yılbaşına kadar hedef 10 kilo

Benimde dun gece bayabi basim agiriyordu resmen zonkluyordu gece 3 gibi kalkip bir agri kesici attim. Bu sabah yine agri vardi simdi gecti muhtemelen bende grip olucam aman Allah korusun diyim yine

saat 13.15 iki kase corba bir dilim çavdar ekmegi yedim.. baharatli ve limonlu hasta olduğum icin boyle tercih ettim

saat 15.10.. hastaligim gittikce ağırlaşıyor.. ara ögün yedim 1 nar 1 cennet hurmasi.. biraz sonra zencefil icicem yine

saat 18.30 da bir kurabiye 2 küçük patates yedim.. biraz sonra da tavuk göğsü ve yogurt yiyip bu günü kapaticam inşaallah.. hastalıktan ötürü geç kaldi öğünlerim

Gecmis olsun canim rabbim sifa versin. Aksam yemegim disarda oldugum icin yarim sis adana ve patlican kebabindan sadece bir patlican azicik salata ve lebeni corbasi yedim. Tabi iftarimi mercimek corbasiyla actim bir tasda ayran .

Bu kadar yemegi zorlanarak yedim aslinda bir halsizlik coktu bide dun geceden beri bas agrisi tutmus beni

Gecmis olsun canim rabbim sifa versin. Aksam yemegim disarda oldugum icin yarim sis adana ve patlican kebabindan sadece bir patlican azicik salata ve lebeni corbasi yedim. Tabi iftarimi mercimek corbasiyla actim bir tasda ayran .
ALlah kabul etsin canim

günleride karistirdim bugün 5. gün sanırım.. hastalik diyetimi dirayetimi mahvetti uyku yok kemiklerim sızlıyor resmen.. suan grip çayı iciyorum bakalim günüm nasil geçicek

saat 10.30 bir dilim cavdar ekmegi ve biraz zeytin yedim canim hic bisey istemiyor

Gunaydin
Meyve ye canim iyi gelir. sogan sarimsak da iyid
ir dogal antibiyotik. Corbalarina koy

Ben aks am ne yersem girecem ins. Allahim sana sifa versin muhtemelen yine disardayim bakalim bi arkadasin kinasi var oraya giderim belki

eveet daha iyiyiim cok şükür.. sabah kahvaltisindan sonra kahve çay icerek saat 16.00 ya kadar dayandim aksam ogunu olarak sebzeli et sote 1 tabak ekmeksiz yedim.. aa bu arada gün icinde küçük bir kurabiye ve cennet hurmasi yemistim.. suan tarcin zencefil iciyorum ve bu cayi çok sevdim

kilomu 70 e sabitledim sanirim.. 69 uda görmüştüm ama cok ödem atinca tartilmisim demekki.. ama takip ediyorum tokkende açkende 70 im artik.. 5 gunde 2 kilo iyi bir oran bence.. evde eşimin ağırlıklari var bitanesi 3 kilo düşünüyorumda nasil ağır onun kadar atsak bile nasil hafifler insan

kilomu 70 e sabitledim sanirim.. 69 uda görmüştüm ama cok ödem atinca tartilmisim demekki.. ama takip ediyorum tokkende açkende 70 im artik.. 5 gunde 2 kilo iyi bir oran bence.. evde eşimin ağırlıklari var bitanesi 3 kilo düşünüyorumda nasil ağır onun kadar atsak bile nasil hafifler insan
Bencede gayet iyi bundan sonra artik yavas yavas gider basta hizli gidiyor hem yavas yavas gitmesi daha iyi kalici oluyor

evettt.. 6. günüm.. aksamlari biseyler yememeye iyice alıştım artik..öğünlerim az şekersiz ve elimden geldigince karbonhidratsiz.. keşke birazda su icmeyi arttirabilseydim.. neyse gelelim bugüne.. sabah kahveyle başladım ardindan bir porsiyon et yedim.. gun içinde bitki caylarimi ictim..ve yeşil elma yedim.. 2 madensuyu ictim.. ve simdide lahana yedim zeytinyag ve limonlu.. ardindan xenical ictim..

Gunaydin
Bu sabah yogurt kuru yedim. Kendimi birkac gundur saldim ve sonucunda kilomda artis oldu. Evet yeniden basliyorulm.

Senin nasil gidiyor zorlaniyor musun, kilo veriyor musun?
Kahvaltim saat 12.30
1.5 haslanmis yumurta, 2 kucuk lokma kabak kizartma, labne, salata,2 cay k. Bal yarim ekmekle baya siki bir kahvalti yaptim simdide evi toplicam yakinda evi tasiyoruz insaallah. Aksamada eimden geldigince hafif gecirmeye calisicam

Back
X