- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
Hemen önceki konuna göz attım öyle yorum yapayım dedim... O olaylardan sonra onun için üzülmemeliydiniz.. sonuçta size attığı msjlar vs... aklını başına toplayasaydı eğer, tek tük konuşma sonrasında da aramaz mıydı?? nasıl olsa hafiften başladık konuşmaya devamı da gelsin demez miydi istese? bence boşverin çağırmayın... sizi o derece huzursuz etmiş kötü günler yaşatmış birini evinizde eğlence için ağırlamayın....
meraba kızlar eltimle ilgili daha önceden konu açmıştım.şimdik sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.kavgamızdan sonra ilk defa bayram da karşılaştık ve hiç konuşmadık yani bulunduğum ortamlara hiç gelmedi hep tek başına arka odalarda durdu üzülmedim dersem yalan olur neyse bayram dan sonra amca oğlunun düğününde karşılaştık evde yalnız kaldık ufak tefek konuşmalar derken bu beya konuşmaya başladı e bende konuşmaya başladım ama içten hiç olamadım çünkü yapılan büyük hakaretler vardı.ben isterdimki tabi bu kim olursa olsun konu konuşulsun özürler dilensin kırgınlıklar gitsin içde hiçbirşey tutulmasın.tabi böyle olmadı.o günde geçti gitti ne aradı ne sordu bende aramadım.
şimdi problem şu yılbaşı gecesi bende toplanılacak söylemelimiyim sizce?yoksa ben bu eğlenceyi kendi evimde yapmamamılıyım
az önce eşime sordum kardeşine haber vericekmisin diye tabi canım söyleriz ayıp olur yoksa ayrı gayrı olmaz dedi.
tabiki söyliycek kardeşi ama bi tuhaf oldum yaaa sanki yüzsüz yüzsüz davet ediyomuşum gibi.kızlar napıyım ben nolur bişiy diyin
kafamda çok soru işaretleri var.
hayır bide davet edipde gelmemesi var tamam gelmezse gelmesin ama hani bak beni çağırdılar ama ben gitmedim hıhh.böle bişey yaparsa ay buna çok bozulurum işte
meraba kızlar eltimle ilgili daha önceden konu açmıştım.şimdik sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var.kavgamızdan sonra ilk defa bayram da karşılaştık ve hiç konuşmadık yani bulunduğum ortamlara hiç gelmedi hep tek başına arka odalarda durdu üzülmedim dersem yalan olur neyse bayram dan sonra amca oğlunun düğününde karşılaştık evde yalnız kaldık ufak tefek konuşmalar derken bu beya konuşmaya başladı e bende konuşmaya başladım ama içten hiç olamadım çünkü yapılan büyük hakaretler vardı.ben isterdimki tabi bu kim olursa olsun konu konuşulsun özürler dilensin kırgınlıklar gitsin içde hiçbirşey tutulmasın.tabi böyle olmadı.o günde geçti gitti ne aradı ne sordu bende aramadım.
şimdi problem şu yılbaşı gecesi bende toplanılacak söylemelimiyim sizce?yoksa ben bu eğlenceyi kendi evimde yapmamamılıyım
az önce eşime sordum kardeşine haber vericekmisin diye tabi canım söyleriz ayıp olur yoksa ayrı gayrı olmaz dedi.
tabiki söyliycek kardeşi ama bi tuhaf oldum yaaa sanki yüzsüz yüzsüz davet ediyomuşum gibi.kızlar napıyım ben nolur bişiy diyin
kafamda çok soru işaretleri var.
evinde yılbaşı için bi program yaptıysan eltin için vazgecmene degmez, bence madem o kadar samimi değilseniz eşiniz kardeşinize söyler, gelmek isterlerse keyifleri bilir, belkide gelmezler hem belli olmaz
hayırrrrrrrrrrr sakın gelmesin evine.bende küsüm eltimle kayınvalidemle aramızı açtı yalanlarıyla.kocamdan bile soğuttu beni.neyse bizde bu yılbaşı bizde toplancaz ama kesinlikle o benim kapımdan içeri giremez bence yüz verme derim.hiçde acıma ona.yada ne biliym ben çok kızgınım kendi eltime o yüzden bütün eltilerden nefret ediyorum.daha dün akşam yine onun yüzünden kavga ettik(( mutsuzum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?