Sevgilimle 1,5 yıldır tanışıyoruz ve 6 aydır sevgiliyiz. Evlilik vs konuşuyorduk, hatta ailesiyle bile tanışmıştım ama daha evlenme teklifi almamıştım. Bu yılbaşı dışarda bi mekana gittik. Yemek, canlı müzik vs vardı. Bana yılbaşı hediyesi olarak bir kolye verdi. Hah dedim, teklif falan yok bunu aldığına göre. Sonra gece tam 12de ayağa kalktığımızda ve sarıldığımızda benimle evlenir misin dedi ve tektaşı gösterdi :) çok sevindim yeminlen, sımsıkı sarıldım bi deçok aşığım çoooook
birkaç hafta içinde alyans ve nişan elbisesi almaya çalışıcaz. ara tatilde (ikimiz de öğretmeniz) nişan olacak artık :) teklif almayanlar için, darısı başınıza kızlar...
Sevgilimle 1,5 yıldır tanışıyoruz ve 6 aydır sevgiliyiz. Evlilik vs konuşuyorduk, hatta ailesiyle bile tanışmıştım ama daha evlenme teklifi almamıştım. Bu yılbaşı dışarda bi mekana gittik. Yemek, canlı müzik vs vardı. Bana yılbaşı hediyesi olarak bir kolye verdi. Hah dedim, teklif falan yok bunu aldığına göre. Sonra gece tam 12de ayağa kalktığımızda ve sarıldığımızda benimle evlenir misin dedi ve tektaşı gösterdi :) çok sevindim yeminlen, sımsıkı sarıldım bi deçok aşığım çoooook
birkaç hafta içinde alyans ve nişan elbisesi almaya çalışıcaz. ara tatilde (ikimiz de öğretmeniz) nişan olacak artık :) teklif almayanlar için, darısı başınıza kızlar...
çok çok mutlu olun inşallah, öğretmen arkadaşlardan güzel haberler alınca daha daha bi mutlu oluyorum.hayırlı olsun canım
Öncelikle tebrik ederim. Mutluluğun daim olsun inşallah. Sen harıl harıl çeyiz hazırlığı filan yapıyorsun ya bende yakın zamanda düğün var zannediyordum. Çok başındaymışsınız daha yolun. Allah kolaylık versin, güzel başlamış hep güzel devam etsin.
İnşallah canım sağolasın :) Evleneceğimizi sezince hemen çeyize başladımdüğüne kadar çeyizlerin taksidini bitirip beyaz eşya ve mobilyaları rahatlıkla çok borçlanmadan almak istedim :) Bu işler zevkli ama çok da para gerektiriyor yaaa... Eskiden öğretmenler zengin görülürdü, şimdi 2 maaşla kaç senede borç ödeyerek evlenebiliyoruz. Allah yuva kuran herkese mutluluk, huzur ve para nasip etsin
vayyy be
hayırlı uğurlu olsun allah bir an önce kavuştursun canım
Allah tamamına erdirsin, sorunsuz zevkle neşeyle evlenmeyi nasip etsin.
Artık darısı başıma diyorum, 2 yıldır evliliğin lafı var icraatı yok, adam da pek bi rahat ama o bi teklif etsin bi güzel reddedeyim de görsün gününü. sırf bunun için teklif etsin istiyorum. Yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?