yılbaşına kadar hedef 10 kilo

Bende ada cayi icsem mi yoksa papatya cayi mi hangisi daha iyi demleme yeşil cay var ama zor iciyorum

Sen spor yapiyomusun ?
Ben squat ve mekik cekiyorum karnim baya bir çatlak ve sarkmis inş. Toparlanir bildiğin birşey varmi karbon toparlanmasi icin

Bu dokunmatikler varyans ben karin yaziyom o karbon diye duzeltiyor

Sen spor yapiyomusun ?
Ben squat ve mekik cekiyorum karnim baya bir çatlak ve sarkmis inş. Toparlanir bildiğin birşey varmi karbon toparlanmasi icin
ne güzel maşallahin var.. bende fitnesa baslicam diyete alışayım diye bekliyorum belki bir hafta sonra falan baslarim artik..

Platesi bir ara demedim düzenli yapmadigim icin bir etkisini görmedim bide boynun agiriyor büyük oğlumu yanlis emzirme sonucu boynumda duzlesme oldu o yüzden fazla egzersiz yapamiyom mekiğinde zar zor yapiyom

kızlar ben 68 kiloydum 58 oldum ekmeği kestim abur cuburu bıraktım ve sürekli su içtim şimdi su içmeden duramıyorum en büyük etken ekmek oldu tabi ramazanda tekrar 61 olmuştum aşk acısıyla artık 53 kiloyum ve günde bir öğün yemek yiyemiyorum o ayrı :D

kızlar ben 68 kiloydum 58 oldum ekmeği kestim abur cuburu bıraktım ve sürekli su içtim şimdi su içmeden duramıyorum en büyük etken ekmek oldu tabi ramazanda tekrar 61 olmuştum aşk acısıyla artık 53 kiloyum ve günde bir öğün yemek yiyemiyorum o ayrı :KK70:
ilk 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?? sadece ekmek ve suya mi dikkat ettin baska bisey yaptinmi.. süper kilo vermissin

saat 21.20.. açlık açlik.. aklıma neler yemek gelmiyoki burnuma kokusu bile geliyor.. rabbim kimseyi açlıkla yoklukla sınamasın can istiyor ışte..,

ilk 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?? sadece ekmek ve suya mi dikkat ettin baska bisey yaptinmi.. süper kilo vermissin
süreci bilmiyorum ama çok uzun değildi sabahları elma yerdim diyet peynir falan yedim daha doğru light peynirin tadı daha güzel geliyordu ekmek yerine şu grısini tarzı krakerleri yerdim acıktıkça onları yiyordum.Şöyle bi gerçek var aşk acısı çekinde 15 gün den az bir süreden 61den 53 kiloya indim :D kızlar aşk acısı çekin kilolar uçup gidiyor :D ben hayatımda hiç 53 kilo olmamıştım sanırım bana bir o yararı oldu

Amiiin sabret az kaldi sunun surasinda sabaha, simdi yersen vicdan azabi cekersin eğer yemezsen için rahat bir şekilde uyursun hem aclik iyidir derler bunun karsiligini tartida alacan

süreci bilmiyorum ama çok uzun değildi sabahları elma yerdim diyet peynir falan yedim daha doğru light peynirin tadı daha güzel geliyordu ekmek yerine şu grısini tarzı krakerleri yerdim acıktıkça onları yiyordum.Şöyle bi gerçek var aşk acısı çekinde 15 gün den az bir süreden 61den 53 kiloya indim :KK70: kızlar aşk acısı çekin kilolar uçup gidiyor :KK70: ben hayatımda hiç 53 kilo olmamıştım sanırım bana bir o yararı oldu
Allah korusun canim bizim için hatta bütün evliler için Allah mutluluğumuzu bozmasin bütün evlilerin de.

Bugün spor olarak 50 yarim mekik tam cekemiyorum yarim saat yürüyüş yaptim

evet nar komasina girmem umarim.. bir nar daha yedim beyaz nar ödem attigini bildiğim icin mevye olarak ona dadandim.. bir zencefil çayı daha ictim.. bi uyusam bi uyansam kahvalti etsem.. ahhhhh

Gunaydin
Bugun disari cikcam baya bi yorulurum herhalde bugunun sporunuda yapmis olurum aksam ne yedigimi yazarim

yeni hayatimin 4. gününden gunaydin.. zor bi geceden sonra sabah grip olmuş bi halde uyandim kafam zonkluyor resmen.. kalktigim gibi zencefil tarcin ictim icine balda koydum hastayim diye.. suan yulaf yogurt karisimi yiyorum küçük bir kase biraz sekerimi dengelesin sonra kahvalti yapicam

Back
X