• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşına kadar 5 kilo vermeliyim

Cisem82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
489
433
103
43
:deli::KK43: bunu nasıl yapicam bilmiyorum 1 hafta var ve ben 5 kilo vermek istiyorum tavsiye verirseniz çok sevinirim gerçi 15 kilo vermem lazım ama şimdilik 5 kilo yeter elbisem e girmem için ama 1 ocaktan itibaren sıkı bir diet e başlıca m benimle Zayıflamak isteyenler katılsin lütfen:halay::eğlence:

Baya iddiali 1hafta zayiflama sagligin icin tehlikleli..1elbise icin boylr riske gitmr derim saglik sorunlarin o bilir maksimum 1.2verirsin o da odem olur fazlasi kasdan gider

Ben acı cehre kullanıyorum bir haftada etkisini görmeye başladım fakat araştırdım herkeste iyine sonuç vermemiş yada düzenli kullanmladilar bilmiyorum

Ayrıca hiçbişey olmuyo ben yirmi gün içinde 68 den 54 leke düştüğümü biljyorum.sağlık durumum da gayet iyiydi

Ayrıca hiçbişey olmuyo ben yirmi gün içinde 68 den 54 leke düştüğümü biljyorum.sağlık durumum da gayet iyiydi
Sadece acı çehre ile mi verdiniz bu kiloyu ? Neler yaptınız anlatır mısınız ?
Konu sahibi et diyeti diye bir şey var. Dukan diyeti. Onunla kısa surede kilo verenler var ,bir bak istersen. Beraber yapalım mı ? Sıvı diyeti nasıl, karın doyuruyor mu? Bırakınca hemen geri alınıyor mu o kilolar?

Valla bipmiyorum sıvı dieti ne bir hafta oldu basliyali ilk defa yaptığım için bilmiyorum ama hedef 50 olmak yaza kadar da vericem inat ettim

Canım ben isteyerek yapmadım bi ilaç kilo aldırmışti aşırı tatlı yediriyordu.sonra psikolojik bir travma yaşadım katı olan gıdaları tüketimiyordum sivi besleniyordum.corba ve meyve suyu tüketiyorum kendime geldiğimde bi ay içinde hiçbir kıyafetim olmuyordu..bu olay 3 sene once oldu.acı cehreyi simdiye kullanıyorum kilo aldım bu yaz.ise yaramaz diye başladım meraktan kaç kilo verdim bilmiyorum ama geçen hafta olmayan pantolonum bu hafta oldu tartılmiyotum bir hafta sonra tartilcam

Dükkanı hiç yapma derim tüm evrelerini yapmadığın sürece bırakır bırakmaz aliyosun.kilo verdikten sonra da gerek duymuyorsun devam etmeye benim bir arkadaşım 20 kilo verdi 2 ayda görünce şok olmuştum. 2 3 ay sonra yine gördüm eski kilosuna donmustu

Bak karbonhidrat diyeti var o daha mantıklı ve daha kolay..eğer acı cehre iyi sonuç verirse sizlerle paylasacagim

Dükkanı hiç yapma derim tüm evrelerini yapmadığın sürece bırakır bırakmaz aliyosun.kilo verdikten sonra da gerek duymuyorsun devam etmeye benim bir arkadaşım 20 kilo verdi 2 ayda görünce şok olmuştum. 2 3 ay sonra yine gördüm eski kilosuna donmustu
Sıvı şeyler karnımı doyurmuyor , sıvı diyeti olmaz da ben de doyurucu ve kilo verdirici bir şeyler ariyordum o nedenle duakni dusunmustum. Başka bir diyet bakayım o zaman ben , tesekkur ederim

Ya bu isvec dieti ni yapıcam ama 1 ocak itibari ile başlıca m benle başlamak isteyen varsa basliyalim bir ocak itibari ile yapalım

Back
X