Yılbaşı

Bızde bırsey yok. Ben korona degılım dıyor.

Zaten anasına babasına kundaktaki bebesine korona bulaştıranlar “bizde var kesin” deyip bulaştırıyor

Şaka mı bu

Herkes kendisinde olmadığını sanıp bulaştırıyor sonra insanlar ölüyor hatta bir de o hastaların dağıttığı virüslerle sağlıkçılar ölüyor

Vebal diye bir şey duymuş mu eşiniz

Duymadı ise açsın okusun hatta sadece tv izlesin yeter

Zaten söyledım ses etmedi. Sımdıden yerını yapıyor o. Tabıkı kafayı yerim ve cıkar gıderım evıme herhalde
Ben 2 gece diyorum yılbaşı hangi gün bilmediğimden, bir de 4 geceymiş, olamaz, olmamalı, daha neler. Şimdiye kadar sana hep abartıyorsun diyenlerdenim ama bu sefer abartmıyorsun, bunda direnmelisin. Gitsin 4 gün yatsın anasının kucağında

Eşin iyice kafayı yedi ailesiyle ne itici bi adam bu ya.
3 aylık evlilikte aynı şehirde niye aileye gidilsin.
Onu geçtim korona var.
Ayrıca tek günlük değil muhtemelen 4 gün yasak olacak.
Of bayıyo beni bu aile düşkünleri
Zaten bugun Sureklı dedım sen bagımlısın ailene dıye. Sureklı dıycem. Anne memesinden ayrılmadın kac yasına geldın dıye. Gıtsın tek basına ya.

Zaten anasına babasına kundaktaki bebesine korona bulaştıranlar “bizde var kesin” deyip bulaştırıyor

Şaka mı bu

Herkes kendisinde olmadığını sanıp bulaştırıyor sonra insanlar ölüyor hatta bir de o hastaların dağıttığı virüslerle sağlıkçılar ölüyor

Vebal diye bir şey duymuş mu eşiniz

Duymadı ise açsın okusun hatta sadece tv izlesin yeter
Valaa ben dıycem ona.tek gıtsın

Valaa ben dıycem ona.tek gıtsın

Gitmesin

Yani nasıl anlar hangi dilde anlar bilmiyorum ama çok net anan baban ölürse kime gideceksin derim ben

Gitme virüs var

Bende yok diyor da bugün kapmadığı ne malum

zaten belirti vermeden önce bulaştırdığı için binlerce vaka var

Son düzenleme:
Sen bence bırak bu adamı kalsın annesinde sürekli eve de gelmesin.

Ya da işten çıkar çıkmaz annesine gitsin sadece yatıya eve gelsin hergün
Başka türlü doyacak gibi değil

Zaten dıycem bı sure iki tarafada gitmiyoruz dıycem
Biz bunu Mart'ta falan dedik size günaydın. Gidip kimsenin evinde zaman geçiriyoruz, annelerimize gidersek sosyal mesafeli ve balkonda oturuyorduk artık onlar da bitti. Ama sizin derdiniz hiç pandemi olmadı ki.
Sende eşinin ailesine karşı alerji var eşin de aksi gibi o evden göbek bağını kesmemiş. Kusura bakma ama bu evlilik çok uzun sürmeyecek bu şartlarda. İkiniz de çok hatalısınız.

Ya güzelim ne diye neden evlendiniz ben anlamadım. 3 aylık evlisin hep aynı konuyu açıyorsun yapılan yorumlara hep bir bahaneyle cevap veriyorsun hiç kimsenin yorumuna da tamam bunu deneyeyim demiyorsun. Sen gerçekten zor bir insansın. Sabitlemişsin kendini. Ya sen hep eşim ailesine gidiyor beni kv ile bırakıyor sıkılıyorum ders çalışmam lazım diyorsun al kitaplarını git diyorum ayıp olmaz mı diyorsun onlar size gelsin diyorum yatalak babanen var diyorsun. Evde canın mı sıkılıyor anlamıyorum. Bir derdin var o bu.Boşan sen bu adamdan kurtul bu dertten. Yorulmadın mı? Hep aynı konudan sıkılmadın mı? Uçurtma avcısı kitabını oku orada ki hikayeye dertlen. Limonata filmini izle ona üzül. Farmagülün suçu ne yi izle ona dertlen.

Son düzenleme:
Şahsen eşim bana korona bahane edip annemlere gelmek istemese ama kendi annesine gitse oturur saçmalamasına gülerim.
Eğer pandemiyi bahane edecekseniz sizin de ailenize gitmemeniz gerekiyor.
Evde birlikte geçirmeyi teklif edin.
Yoksa siz de gitmeyin bir yere aksi şekilde tutarsızlık oluyor.
Derdi hiçbir zaman pandemi olmadı ki, evlendiğinden beri her hafta gitmeli miyiz of pof konu açıyor.

Derdi hiçbir zaman pandemi olmadı ki, evlendiğinden beri her hafta gitmeli miyiz of pof konu açıyor.
İşte diyorum ya bahane sadece. Umrunda değil yoksa.
Her hafta gitmek beni de bunaltir ki bunalttı eşime de söyledim seyrekleştirdik.
Bu şekilde eşle doğru dürüst ilişki kurmayip böyle sadece yakinanlari anlamıyorum.

Ya güzelim diye neden evlendiniz ben anlamadım. 3 aylık evlisin hep aynı konuyu açıyorsun yapılan yorumlara hep bir bahaneyle cevap veriyorsun hiç kimsenin yorumuna da tamam bunu deneyeyim demiyorsun. Sen gerçekten zor bir insansın. Sabitlemişsin kendini. Ya sen hep eşim ailesine gidiyor beni kv ile bırakıyor sıkılıyorum ders çalışmam lazım diyorsun al kitaplarını git diyorum ayıp olmaz mı diyorsun onlar size gelsin diyorum yatalak babanen var diyorsun. Evde canın mı sıkılıyor anlamıyorum. Bir derdin var o bu.Boşan sen bu adamdan kurtul bu dertten. Yorulmadın mı? Hep aynı konudan sıkılmadın mı? Uçurtma avcısı kitabını oku orada ki hikayeye dertlen. Limonata filmini izle ona üzül. Farmagülün suçu ne yi izle ona dertlen.
Tamamda 2 haftada bir gıdıyoruz. Onda anlastık. Kv yi takmıyorum. Ama bu sefer eşim yok bu az oldu yılbasındada kalalım orda dıyor.

İşte diyorum ya bahane sadece. Umrunda değil yoksa.
Her hafta gitmek beni de bunaltir ki bunalttı eşime de söyledim seyrekleştirdik.
Bu şekilde eşle doğru dürüst ilişki kurmayip böyle sadece yakinanlari anlamıyorum.
Ya korona tabıkı umrumda. Arkadaşımla falan gorusmuyorum. Dıkkat edıyorum. Ama eşim ılla gıdelım dıyor.

Back
X