yılbaşı ve küs olduğum eltim

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
meraba kızlar eltimle ilgili daha önceden konu açmıştım.şimdik sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.kavgamızdan sonra ilk defa bayram da karşılaştık ve hiç konuşmadık yani bulunduğum ortamlara hiç gelmedi hep tek başına arka odalarda durdu üzülmedim dersem yalan olur neyse bayram dan sonra amca oğlunun düğününde karşılaştık evde yalnız kaldık ufak tefek konuşmalar derken bu beya konuşmaya başladı e bende konuşmaya başladım ama içten hiç olamadım çünkü yapılan büyük hakaretler vardı.ben isterdimki tabi bu kim olursa olsun konu konuşulsun özürler dilensin kırgınlıklar gitsin içde hiçbirşey tutulmasın.tabi böyle olmadı.o günde geçti gitti ne aradı ne sordu bende aramadım.
şimdi problem şu yılbaşı gecesi bende toplanılacak söylemelimiyim sizce?yoksa ben bu eğlenceyi kendi evimde yapmamamılıyım
az önce eşime sordum kardeşine haber vericekmisin diye tabi canım söyleriz ayıp olur yoksa ayrı gayrı olmaz dedi.
tabiki söyliycek kardeşi ama bi tuhaf oldum yaaa sanki yüzsüz yüzsüz davet ediyomuşum gibi.kızlar napıyım ben nolur bişiy diyin
kafamda çok soru işaretleri var.

Son düzenleme:
senin evinde yapmasan eşin pürüz çıkarır mı?orası da var..
eğer eşin sizde olmasında ısrar ederse veya ediyorsa..

önceki konunu okumadım bilmiyorum..
sizde yapılması mecbursa, eşinde kardeşine haber verecekse, tabi eltinde davetli demektir..
sen de birebir muhatap olmamış olacaksın..eşin kardeşini davet edeck,
yani sizin evinizde yapılması kaçınılmaz,onlarda davetliyse,daha başkaları da davetliyse,
eltine geldiklerinde bi hoşgeldin dersin mesafeli,ikramlarını yaparsın ortaya,sonuçta diğer misafirlerinde olacaksa..
ortadan davranırsın..birebir illede sıcak diyaloğa girmek durumunda değilsin..
ölümü gör ye, allahaşkına tat şu ikramları ,küserim bak gibi birebir illede sıcak diyaloğa girmek durumunda değilsin.
ne varmış gibi ne yokmuş gibi davranırsın, kaynar gider, özel muamele yapmazsın..

Son düzenleme:
Hemen önceki konuna göz attım öyle yorum yapayım dedim... O olaylardan sonra onun için üzülmemeliydiniz.. sonuçta size attığı msjlar vs... aklını başına toplayasaydı eğer, tek tük konuşma sonrasında da aramaz mıydı?? nasıl olsa hafiften başladık konuşmaya devamı da gelsin demez miydi istese? bence boşverin çağırmayın... sizi o derece huzursuz etmiş kötü günler yaşatmış birini evinizde eğlence için ağırlamayın....

uff evt yaaa çok doğru

Eşiniz kutlamanın sizin evinizde yapılmasına ve hatta onların çğırılmasına karar vermiş.
Huzursuzluk çıkabilir bu programı iptal ederseniz.
Yüzsüz olmayacaksınız ki eşiniz çağıracak.
Gelmesi yüzsüzlük olur asıl.
Gelirlerse de ölçülü davranırsınız olur biter.
Çok samimi olmanıza gerek yok

Eşinin kardeşi onun hatırına çağrıyorsun sen onla sohbete girme belli seni çekemiyor soğuk dur

evet bizde toplanılmasına karar verdik kızlar.eşimin ailesi yani kardeşleri ve eşleri gelicekler herkezi ben aradım sadece küs olduğum eltimi ben aramadım onlarıda yani kardeşini eşim arıycak tabiki.ayy iyki açmışım konuyu çok rahatlıyorum okudukça inanın.beni çok iyi anlamışsınız kızlar.

