Yılbaşı mı geliyor? E hadi o zaman kilo verelim. :)

Vernalagnia

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.177
1.044
683
32
Kızlar.. İradesizliğimden çok sıkıldım artık. Bir gün gayet iyi giderken gün sonuna doğru ufak bir kaçamaktan sonra amaan nasıl olsa çok bir kilon yok bu gün gitti zaten diye cozutuyorum ve bu böyle gidiyor. Aylar ayları kovalıyor. Kasım geldi, onun da yarısı bitti bile. Gerçekten kendimi dövücem artık o derece.

Hadi gelin birlikte paylaşımlarla, motivasyon fotoğraflarıyla, küçük tüyolarla biraz kilo verelim ne dersiniz?
Kendime 1 haftalık hedef olarak abur cubur yememeyi seçiyorum. Çünkü ipin ucunu kaçırıyorum. Kiloyu da pazartesi yazacağım çünkü hastalığın bitmesini bekliyorum.

Aslında hepimiz yapılacakları biliyoruz, sıkıntı zaten bunları uygulamakta. Belki hesap verilecek bir mecra olursa daha iyi olur diye düşündüm. O zaman ne diyoruuzzz; lets lose some weight! Yani diyor ki; hadi biraz kilo vereliiiiiim!

Kaç kilosun canm

55-56 civarı sanırım en son oralardaydı. :) Cumartesi sabahı tartılıp net olarak söylerim. Boy 1.62 bu arada. Tipik Türk kadını vücuduna sahip olarak fazla kilolarım göbek, basen, popo ve üst bacak bölgesinde birikmiş bulunmakta.. Bir de bel ince olunca, tebrikler! Muhteşem bir orantısızlığa sahipsiniz.

Güne 2 büyük su bardağı su ile başladım.

Kahvaltı 7.45
1 haşlanmış yumurta
6 küçük yeşil zeytin
1 kk kadar beyaz peynir
1 küçük domates
2 parmak kadar çöven ekmeği ( Amasra yöresine ait bir ekmek)

Ara 11.00
15 fındık

Öğle 12.10
1 kase mercimek çorbası
1 tabak türlü ( suyu yenilmedi)
1 küçük kase salata (yağ-tuz yok)
2 mandalina

Saat 13.00
1 fincan yeşil çay

Su toplamda 1.5 litreye yaklaştı.

Ama pazara kadar 69 olacağım

Canım öyle aşırı bir kilom yok ama iyi de değilim yani. Şöyle dümdüz bir karın, şekilli bir popo kim istemez ki :) boyum 1.62
Senin boyun kaç? Çok da zorlama vücudunu az bir zaman var pazara

Saat 16.15
2 mandalina
1 peynirli wasa (72 kalori)

Saat 19.00
1 kuru incir

Akşam 20.00
1,5 tam buğday lavaş
Az zeytin yağı ile pişirilmiş tavuk göğsü ve biber
Domates + acı sos ile yapılmış dürüm
1 bardak ev yapımı ayran

Saat 21.00 da karışık bitki çayı içerim. Su seviyesi gayet iyi

Bakalım spora dair bir şeyler yapabilecek miyim?

Yarım lavaştan daha dürüm yapıp yemeseydim 10 numara olurmuş.. Karnım rahatsız ediyor çünkü şişlik. Gerçi biraz da ayran yapıyor bunu ama. Neyse yarın daha güzel bir gün olur inşallah.

Menulerin gayet güzel canm spora dair ne yapiyorsun
İşte o kısımda devam getiremiyorum maalesef. Jillian Michael programlarına başladım çok sefer ama hep yarım kalıyor. Bölgesel hareketler yapmayı planlıyorum bakalım. Gün içinde genelde hareketliyim cardio olabilecek şekilde. o yüzden bölgesel çalışabilirim diye düşündüm. Senin önerebileceğin bir şeyler var mı?

Bir kase yagsiz yogurt birer tatli kasigi zerdecal zencefil tarcin ogunlerden once yiyceksin:) bak gor karnin nasil duzlesiyor:)
Evet benim bahsettiğim de bu kürdü ama biraz araştırdım, bahsedilen baharatlar yüzünden akşam yatmadan bir kaç saat önce 1 küçük kase yoğurda 1 tatlı kaşığı bu baharatların karışımından atıp öyle yemeye karar verdim. Bu akşam ona da başlayacağım. Bakalım faydası olacak mı teşekkür ederim önerin için

Ben de su an yiyorum:) rica ederim:)

Günaydınn!

Güne yarım litreye yakın hacmi olan bardağımdan su içerek başladım. :)

Kahvaltı 8.30
Kepek sandviç ekmeği ile domates, salatalık, peynir ve kıvırcıktan oluşan sandviç ( ekmeğin içi çıkarılmış ve boş kalan kısımlarını da yemedim olabildiğince )

Yarın sabah tartılcam bakalım 55 sınırlarını geçmemişimdir umarım. 55.9'a bile razıyım.

Canm benim boyum 1.70 .. bugun çiğköfte yedim olamayacağım zaten :)

Aslında çiğköfte yemenden ziyade ne kadar yediğin önemli sanırım :) 69 olmasa da sınırlarına yaklaşırsın canım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…