Yılbası hediyesi almadı kutlamadı bile..

biz 5 yıldır birlikteyiz ve bunu ödemedi hediye almadı diye ne tavır yaptım ne başka bişey.illa hediyemi alması lazım yani :20:
önemli olan yanında olması.ve zaten 1 ay olmuş birlikte olalı sanki 10 yıllık evlisinde unuttu diye tavır yapıyosun :31:

Katılıyorum...
Ben 3.5 yıldır evliyim ve beraber 9. yılımıza geldik...
Bazen maddi nedenlerden dolayı eşimin hediye almadığı da oldu ama hiç sorun etmedim...
Daha çok yenisiniz bence bu kadar kafaya takılacak birşey değil...

sevgili kk arkadaşlarım
değerli üyeler

boğa burcu mevzu bahsini yapan benim:3:
arkadaşın anlattığı olayda geçen şahsı tanımadığımdam mütevellit
kişiliğini tanımlamak için seçtiğim bi etiketti boğa burcu
yani konusahibi arkadaş, erkek arkadaşı özensizdi hediyesi yoktu kutlama bile yapmadı deyince
ben o kişinin KİŞİLİĞİNİ ADLANDIRMAK için boğa burcu dedim kızlar
umarım anlatabilmişimdir:32:
ama hakkattende boğa burcu çıktı oda ayrı bi konu:27:
hepiciğinizeeeeee sefgiler...:16:

sevgili kk arkadaşlarım
değerli üyeler

boğa burcu mevzu bahsini yapan benim:3:
arkadaşın anlattığı olayda geçen şahsı tanımadığımdam mütevellit
kişiliğini tanımlamak için seçtiğim bi etiketti boğa burcu
yani konusahibi arkadaş, erkek arkadaşı özensizdi hediyesi yoktu kutlama bile yapmadı deyince
ben o kişinin KİŞİLİĞİNİ ADLANDIRMAK için boğa burcu dedim kızlar
umarım anlatabilmişimdir:32:
ama hakkattende boğa burcu çıktı oda ayrı bi konu:27:
hepiciğinizeeeeee sefgiler...:16:

anladık canım anladık bizde kendi gördüğümüzü anlattık :) sefgilerrrr

Konu sahibi sen ne aldın diye sorulunca kaçtı gitti sanırsam, rabbena hep bana....

genel olumsuz yorum olunca şimdi cevap verse tartışmaya dönüşecek onun için yazmıyor bence ve haklı
birde arkadaşı hediye konusunda eleştirenlere hak vermiyorum ben
arkadaşın tenezzül edeceğini düşünmüyorum
memur, çalışan bi insan sanırım konu sahibi

evet belkide tartışma ortamı olsun istemedi ama yinede bi teşekkür fln edip çıkacağını yazmayacağını söyleyebilirdi hani nezaketen..
neyse..
bu arada biz boğa burçlarının ne kadar alıngan olduğunu öğrenmiş oldun burdan :34:

evet belkide tartışma ortamı olsun istemedi ama yinede bi teşekkür fln edip çıkacağını yazmayacağını söyleyebilirdi hani nezaketen..
neyse..
bu arada biz boğa burçlarının ne kadar alıngan olduğunu öğrenmiş oldun burdan :34:

heaaaa öyle oldu:1:
baktım 300spartalı var karşımda bende teslim oldum:32:

1 aydır tanıdığınız bir insan ve tek derdiniz hediye alamamanız..

evet tek gayeniz bu..maddiyat..sizi tanımayan bir insan var karşınızda..sizde onu daha ne

kadar tanıdınız ki hemen bir beklenti içine girdiniz..evet sadece tüketim oldu bu işler değil mi..

1 ayda hemen bu boyuta gelip ,sonra herşey aa sıkıldık ya dyip bitecek..sadece tüketme

üzerine kurulu boş zihniyetler,bunu gönül işi zanneden yarım akıl kızlar....hayattaki en gereksiz insan modeli;
sürekli zırt pırt hediye bekleyen,hatta hediyesiz geçirmeyim diye doğum günü öncesinde

bile sevgili bulmaya çalışanlar....derdin çok büyükmüş be kardeşş!!!

evet tek gayeniz bu..maddiyat..sizi tanımayan bir insan var karşınızda..sizde onu daha ne

kadar tanıdınız ki hemen bir beklenti içine girdiniz..evet sadece tüketim oldu bu işler değil mi..

1 ayda hemen bu boyuta gelip ,sonra herşey aa sıkıldık ya dyip bitecek..sadece tüketme

üzerine kurulu boş zihniyetler,bunu gönül işi zanneden yarım akıl kızlar....hayattaki en gereksiz insan modeli;
sürekli zırt pırt hediye bekleyen,hatta hediyesiz geçirmeyim diye doğum günü öncesinde

çok haklı vee doğru bir yorum nr denirki

benim de 1 yıldır görüştüğüm biri var. ne doğum günü ne bişi hediye almaz. ben kendime 1 tl e bişi de alsam, dur ben alayım demez. düşüncesiz yada bilmiyorum. ben sorun etmiyorum. laf çarpıyorum arada, zaten o da işe yaramıyo yine almıyo :1: mesela yemek yesek vs onu öder, ama tutup da bana extra bişi almaz. siz de zaman verin biraz. olmuyosa da öyle kabul etmek lazım.

canım ben sana katılmıyorum. ben de bu arkadaş gibi başta neden bana hediye almıyo demiştim ama olay maddiyat deil. hoşlandığın kişiden bi hatıra ufacık bişi kalsın sana istiyo insan. inan 1 liraya satılan gül bile alsa kurutur saklarım :1: amaç ondan bana gelmiş olsun onu hatırlatsın evimde ondan bişi olsun

siz onun yeni yılını kutlayıp hediye almış mıydınız?
bence zaten oralardan sizin için gelmesi bile sevinilmesi gereken bir durum. zaten kafası karışıkmış vs ki ne durumda geldi bilemiyoruz. bu kadar basit şeylere üzülüp kapris yapmayın belki huyu değildir özel günleri önemsemek yahut hediye almak.

Bir aydır çıktığınız bir insandan fazla incelik bekliyosunuz... Beni çok sık aramıyo, ihmal ediyo tarzında şeyler söyleseniz sizi anlayabilirdim ama doğum günü ve yıl başı hediyesi almadı, alış veriş merkezini gezdik gömleğin parasını bile vermedi demeniz maddiyatçı bir kişiliğiniz olduğunu gösteriyo..

bir aylık ilişkide böyle bi beklenti içerisinde olmanız bile tuhaf

Back
X