yılbaşı kutlaması?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
nerdeyse 1,5 aydır doğru dùzgün arayıp sormayan erkek arkadasin yilbaşını kutlamalimiyim sizce bir anda görüşmeyı kestı aramadı yazmadı bende inat ettm yazmadım yine de diyorum 5 ayımız geçti bi mesaj atsammı karar veremedm fikirlerınizi almak ıstedm kendimi küçük düşurmüş olurmuyum?

bence yapma böyle bir şey eğer ilişkine devam etmek istiyosan lafım yok ama hatır için flan değmez yani

1 bucuk aydir karsi taraftan ses seda yok öylemi?

Ben olsam yazmazdim... :20:

O merak etsin.sizin yeni yilinizi kutlasin.umrunda olsaydiniz,zaten sizi arayip sorardi.ne gerek varki havalara sokcaniz.kendini bisey sancak...

yorumlarınız için teşekkürler o kadar kararsız kaldımkı bı yanım yaz diyo bır yanım yazma yazarsam ilişki eminim kaldığı yerden devam edıcek ama sağlıklı bı ılışki olmıck ama bu belırsızlıkte bi yandan canımı sıkıyo görüşmek istemıyorum deseydı ıçım daha rahat olurdu sankı anlam veremedm:26:

emın ol bekledıgın gıbı olmayacak yazsanda ıcın rahatlamayacak aksıne ben ıstedıgım zaman gıder ıstedıgım zaman gelırım havasına gırecek belkı bu gece mutlu uyuyacaksın ama yarınddan ıtıbaren basa doneceksın hıc kendını ezdırme ne gerek var dunyada tek erkek o mu ama yazmazsan ve eger dondugunde pas vermezsen ona sunu demıs olacaksın ; burası dıngonun ahırı degıl benım kalbı evet ıstedıgın zaman gıdebılırsın ama ben onay vermedıkce gelemezsın. bence kırılmak uzulmek kucuk dusmak ıstemıyosan kendını tut hıc bısey yapma bırak o sana ulasmaya calıssın sen ımkansız ol onu ımkansız yapma.:20:

anam dengesizlik var karakterinde düşünseydi o kadar kendi kaybetmemek için arardı sorardı baya da zaman geçmiş önündeki mutluluklara odaklan bence

anam dengesizlik var karakterinde düşünseydi o kadar kendi kaybetmemek için arardı sorardı baya da zaman geçmiş önündeki mutluluklara odaklan bence

sağol canım önümde bi mutluluk göremiyorum nedense hep hüsranla sonuçlanıyo benim ilişkiler :( buda bi belırsizlikte bitti sanki hala yarım kalan birşeyler var gibi oluyo böyle de olunca neyse hayırlısı yazmıcam kesinlikle ya zaten az önce profilde gördüm keyfi gayet yerinde umrunda değl yani dediğin gibı istese yazardı:19:

emın ol bekledıgın gıbı olmayacak yazsanda ıcın rahatlamayacak aksıne ben ıstedıgım zaman gıder ıstedıgım zaman gelırım havasına gırecek belkı bu gece mutlu uyuyacaksın ama yarınddan ıtıbaren basa doneceksın hıc kendını ezdırme ne gerek var dunyada tek erkek o mu ama yazmazsan ve eger dondugunde pas vermezsen ona sunu demıs olacaksın ; burası dıngonun ahırı degıl benım kalbı evet ıstedıgın zaman gıdebılırsın ama ben onay vermedıkce gelemezsın. bence kırılmak uzulmek kucuk dusmak ıstemıyosan kendını tut hıc bısey yapma bırak o sana ulasmaya calıssın sen ımkansız ol onu ımkansız yapma.:20:

evet canım yazmiş olsam aynen dedğn gibi oluck bunu da bilıyorum aslında zaten egosu yüksek bi insan iyice havalara giricek su iç ses varya beni bi rahat biraksa ama yok karar verdim kesinlikle yazmıcam sağol canım yorumun beni iyice kendime getirdi emınım o yazıck ve işte o zaman bu dedklerini söyleme hakkm oluck ama ben yazarram bu hakkı kaybedcem:19:

Back
X