hayır bide davet edipde gelmemesi var tamam gelmezse gelmesin ama hani bak beni çağırdılar ama ben gitmedim hıhh.böle bişey yaparsa ay buna çok bozulurum işte

büyüklük sizde kalsın
bosverın o utansın yaptıklarından
anlasın senın degerını
cagırkı onun yüzü utansın
ben kımle uğraşmısım diye utanç duysun
bence senın bu buyuklugun karsıdında ezılır buda ona buyuk bır ceza olur

bence cagırr canım 3 gunluk dunya kus olmaya kalp kırmaya degmez

eşinizin çağırmak istemesi normal kardeşi sonuçta
bence siz büyüklük edin
olgun taraf olun
ne yüzgöz olun nede fazla konuşun
sıradan bi misafir gibi konuşun yeter
zaten soğukluğu hissedip ona göre davranır o da..
ama çağırmazsanz eşinizle sorun yaşarsınız bu defa
boşverin bi gece katlanın evinizin huzuru kaçmasın

canım sen niye dert ediyorsun ki;

bırak eltin dert etsin?

onca şeyden sonra nasıl giderim,yüzüne bakarım diye,

hem eşin kardeşine söyleyecekmiş,

sen sakinliğini koru,soğukkalı ol,

asıl o düşünsün..arka odalarda mı oturacak sende de???

daha önce ne gibi sorunlar yaşadın eltinle bilmiyorum ama evine geldiğinde sıcak davranmazsın mesafeli olursun olur biter.mutlaka sıkı fıkı olmanıza gerek yok kionu düşünüp strese girme sen davetinin tadını çıkar bence

böyle eltiden korkulur...böyle böyle görüşmeye devam edeceğiniz belli...aile sonuçta ayırım yapamazlar...

bu kız mutlaka seni bir yerde sıkıştırıp gözünü korkutacaktır,eskiyi anlatma diye...böyle bir durum için ben olsam yanımda her daim kullanmaya hazır ses kayıt cihazı vs bulundururdum,detaya girmesi için safa yatardım,bir bir dökülürdü...sonrada herkese dinletirdim...sonrasında ne olursa olsun sanane ki? kaynını seviyorsun yazık değil mi ona, bu kızla hayat geçer mi?

kızlar çok tşkederim yorumlarınız için.evet bazen umursamamak gerekiyor ama işde yaşadıklarımı ben biliyorum ya bezen üzülüyorum bazende kendime kızım salakmısın sen ne üzülüosun diorum:44:bilmiyorum bakalım neolcak keşke küçük küçüklüğünü büyükde büyüklüğünü bilsede herkez saygı içinde olsa

evinde yılbaşı için bi program yaptıysan eltin için vazgecmene degmez, bence madem o kadar samimi değilseniz eşiniz kardeşinize söyler, gelmek isterlerse keyifleri bilir, belkide gelmezler hem belli olmaz

hayırrrrrrrrrrr sakın gelmesin evine.bende küsüm eltimle kayınvalidemle aramızı açtı yalanlarıyla.kocamdan bile soğuttu beni.neyse bizde bu yılbaşı bizde toplancaz ama kesinlikle o benim kapımdan içeri giremez bence yüz verme derim.hiçde acıma ona.yada ne biliym ben çok kızgınım kendi eltime o yüzden bütün eltilerden nefret ediyorum.daha dün akşam yine onun yüzünden kavga ettik(( mutsuzum çok.

evinde yılbaşı için bi program yaptıysan eltin için vazgecmene degmez, bence madem o kadar samimi değilseniz eşiniz kardeşinize söyler, gelmek isterlerse keyifleri bilir, belkide gelmezler hem belli olmaz

tşk ederim canım benim.artık samimi değiliz okadar kavgadan sonra.eşim aramış akşam kardeşini tamam geliriz demiş.artık kendileri bilirler kaynım gelir eltimi bilemiyorum gelirsede kavgayla gelir gibime geliyor kaynım gelmezsede zaten kavga etmiş demeklerdir.amaaaaaaan hiç istemiyorum böyle şeyler.kavga gürültü patırdı offfff

canım tamam gelmesin evime ama eşimin kardeşinin eşi ben aramıyorum zaten bütün kardeşleri arıypda bi o kardeşini aramazsa kardeşi üzülmez mi düşünmezmi abim beni niye aramadı diye bizim kaynımızla bi problemimiz yok.kardeşini aradı sen gel diyemezde.artık üstümüze düşeni yaptık.sinir bir durum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…