- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Kaç kilosun canm
Çikolata teklifine hayır denildi, tamam!
Ama pazara kadar 69 olacağım
İşte o kısımda devam getiremiyorum maalesef. Jillian Michael programlarına başladım çok sefer ama hep yarım kalıyor. Bölgesel hareketler yapmayı planlıyorum bakalım. Gün içinde genelde hareketliyim cardio olabilecek şekilde.Menulerin gayet güzel canm spora dair ne yapiyorsun
Sana bir yogurt kuru onericem ve ardindan mekik cekiceksin anlastk mi
Bir kase yagsiz yogurt birer tatli kasigi zerdecal zencefil tarcin ogunlerden once yiyceksin:) bak gor karnin nasil duzlesiyor:)Ben bir yoğurt kürüne başlamayı düşünüyordum acaba aynı şey mi? Bekliyorum önerini.. Çekerim mekik ya tamamdır
Evet benim bahsettiğim de bu kürdüBir kase yagsiz yogurt birer tatli kasigi zerdecal zencefil tarcin ogunlerden once yiyceksin:) bak gor karnin nasil duzlesiyor:)
Ben de su an yiyorum:) rica ederim:)Evet benim bahsettiğim de bu kürdüama biraz araştırdım, bahsedilen baharatlar yüzünden akşam yatmadan bir kaç saat önce 1 küçük kase yoğurda 1 tatlı kaşığı bu baharatların karışımından atıp öyle yemeye karar verdim. Bu akşam ona da başlayacağım. Bakalım faydası olacak mı teşekkür ederim önerin için
Ben de karışık bitki çayımı içtim, şimdi de yoğurt kürümü hazırlayıp yiyeceğim hemeen.Ben de su an yiyorum:) rica ederim:)
Afiyet olsun canmBen de karışık bitki çayımı içtim, şimdi de yoğurt kürümü hazırlayıp yiyeceğim hemeen.
Canm benim boyum 1.70 .. bugun çiğköfte yedim olamayacağım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?