• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşına kadar 5 kilo vermeliyim

Arkadaşım düğününden önce 6 gün isveç diyeti yapıp 4 kg vermişti, belki onu denemek istersin?
Siz ketojenik diyet yapmıştiniz, nasıl suanki durumunuz , kilolari tekrar almadiniz değil mi ? Bana önerir misiniz ketojenik diyeti ?

Siz ketojenik diyet yapmıştiniz, nasıl suanki durumunuz , kilolari tekrar almadiniz değil mi ? Bana önerir misiniz ketojenik diyeti ?
10 kilo vermiştim, 5ini geri aldım malesef :( Ne diyet yaparsan yap sonrasında hunharca yersen kilo alıyorsun malesef.Ketojenik diyeti öneririm tabii ki.

YouTube da spor hareketleri var özellikle basen karın için çok faydalı ben geçen sene yapmıştım yaza doğru biraz incelemek için kilo kaybı çok fazla olmuyor ama vücutta belirgin bir incelme oluyor bir haftada yarım beden inceldim playstoreda telefon için ücretsiz gunluk egzersiz diye bir program var şimdide buna başladım faydasını gördüm tek başina diyet yeterli değil sabah ve akşam spor yap spor aletim yok evde ama netten yapıyorum faydasını gördüm

10 kilo vermiştim, 5ini geri aldım malesef :KK43: Ne diyet yaparsan yap sonrasında hunharca yersen kilo alıyorsun malesef.Ketojenik diyeti öneririm tabii ki.
Ketojenik diyet aklımda sizin konunuzu okuyacağım tekrar. Çok iyi vermissiniz gerçekten , 5 kiloyu geri alsanız da çok iyi vermissiniz

Arkadaslar basliyalim bir diet e hem birbirimizi motive ederiz bir gün b3lirleyelim basliyalim kızlar ben 20 kilo vericem

Arkadaslar basliyalim bir diet e hem birbirimizi motive ederiz bir gün b3lirleyelim basliyalim kızlar ben 20 kilo vericem
Hangi diyeti düşünüyorsunuz ? Eğer düşündüğünüz ketojenik diyet ise,bence bir mutfak tartısı edinin. Ben de düşünüyorum ketojenik diyete baslamayi, mutfak tartısı aldıktan sonra :)

Back
X