• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşına kadar hedef 10 kilo

Bu sabah tartildim 62.300 dum haftaya insaallah 1 kilo vermeye calisicam
Gel yaris yapalim ben 1 kilo vermeye calisicam sen kac kilo vercen. Hem hirs olur hemde utaniriz veremedigimiz icin boylece de kilo vermis oluruz var misin
Tabi iyilesmissen hastaligin gecti mi

Bu sabah tartildim 62.300 dum haftaya insaallah 1 kilo vermeye calisicam
Gel yaris yapalim ben 1 kilo vermeye calisicam sen kac kilo vercen. Hem hirs olur hemde utaniriz veremedigimiz icin boylece de kilo vermis oluruz var misin
Tabi iyilesmissen hastaligin gecti mi

tamamdir. :KK55: haftaya pazara kadar bakalim kilomuzda ne değişecek.. az önce tartildim 70 kg

evett .. bu sabaha zencefil ve tarçın cayimla basladim kan şekerimi dengeliyor.. zencefilde midemi rahatlatiyor.. ve bu saate kadar bisey yemedim.. şu anda ilk ogunumu yiyorum.. yesil elma rendesi uzerine toz tarçın ve bal.. bugun daha sert gececek gibi.. hadi hayırlısı

Ara ogun bir avuc antep fistigi
Aksam sadece salata yicem imsaallah baska bisey yemem bir bardak papatya cayi icicem

Aglama dua et Allah tan hayirlisini iste
sagol canim benim sıkıntilar bitiyor mu dünyalık işler ışte.. rabbim seviyor ki sınıyor.. bende kendimi tencerelere vuruyorum.. çok şükür halimize yarın yeni bir gün olacak inşallah

12 de bir bardak papatya cayi 5 tane findik
1.5 da kahvalti salcali yumurta,k.k koy peyniri,labne,domates, bir simit,cay

Aksam yemegim
Bir tabak dolma( kabak, patlican,biber) sarma yedim. Bir bardak ayran

günaydınlarrrr.. hayirli bir gun olsun inşallah.. saat 12.00 nescafe içiyorum biraz sonra yulaf ve süt yiyicem.. umarım kontrollü bir gün olur

saat 2.30 ara öğün bir mandalina ve bir büyük kupa detoks çayı.. artı ilaclar:KK61:

saat 16.15 anaöğün hindi göğüs eti ve yeşil fasulye bakliyat seklinde olanlardan.. protein bakımından zengin ve lifli olmasi doyurucu ve diyet için ideal.. artik sivi alımına gecebiliriz

evveeet 30 ekim.. istahim cok artti:kk77: uff sabah tavuk etli pirinç corbasi ictim 2 tabak 1 dilim tahil ekmek.. havalar sogudu diyemi bilmem çorba bürüdü gözümü..

dun iki tane xenical ictigim icin bu sabah icmedim.. biraz sonra acı kahvemi icerim

Back
X