- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Yılbaşı geliyor diye değil de, bir süredir aldığım bir karardı bu kilo vermek için. Şimdi yeniden gündeme geldi, çünkü birkaç haftalığına bozulmuş gibiydi kararlılığım. Çok değil ama akşamları birşeyler atıştırma alışkanlığı edinir gibi olmuştum yine. Bende aranızdayım, kilomu bilmiyorum rahatsızlığımdan ötürü tartılamıyorum bir süredir. Ama dünden itibaren akşam 7'den sonra birşey yememe kararı aldım yeniden. Bugün yarın da annemle yoğurt kürüne başlayacağız. Bir daha bırakmamak dileğimle ve yılbaşına kadar yol katedip bir daha bu kararlılığımızı bırakmamak dileğimle, bende sizinleyim. Herkese sevgilerimi sunarım. :) Yolumuzun sonu aydınlık olsun, sağlıklı yaşamak için... :)
Tabi ki yılbaşı geliyor diye değil ama böyle küçük bahaneler hedefi sıcak tutuyor diye düşünüyorum. :) Aksi takdirde amaan bugün olmasa yarın diye yayıyorum en azından kendi adıma.
Zaman zaman biraz sapmalar olabiliyor önemli olan bence o manevrayı güzelce yapıp geri dönebilmek. Çok mutlu oldum yazdığınıza. Ve de sanırım 92lisiniz, yaşıtız. :) Kolay gelsin size de, tüyolarınızı, paylaşımlarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Bu arada geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. :)
Teşekkür ederim, bende yazmış olduğuma sevindim esasında. Sessiz bir forum okuyucusu idim bu akşama kadar.. :) Öncelikle, kesinlikle katılıyorum bir zaman koymak ve bahane etmek güzel bir motive aracı oluyor bence de. :) Hepimize kolay gelir inşallah...
Evet yaşıtız, 92'liyim ben. Genç yaşta insan daha kolay kilo verebilir bence çoğunlukla. Metabolizmayı çalıştırabilmek biraz da mesele bence. Tüyolarınızı bekliyorum deyince ablam geldi hemen aklıma, o hem koşarak hem de dans ederek çalıştırıyor metabolizmasını. Tavsiye ederim o açıdan, bende daha sağlıklı iken dans ederek formumu koruyordum. :)
Benim rahatsızlığım geçiçi bir rahatsızlık değil, ben Kas Erimesi hastasıyım. Hastalığımın henüz tedavısı yok, ama iyi düzeye getirilebiliyor egzersizlerle. Ömür boyu egzersiz tek tedavim yani şimdilik.. :) Üniversite okurken, okuduğum şehirde yanlış bir tedavi sonucu bir atak geçirdim, talihsizlik oldu biraz. Sonra onu atlattık derken 1 sene öncesinde de bir atak geçirdim, üzüntü ve sıkıntı sonucu. En son geçirdiğim ikinci atak ile tekrar kilo almaya başlamıştım. 1 senedir daha iyiyim, inşallah bir daha tekrarlamayacak. 2013'den sonra bir daha tekrarlamadı yani. Son 1 senedir iyice toparladığımdan beri de kararlılığımla epey iyi durumdayım aslında, kendimi de daha iyi hissediyorum. İnşallah daha da iyi olacağım ve olacağız... :) Kilo verdikçe daha çabuk iyileşeceğim diyebilirim. Hastalığım çok kiloyu kabul eden bir hastalık değil çünkü. Atak geçirince aldım ister istemez kiloları işte, gidecekler ama inşallah... :) Sevgilerimle...
Şu açıdan bak her zaman fiziksel olarak ve mental olarak kendini korumak zorundasın. Dolayısıyla egzersiz/spor yapmamak için bahane üretemezsin. :) Üzüntülerin ve sıkıntılarının özel bir sebebi olup olmadığını bilemiyorum tabi ama senin kendini üzme gibi bir lüksün de yok demek ki. :) Yani aslında hepimizin dikkat edip uygulaması gereken konularda senin aksatma gibi bir şansın yok.
Birbirimize destek olabiliriz. Ben sende o gücü gördüm. Elinden hiçbir şey kurtulamaz gibime geliyor.
Teşekkür ederim. Evet o dönem bu durumları biraz gözardı etmiştim. Üzülme gibi bir lüks görmüştüm kendimde. Ama biliyorum ki artık, böyle bir lüks karşısında vücudumun dayanma gücü çok az. Bundan dersimi aldım 2. atakla diyebilirim. :) Söylediklerinizin farkındayım evet. Aksatma gibi bir şansım yok, bu sebeple biraz toparlar toparlamaz hayatıma kazandırdım bu alışkanlığı. Bir ara bu kadar da dikkatli değildim bu konuya, ayaktayım yürüyorum dans edebiliyorum ne de olsa diyordum. Ama şimdi öyle değil, hareketi hayatıma kazandırdığımı düşünüyorum bu sene. Herkesin yapabilmesini diliyorum, büyük bir kazançmış yeniden anladım. :)
Birbirimize destek olabileceğime inanıyorum, o gücü gördüğünüzü söylemeniz bile hoşuma gitti. :) Güzel arkadaşlıklar kurarız inşallah, teşekkür ederim tekrar desteğiniz için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?