- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Martilikiz07
HaklısınızKac yasındasınız , 18 mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınızKac yasındasınız , 18 mı?
Sagladım ıste ama kırıldım bıraz
Evet bole dusunmelıyım cok haklısınız abarttım ıste ama ıste kırıldım gıbı oldu ılk yılımın bole olması benı uzduHala neye kirildiniz anlamadım kusura bakmayın, sizin kadar hassas olmadığımdandır.
Sadece şunu söyleyebilirim, sonrasında bu hissi yaşayacağınız şeyleri teklif etmeyin bir daha.
Cünkü bir şey söyleseniz, adamın da burnundan gelecek, yaptığınızın kıymeti de olmayacak.
Ki bence bir şey yok. Haftaya kutlarız diye düşünmüş olabilir, hediyeyi de o zaman verecektir. Siz verince almıştır o da.
Kuzenleri ile genç tayfa, anladığım kadarıyla düğün sonrası eğlence/muhabbet, siz keyif almadınız mi?
Yani bunun neresi fedakarlık? Olması gereken değil mi?
Düğün sonrası böyle bir organizasyon varken esim benden evlilik yıl dönümü diye eve dönmemi beklese ateşin mi var derim.
Evet bole dusunmelıyım cok haklısınız abarttım ıste ama ıste kırıldım gıbı oldu ılk yılımın bole olması benı uzdu
Ya ben esımın kafası dagılsın dıe ole soledım yıldonumundede dısarı cıkmayı yanlıs buldum ama suanda dusundugmde ben bole yaptım ama esım bunu hıc dusunmemıs dıe uzuldumKuzenlerle takilirken babanne problem olmuyorda evlilik yıldönümünü kutlarken neden peoblem olaun? Ayrica siz demissiniz bisey yapmayalim diye sonra mutsuzum diyorsunuz cok sacma degilmi? Madem oyle esin dusunseydi ne kuzenlere gitseydiniz nede yildonumu kutlasaydiniz. Sizin tavriniz sacma bence bisey yapmayalim demeniz yani. Hediye konusu onemli degil bence cunku erkekler boyle seylerde cok dusunceli olamiyor neticede almis yani biseyler.
Cok tatlısınız tesekkur ederım aynı dıleklerleNice güzel yıllarınız, cok sey kutlayacak guzel bir hayatiniz olsun.
Günü gününe takılmayın, haftaya güzel bir kutlama yaparsınız.
Tesekkur ederım ama ıste uzuldum ılk yılım bole oldu dıe hanı benım evlılılk yıl donumum deyıp kenara cekılmedım esım mutlu olsun ıstedım ama o benım kadar onemsememısevet abartıyosun
seneye de kutlayabilirsiniz. can sıkacak bişey yok. herkes her özel güne aynı önemi veremez. ben vermem mesela, benim de nişanlım önem verir. o yüzden doğum günleri, yıl dönümleri eziyet oluyor bazen bana ne alsam ne yapsam diye.Tesekkur ederım ama ıste uzuldum ılk yılım bole oldu dıe hanı benım evlılılk yıl donumum deyıp kenara cekılmedım esım mutlu olsun ıstedım ama o benım kadar onemsememıs
Normalde tum ozel gunlerı hıc atlamaz eşim zaten bunuda atlamadı ama ıste ben kuzenletıyle oturdu benle bısey yapmadı dıe uzuldumseneye de kutlayabilirsiniz. can sıkacak bişey yok. herkes her özel güne aynı önemi veremez. ben vermem mesela, benim de nişanlım önem verir. o yüzden doğum günleri, yıl dönümleri eziyet oluyor bazen bana ne alsam ne yapsam diye.
Cok guzel yazmıssınız ınanın bunları uygulayacsgım sorun şu kı eşimin hastalık durumu oldugu ıcın ben ona bugun bısey yapmayalım dedı bırgun oncesındede her denılene uydum ama ıcımde bıyerde kırıldım ıste20 yıla yakındır evliyim, ilk yıllarımda sizin gibi bu tarz şeyleri fazlasıyla önemser içimde dert ederdim. Yaşım küçüktü, yaşanmışlıklar daha azdı ve muhakeme yeteneğim şimdi ki gibi değildi. Bazen kapris yapar, bazen içime atar kendimi yerdim. Ama her şekilde ilişkime zarar veriyordum. Bu süreç birbirini tanıma, alışma zamandır ve ilişkinin kaderini belirler.
Yıllar geçtikçe farkettim ki, herkesin olaylara bakışı, tavrı, önemsediği şeyler aynı değil. Ve buna bağlı olarak sevgisini gösterme tarzı da aynı değil. Sen özel günlerde ihtişamlı bir şeyler beklersin ve sevgisini o şekilde sunmasını istersin. Eşin hasta olduğunda kıyamaz, kırdığını farkeder gönlünü almaya çalışır, çok sevdiğin bir yemeği sensiz yiyemez vs. Oda onun sevgi ve verdiği değeri gösterme şeklidir. Yada benim gibi her işi son dakikaya bırakanlardandır, hediyesini senden sonra alması o yüzden tesadüf olmuştur. Evliliğinizin genelinde ihmal, umursamazlık vs. gibi sorunlar yoksa iyimser düşünün derim. Ha tabi ki, bu arada kendi isteklerini göz ardı et demiyorum ama laf arasında şakayla karışık özel günlerde sürprizleri sevdiğini ve beklediğini vurgulayabilirsin. O senin huyunu alır sen onun bir şekilde orta yerde buluşursunuz.
Kuzenleriyle normal günde oturdu sizin yıl dönümü pazardı ve o günde birşey yapmayalım demişsin adam napsın yahuNormalde tum ozel gunlerı hıc atlamaz eşim zaten bunuda atlamadı ama ıste ben kuzenletıyle oturdu benle bısey yapmadı dıe uzuldum