• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı için kombin

elbise üstünde çok güzel durmuş bence de yerimseniben kesinlikle ten rengi bir çorap giymelisin siyah falan giyme, hatta biraz parlak olsun çorabın. bence altına ayakkabıdan ziyade çizme giymelisin, hatta dizlerinin bir iki parmak üstünde çizmen varsa çok hoş olur. yoksa da topuklu bi çizme giy bence düzle çok sadece durmuş. takıyı üzerine alacağın şeyin rengine göre seç derim ben. önerimse elbisenin biraz altında biten şık bir trençkot, uzun ve klasik kesim olarak ne renk montların var onlara göre takını seç bence, ama elbisen biraz sade olduğu için takın sade olmasın hareketlendir bence göğüs bölgesini, büyük taşlı ve uzun kolye tercih etmelisin
edit: ya trençkot dedim ama o olay yerine varana kadar tabi, gece boyunca sadece elbiseyle durucaksın zaten çok sıcak olur dans falan da edilir büyük ihtimalle o yüzden üstüne alacağın şeyin pek de önemi yok oraya varana kadar gözükecek sadece

elbise üstünde çok güzel durmuş bence de yerimseniben kesinlikle ten rengi bir çorap giymelisin siyah falan giyme, hatta biraz parlak olsun çorabın. bence altına ayakkabıdan ziyade çizme giymelisin, hatta dizlerinin bir iki parmak üstünde çizmen varsa çok hoş olur. yoksa da topuklu bi çizme giy bence düzle çok sadece durmuş. takıyı üzerine alacağın şeyin rengine göre seç derim ben. önerimse elbisenin biraz altında biten şık bir trençkot, uzun ve klasik kesim olarak ne renk montların var onlara göre takını seç bence, ama elbisen biraz sade olduğu için takın sade olmasın hareketlendir bence göğüs bölgesini, büyük taşlı ve uzun kolye tercih etmelisin
edit: ya trençkot dedim ama o olay yerine varana kadar tabi, gece boyunca sadece elbiseyle durucaksın zaten çok sıcak olur dans falan da edilir büyük ihtimalle o yüzden üstüne alacağın şeyin pek de önemi yok oraya varana kadar gözükecek sadece

trençkot olarak krem rengi var.deri ceketim var.bir de sarı yagmurluk var ama o iyi kaçmaz gerçi.ama çok guzel mangodan almıştım. kesimi guzel bir tek.başkaa kısa ceketlerim var o da olmaz.

nereden aldın kız bunu, bayıldım valla

baska rengı var mıydı ,ne kadardı ,süper yakısmış ,bana da yakısır herhalde naniknanik

,yılbasından sonra bır calısma yapalım senle
:jeyyar:

kemeraltından bi pasajdan aldımm şimdi gitsem bulamam valla kaydirigubbakcemile
baska da kahverengisi vardı ben de bunu beendiimm sana da olur evet bana olan sana da olur necalısması yapacaz kızz :D

aa evett çalışma yapalım elbiselerimi kapıyım geliyim :ecrin_bebek:
sana da alırım kıız bidahakine :P

trençkot olarak krem rengi var.deri ceketim var.bir de sarı yagmurluk var ama o iyi kaçmaz gerçi.ama çok guzel mangodan almıştım. kesimi guzel bir tek.başkaa kısa ceketlerim var o da olmaz.

krem rengi güzel durabilir bence, ama bu sefer siyah çizmeyle çok sırıtır fisfisfis
bak aksesuar seçimin için bunlar fikir verebilir

bana kalırsa da beyaz çok güzel olur elbisenle, beyaz ayakkabı beyaz çanta çok seksi durur :jeyyar: kalın bilezikler tercih edebilirsin iki tane beyaz ortaya bir lacivert.

ya bence şimdi sezonu olmadığı için çok uygun fiyata topuklu beyaz ayakkabı bulabilirsin hem yazın da giyersin kotun altına hep, bi bakın şöyle kuytu köşelere, kesin karşına çıkar hem ucuz hem güzel bişey

aaa bak aklıma ne geldi sen şimdi topuklu çizmeni giy bunun altına, üstüne de böyle tüylü yelek gibi şeyler oluyo ya onlardan al müthiş olur haa

hatta o tüylü şeylerin bazılarının uzun streç kolu oluyo, sadece yelek kısmı tüylü tüyllü oluyo böyle, bece elbisene çok yakışır du bakem güzel bi tane blursam eklerim

Back
X