Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında istesem olur ben bir haftada 3 kilo verdim sıvı dieti ile ama tam yapmadığım halde ama bu sefer sıkı tutucam ve vericem :)1 hafta da 5 kilo imkansiz canim ya
Ya ben destek istemiştimBaya iddiali 1hafta zayiflama sagligin icin tehlikleli..1elbise icin boylr riske gitmr derim saglik sorunlarin o bilir maksimum 1.2verirsin o da odem olur fazlasi kasdan gider
Ayrıca hiçbişey olmuyo ben yirmi gün içinde 68 den 54 leke düştüğümü biljyorum.sağlık durumum da gayet iyiydi[/QUOTEinşallah cumartesi kadar 4 kilo veririm ya
Ya ben denicem işte bakalım cumartesi 4 kilo verirsen süper olur yaAyrıca hiçbişey olmuyo ben yirmi gün içinde 68 den 54 leke düştüğümü biljyorum.sağlık durumum da gayet iyiydi
Sadece acı çehre ile mi verdiniz bu kiloyu ? Neler yaptınız anlatır mısınız ?Ayrıca hiçbişey olmuyo ben yirmi gün içinde 68 den 54 leke düştüğümü biljyorum.sağlık durumum da gayet iyiydi
Sıvı şeyler karnımı doyurmuyor , sıvı diyeti olmaz da ben de doyurucu ve kilo verdirici bir şeyler ariyordum o nedenle duakni dusunmustum. Başka bir diyet bakayım o zaman ben , tesekkur ederimDükkanı hiç yapma derim tüm evrelerini yapmadığın sürece bırakır bırakmaz aliyosun.kilo verdikten sonra da gerek duymuyorsun devam etmeye benim bir arkadaşım 20 kilo verdi 2 ayda görünce şok olmuştum. 2 3 ay sonra yine gördüm eski kilosuna donmustu
Evet o diyette aklimdaydi bir bakayım. SagolunBak karbonhidrat diyeti var o daha mantıklı ve daha kolay..eğer acı cehre iyi sonuç verirse sizlerle paylasacagim
8 kilo versem of of çok iyi olacakToplamda Vermen gerekn kaç kilo var.