Yılbaşı

Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Konu sahibi eşinize şunu deyin "1 yıldır insandan insana bulaşan bir hastalık var dünyada. Bir türlü çaresi bulunamadı. En çok da insanların bir arada dipdibe bulunmasından dolayı bulaşıyor" belki işe yarar En Büyük KK

Yaa zaten şöyle senin ailen benim ailem mevzuları o kadar itici ki. Ne yapsan kendi ailesine de yapmanı isteyecek. Sürekli bu tip hesaplara girmek çok rahatsız edici. Önce bu mevzuyu konuşup çözün sonra da eğer ailesini çok ozluyosa gidip bi süre orada kalsın
Bende anneme cok duskunum. Ama Sureklı gıtmıyorum. Bu sefer benim anneme gitmiyorsun dıycek. Yanı onun bahanesi bu orada kalmak ıcın. Ben ona söyliyecegım. Persembeden gıtsın bıraz kalsın orada cıdden

Tabiki degilim de söyleniyor aılesıni sevmedigımı söyluyor
Sevmiyorsun zaten adam haklı, hepimiz öğrendik bunu, ince konuşmaktan da pek haberin yok. Sen dili ben dili kavramlarını araştır, öğren,hayatında uygula, evliliği korumak için iyi bir yoldur

günde 30.000 vaka çıkıyor fazlası var eksiği yok bu rakamların ve hala aileyle yılbaşı diyor eşiniz pes.

ben artık hükümet önlem almıyor diyemiyorum bilinç yok ki insanımızda, ne yapsalar boş yani. ülke tümden kapansa aile apartmanında konu komşuda görüşecek insanlar. cidden kafam yandı. olan evden çıkmayan kurallara uyan insanın psikolojisine oluyor.

Sevmiyorsun zaten adam haklı, hepimiz öğrendik bunu, ince konuşmaktan da pek haberin yok. Sen dili ben dili kavramlarını araştır, öğren,hayatında uygula, evliliği korumak için iyi bir yoldur
Sevıyorum ve ıyı anlasıyoruz. Ama Sureklı gıdınce, 3 saat bır koltukta oturmaktan sıkılıyorum

Bence eşini kırma. Aynı hataları yaptım. Keşke yapmasam çünkü o beni bu konularda genelde kırmadı. Senin eşinde seni kırmıyor anladığım kadarıyla. Bir günlük sabretmeye çalış. Sana, evliliğine dönüşü olumlu olur:)

Bence eşini kırma. Aynı hataları yaptım. Keşke yapmasam çünkü o beni bu konularda genelde kırmadı. Senin eşinde seni kırmıyor anladığım kadarıyla. Bir günlük sabretmeye çalış. Sana, evliliğine dönüşü olumlu olur:)
Hayır bak kabul etsem arada gıdelım kalalım diyecek. Eşim bılmıyorum bence benı aılesı olarak görmüyor. Halaa orası ıcın bızım eve gidelim diyor.İnan bak kalsak sıkılcam saatler sonra. Kendı evımde rahatım, uzanıyorum. Orda anneanne babaanne babası annesı rahat hareket edemiyorum ben. Nerde yatcam. Ev kalabalık. Ertesı gun kalk kahvaltı sonra hadı oturun gıtmeyın falan. Sonra arada hep isteyecek

Ben basbasa gecırmek istiyoruz. Bız yıllık evli degılız ki. Ayrıca hep dıyorum. Bak korona var bırsey olursa vicdan azabı duyarım ama bırsey olmaz dıyor

Çıldıracağım ya bu her yorumun altına pandemi pandemi yazanlardan. Yazın millet akın akın plajlara inerken yoktu pandemi pandemi şimdi kış geldi eve kapandınız yeniden mi aklınıza geldi.
Kesinlikle öylee. Ama suan vakalar gercekten arttı. Ben dıkkat etmezdim aa suan gercekten dıkkat edıyorum. Maske dezenfekten hep kullanıyorum

Çıldıracağım ya bu her yorumun altına pandemi pandemi yazanlardan. Yazın millet akın akın plajlara inerken yoktu pandemi pandemi şimdi kış geldi eve kapandınız yeniden mi aklınıza geldi.
Ben arkadaşımla falan gorusmuyorum. Ufak cocukları var. Bırsey olur falan diye. Ama annelere hep gıdıyoruz

Ertesi günde eve geçmeniz olası değil. 31 Aralık akşamı yasak başlasa 1 Ocak resmi tatil sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi muhtemel e zaten haftasonu da edildi. Siz Perşembe akşamı girdiğiniz evden yasalara uyuyorsanız pazartesi sabah 5'ten sonra çıkabilirsiniz gibi duruyor.

Ertesi günde eve geçmeniz olası değil. 31 Aralık akşamı yasak başlasa 1 Ocak resmi tatil sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi muhtemel e zaten haftasonu da edildi. Siz Perşembe akşamı girdiğiniz evden yasalara uyuyorsanız pazartesi sabah 5'ten sonra çıkabilirsiniz gibi duruyor.
Yok artık. O kadar gün napacagız orda. Ki benim evde kuşlarım var. Onlarla ilgileniyorum. O kadar gun evde tek bırakamam onları. Bi yılbası ıcın ki kutlamam 3 4 gun kalamam orda. Tek gıtsın eşim. 3 4gun gelmesin böyle söylıycem

Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Annesigil’e gitmeseniz,evde mi otursanız acaba bu yılbaşı?
Pandemi varya hani

Q
Annesigil’e gitmeseniz,evde mi otursanız acaba bu yılbaşı?
Pandemi varya hani
İlk yilbasımız. Basbasa evde olmak ıstıyorum tabıkı. Kalabalık evleri. Kalabalığa girmek istemiyorum. Ama evden cıkmıyor lar dıye bırsey olmaz dıyor eşim

Back
X