- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
Eşin arasın.Davet etsin gelirlerse gelsinler.
Gelmezlerse onların ayıpları olur.
Herkes onları ayıplar.
Çünkü bütün akrabalar sizde olacak.
Onu soran olursada davet ettik ama buurup gelmediler.Bilmiyorum dersiniz.
Büyüklük sizde kalsın.
canım tamam gelmesin evime ama eşimin kardeşinin eşi ben aramıyorum zaten bütün kardeşleri arıypda bi o kardeşini aramazsa kardeşi üzülmez mi düşünmezmi abim beni niye aramadı diye bizim kaynımızla bi problemimiz yok.kardeşini aradı sen gel diyemezde.artık üstümüze düşeni yaptık.sinir bir durum yaaa
aynen canım tşkederim.valla buraya açtığım konu için çok memnunum sizinlerin fikirleri sayesinde (akıl akıldan üstündür)eşim kararı netleştirdik taki ben buraya konu açana kadar kararsızdım.
söylediğin gibi eşim aradı davetimizi yaptık.
en dogru kararı vermişsiniz canım.
Dargınlıklar olur arada.
İçini rahat tut.Belki bir vesiledir.
Buluşmadan sonraki durumuda bize özetlersin
canım sen niye dert ediyorsun ki;
bırak eltin dert etsin?
onca şeyden sonra nasıl giderim,yüzüne bakarım diye,
hem eşin kardeşine söyleyecekmiş,
sen sakinliğini koru,soğukkalı ol,
asıl o düşünsün..arka odalarda mı oturacak sende de???
ayy kızlarr sinirden çatlıycam yaaa haber geldide şimdi hanımefendi gelmeyi düşünmüyormuş eşi napar bilemezmiş.
ben böyle olacağını biliordum bu duruma düşürmemek için kendimi eşimin aramasınıda istememişdim ama işte kardeşi ve kardeşleri gelioo.aramak zorundaydı.ayy çok sinirliyimm ben çok aptalım çok salağımm
ayy kızlarr sinirden çatlıycam yaaa haber geldide şimdi hanımefendi gelmeyi düşünmüyormuş eşi napar bilemezmiş.
ben böyle olacağını biliordum bu duruma düşürmemek için kendimi eşimin aramasınıda istememişdim ama işte kardeşi ve kardeşleri gelioo.aramak zorundaydı.ayy çok sinirliyimm ben çok aptalım çok salağımm
kızlar yeni yılınız umarım sağlık ve huzur dolu geçer.
haber vermemei istemiştiniz dün çok güzel geçti ve eltim gelmedi tabi kaynımda tabiki adamla kavga etmişlerr
kızlar yeni yılınız umarım sağlık ve huzur dolu geçer.
haber vermemei istemiştiniz dün çok güzel geçti ve eltim gelmedi tabi kaynımda tabiki adamla kavga etmişlerr
sevindim canım.
Sen dogru olanı yaptın.
Bak kaynında onu haksız bulmuş ki tartışmışlar.
Büyüklük sende kaldı.
egonu yenip, eşini ve kaynına, diğer aile üyelerine verdiğin değerle eltini davet etmenden dolayı seni çok takdir ettim.
eltin gelmezse gelmesin, sen her bakımdan öndesin. asla eşine bak çağırdım da ne durumlara düştüm, ben aptalım vs deme. çünkü sen hiç kötü bir durumda değilsin inan bana eşinin gözünde ve ailesinin gözünde değerin arttı.
bırak eltin düşünsün. ne eşinle ne ailesiyle konusunu bile açma. kaynın gelirse de ona da açma, eltini sorma. siz güzel güzel eğlenin o da evinde içi içini yesin. ne ayıp şey! davete icabet gerektiğini birileri ona öğretmemiş. ya da o kadar hırslı ve kibirliki gururunu yenip gelemiyor.
sen iyi yaptın eğlenmene bak
valla arkadaşım sevindim mi üzüldüm mü ben anlayamadım.keşke kavga etmeselerdide dünü fırsat bilip gelseydide herşey yoluna girseydi ben yine ablalığımı yapar kollardım.sadece şuan ben o insanı tanımıyorum.belki sinirimden söylüyorum çünkü kaynımı çok mahçup etti abilerine karşı çocuk yalan konuştu misafir var diye ama öğrendiler olmadığını.hayır eline ne geçti kendi kendinin yılını mahvetti salak.çok saygısız mış gelmesi mühim değil özel davet istedi bence benim aramamı bekledi.çok doluyum çok bi kez daha anladım resmen kullanıldım yaa salak yerine koyuldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?