• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşı hediyesi

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
arkadaşlar sevgilime yılbaşı için bir hediye paketi hazırlıyorum. bunun içinde bir yıl byunca beraber güldüğümüz anları tek tek not etmiştim onlar var. bunları güzel bir kutuya koyup üzerine beni güldürdüğün her an için teşekkür ederim yazmayı düşünüyorum. ona bir de bot alacağım bota ihtiyacı var ama üşengeçliğinden bi türlü gidip almıyor, ben alayım da sevinsin canımın için :)) bu pakete bir kar küresi yapıp koymayı düşünüyorum. sizce bunu bildiğimiz kavanoza yapsak mı güzel olur, yada nasıl bişeye yapayım. bir de kavanozun kapağına değil dibine yapıştırmayı düşünüyorum hangi yapıştırıcıyı kullanmalıyım. ve kavonozu nasıl süslemeliyim

not: kutuya ekleyebileceğim başka önerileriniz varsa buyrun paylaşın lütfen

notlar
biraz erkeklere göre değilde

bende o kar küpümü ne onu merak ettim bildiğimiz karsa eriyecek ama :53:

notlar
biraz erkeklere göre değilde

bende o kar küpümü ne onu merak ettim bildiğimiz karsa eriyecek ama :53:

kavanozun içine simli ve figürlü şeylerden.. ters çevirince kar efekti oluyor ya :1:

güzel fikirde. doğum gününde yada yıl dönümünde bu kadar uğraşsan daha güzel olur gibi geldi. ama sen bilirsin. ihtiyacı varsa sadece bot alabilirsin. diğerlerini yıl dönümünüzde hazırla istersen.

kavanozun içine simli ve figürlü şeylerden.. ters çevirince kar efekti oluyor ya :1:

güzel fikirde. doğum gününde yada yıl dönümünde bu kadar uğraşsan daha güzel olur gibi geldi. ama sen bilirsin. ihtiyacı varsa sadece bot alabilirsin. diğerlerini yıl dönümünüzde hazırla istersen.

kendisi yapacakmış onu yani
enteresan nasıl oalcakki zordur diye düşnüüyorum :)

yok canım yıldönümümüzde belki düğünümüz olacak kısmetse :))) ben verdiğim her hediyede mutlaka el emeğine özel gösteririm hem hiç zorlayacak bişi değil ki bunlar

yok canım yıldönümümüzde belki düğünümüz olacak kısmetse :))) ben verdiğim her hediyede mutlaka el emeğine özel gösteririm hem hiç zorlayacak bişi değil ki bunlar

ahh ahh evlenmeden önce böle şeyler düşünülüyorda evlendikten sonra benim gibi düşünüyorsun..... yaşlılık işte:1:... tadını çıkart...

hiç zor değil bitanem :) internete kar küresi yapımı yazarsan çıkar çok kolay sende yapabilirsin

kar küresini kar kütlesi olarak okumuştum sanırım nasıl uzaksam olaya
bir bakayım eglenceli bişeyse oğlumla babasına hediye yapalım

arkadaşlar sevgilime yılbaşı için bir hediye paketi hazırlıyorum. bunun içinde bir yıl byunca beraber güldüğümüz anları tek tek not etmiştim onlar var. bunları güzel bir kutuya koyup üzerine beni güldürdüğün her an için teşekkür ederim yazmayı düşünüyorum. ona bir de bot alacağım bota ihtiyacı var ama üşengeçliğinden bi türlü gidip almıyor, ben alayım da sevinsin canımın için :)) bu pakete bir kar küresi yapıp koymayı düşünüyorum. sizce bunu bildiğimiz kavanoza yapsak mı güzel olur, yada nasıl bişeye yapayım. bir de kavanozun kapağına değil dibine yapıştırmayı düşünüyorum hangi yapıştırıcıyı kullanmalıyım. ve kavonozu nasıl süslemeliyim

not: kutuya ekleyebileceğim başka önerileriniz varsa buyrun paylaşın lütfen

bunu gerçekten yaptınız mı :53: ne diyeyim valla ben üşenirdim yaw :27:
bot fikri güzel de kar küresi pek erkekler için iyi bir hediye fikri değilmiş gibi geldi..

geldimm
sorularım var :

kavanoz ne kavanozu olacak mesela sen nasıl yapacaksın tursu kavanozuda olmaz gıbı geldı ama
dıger soru : içine ne tür obje dusunuyorsun dıyecektım sen cerceveyle foto koyacaksın sanırsam bana kucuk noel baba veya cam agacı lazım :)
soru uc : guclu yapıştırıcıdan kasıt nedır

not : babam kırtasıyeci utandım kendimden ama

İkimize kaban almıştım birbirinin aynından .
Birde yılbaşı şapkası almıştım ben .
Ayrılmasaydık verecektim . :31:

yapıştırıcı olarak silikon kullanabilirsin gibime geldi.

cute oğluna yapacaksan süpriz yumurtadan çıkan oyuncaklardan yapabilirsin..

ben zamanında yapmıştım,bu hafta içinde tekrar yapıcam :))
milupa kavanozunu düşünüyorum hem küçük,hem şirin.İçine koyabilecek ufaklıkta anlamlı bir biblo bulabilirsem milupa kavanozunda,bulamazsam eminönü çeyizcilerinden aldığım ufak boy bi kavanozla yapacağım.
Yapıştırcı olarak " cam macunu " al.
Kapağa cam macunu sürüp bibloyu yerleştir,zaman geçtikten sonra da sim ve su doldurduğun kavanoza kapat...
benim seneler önce cam macunuyla sabitlediğim hediye yıllar yılı düşmeden durmuştu

Back
X