altından ateş çıkıyor resmen,.1-2 gün sonra da yumurta akı kıvamında ŞEFFAF iki parmağının arasına aldığında uzayan akıntı gelir, iç çamaşırımı ıslatacak kadar. O nu gördüğümde peşpeşe 3 gece ilişkiye giriyorum. 4 Sene önce kızıma hamişken de böyle tutturdum, geçen ayki hamişliğimde de aynı şekilde, şu an da umutluyum aynı.
Ovulasyon testine gelince adetinden 5 gün sonra yapmaya başla,sabah idrarınla yapılmayacak, sabahki idrarından sonra 3-4 saat idrarını tut ve sıvı şey tüketme, o idrarla yap testi. Hep aynı saatte yap bir de.2. çizgi her geçen gün ya da 2 günde bir koyulaşmaya başlayacak. İki çizginin aynı koyulukta olduğu ya da 2. çizginin 1. den daha koyu olduğu gün, 3-4 gün peşpeşe ilişki. Günaşırı konusuna ben çok takılmıyorum. İşi bitirecek olan milyonlarca spermden yalnızca 1 tanesi. Eşin uykusuna gıdasına dikkat etsin yeter. Spermin en öncelikli dostu uykudur.. Ben de 2 ay önce almıştım da daha kullanmadım öylece duruyor. Anlattığım şekilde kullanırsan olasılığın bir hayli artar. Hadi bakalım kolay gelsin..:))