Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat 16.30 da lokma yedim iste sonra hic bisey yemedimSen kacta ve ne yedin birşey yedinmi
papatyada iyi rahatlatir.. yesilcayi aksamlari tercih etme uyku kacirirBende ada cayi icsem mi yoksa papatya cayi mi hangisi daha iyi demleme yeşil cay var ama zor iciyorum
ne güzel maşallahin var.. bende fitnesa baslicam diyete alışayım diye bekliyorum belki bir hafta sonra falan baslarim artik..Sen spor yapiyomusun ?
Ben squat ve mekik cekiyorum karnim baya bir çatlak ve sarkmis inş. Toparlanir bildiğin birşey varmi karbon toparlanmasi icin
valla karın icin en iyisi mekik onuda yapiyosun zaten.. pilatesi filan arastir istersen evde rahat yapilabiliyorBu dokunmatikler varyans ben karin yaziyom o karbon diye duzeltiyor
ilk 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?? sadece ekmek ve suya mi dikkat ettin baska bisey yaptinmi.. süper kilo vermissinkızlar ben 68 kiloydum 58 oldum ekmeği kestim abur cuburu bıraktım ve sürekli su içtim şimdi su içmeden duramıyorum en büyük etken ekmek oldu tabi ramazanda tekrar 61 olmuştum aşk acısıyla artık 53 kiloyum ve günde bir öğün yemek yiyemiyorum o ayrı![]()
süreci bilmiyorum ama çok uzun değildi sabahları elma yerdim diyet peynir falan yedim daha doğru light peynirin tadı daha güzel geliyordu ekmek yerine şu grısini tarzı krakerleri yerdim acıktıkça onları yiyordum.Şöyle bi gerçek var aşk acısı çekinde 15 gün den az bir süreden 61den 53 kiloya indimilk 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?? sadece ekmek ve suya mi dikkat ettin baska bisey yaptinmi.. süper kilo vermissin
Allah korusun canim bizim için hatta bütün evliler için Allah mutluluğumuzu bozmasin bütün evlilerin de.süreci bilmiyorum ama çok uzun değildi sabahları elma yerdim diyet peynir falan yedim daha doğru light peynirin tadı daha güzel geliyordu ekmek yerine şu grısini tarzı krakerleri yerdim acıktıkça onları yiyordum.Şöyle bi gerçek var aşk acısı çekinde 15 gün den az bir süreden 61den 53 kiloya indimkızlar aşk acısı çekin kilolar uçup gidiyor
ben hayatımda hiç 53 kilo olmamıştım sanırım bana bir o yararı oldu
ah keske bende yapabilseydim.. o kadar halsiz bigun geçirdim ki elim kolum kalkmiyor suanBugün spor olarak 50 yarim mekik tam cekemiyorum yarim saat yürüyüş yaptim