Yilbasi mesaji

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar. Bu benimki cuma mesajı atmisti ilk defa iki kere arka arkaya amaç beni hatırla ben burdayım mesajını vermek.Yoksa hayatta atmaz toplu mesaJ az önce de yılbaşı mesajı atmis sanırım topluca herkese atmış. Sizce ben de atiyim mi Toplu mesaJ whatsaptan olur mu ne dersiniz.

Benimki ne, eski sevgiliniz mi yoksa platonik aşkınız falan mı? Eski sevgiliyse ve bir daha ilişki düşünmüyorsanız atmayın. Yok platonikse olabilir, bilemiyorum yani sizin karşılıklı olup olmamasını istemenize bağlı.

Eski sevgiliniz mi? Ne zaman, nden, ve kimin karariyla ayrildiniz?

Eger tekrar muhabbet acmak istiyorsaniz geri mesaj atmaniz uygun olacaktir. Bakarsiniz belki direk size mesaj atmaya cekindigini ogrenirsiniz

canın atmak istiyorsa at ama cvp vermezse salya sümük girme şimdi yeni yıla:)

Allah aşkına yaş kaç yahu ne bu böyle ergen kafaları.

Ona karsi ilginiz var. Aksi olsaydi yaziyim mi yazmayim mi diye sormazdiniz. Yazin bence ne olacaksa olsun. Yeni yila ask dolu girersiniz belki.

Su watsapta toplu msj nasıl atılıyor ya hu. Toplu msj aticaz diye grup kuruyorlar sonra rezil oluyorlar watsaptan attıysa öyle toplu msj falan olacağını sanmam ben. Kendisi bile isteye toplu msj atar gibi ativermistir. internetten yılbaşı kartı indir onu at barı tam olsun

Her cuma konu açacaksın gibi görünüyor.

Bence şeker bayramını bekle.

Sen seviyorsun bence bu adamı, bize sorup durma boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…