yılbaşını evimde geçirmek istıyorum ama nasıll? bi akıl lütfen

gercekten canım benım cok haklısın
eşim hala evlı ve ıkı cocuk babası oldugunun farkında degıl
gecım kaygısı nedır eş nedır evlat nedır hala ıdrak edmıyor
gecen senede kısı burda gecırdık dedıgın gıbı alışkanlık olduuuu

Son düzenleme:
tatlım zaten daha önce birlikte oturmuşsunuz eşin tekrardan postu serme derdinde olabilir aman dikkat, gerekirse susma konuş susmakla hakkını yedirmekle saygı olmaz

canım benım ıste onu yapamıyorum saygısızlık etmek ıstemıyorum amcam sonuctaa
amcamınoğlu ile evlıyım

alt katta da benım babamlar oturuyor duyarsa cok kızar bana
evlatlıktan sıler yanıı

aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

siz kendinizi geçindiremiyorken ne diye iki çocuk doğurdunuz ki... ?

yaa yapmayın Alah aşkına ben gecınemıyorum demedımkı allahıma sukur yetıyor allah cocuklarımın rızkını verıyor

benım derdım esımle huzurumuz yok
esımın kendnıne guvenı yok
ılerde ınsallah daha guzel bır ıse gırer esım hep böle kalmıcaz ben buna ınanıyorum ve ılerıye guvenle bakıyorum umudumu kaybetmedım
sırf maddı ımkanlar yok dıye cocuk yapmıcazmı
hıcte pişman degılım yavrularım ıcın ölurum

eşinle konuşmaktan çekinme canım.önce iyilikle güzellikle konuş olmadı sert çık surat as ama seni dinlemesini sağla.eşin işin kolayına kaçıyor belli bu şekilde alışmasın2 çocukla insan kimsenin evinde rahat edemez hiçbir yer kendi evin gibi olmaz.aslında eşin de bunu düşünmeli ama erkek milleti işte bazen akılları duruyorAllah yardımcın olsun ama çok sessiz kalma canım

Maddi imkanlar yoksa evet çocuk yapılmaması gerektiğine inanıyorum. "4 kişilik bir aile 550 tl" eşiniz haklı bence nasıl geçinceksiniz ki en aznıdan ailesinin evinde babası destek olur, gıdaya, elektiriğe, suya, yakıta para vermez... siz çocuklarınıza nasıl bir gelecek verebilirsiniz ki 550 tl ile 1 çocuğa bakmak bile imkansızken 2 çocuğa nasıl bakılır bilmiyorum... Allah yardımcınız olsun

gecınıyoruz bu zamana kadar gecındıkte sımdımı gecınemıcez
halıme bınlerce kez sukur

kızlar kımsenın benım konum hakkında bır planı yokmu acaba oglumun alcısı yarın cıkıyor nasıl gıdebılırım evıme yaaa sımdıde diğer amcamın eşi geldı 3 cocuguyla burda kalıyorlar ev ıyıce kalabalıklastı esıme dıyorum yatacak yer kalmadı gıdelım dıye ama an- la - mı yoorrrrrrrrrrrrr

offffffffffffffffffffffffffffffffffff

sonuna kadar haklısın evine gitmek istemekte.
toplan git demek geliyor içimden. ama kocanı sen tanıyorsun. nasıl bir tepki verir acaba.

oraya yayılacak gibi seninki.
yada kışları orda geçirmek istiyor. ailesiyle de konuşmuşlardır çoktan karar verilmiş sanki.
sana söylemiyor. mızırdanır mızırdanır alışır diyor galiba.

oraya yayılacak gibi seninki.
yada kışları orda geçirmek istiyor. ailesiyle de konuşmuşlardır çoktan karar verilmiş sanki.
sana söylemiyor. mızırdanır mızırdanır alışır diyor galiba.

canım benım aynene öylee benım sınırlenmem kızmam onun umrunda bıle degıl
öter öter susar dıyor
ama öle olmıcak ne yapıp edıp gıdıcemm nolur bır akıl verın yaa herseyı denedım ama olmuyor
sımdıde evımızın suyu donmus evde fare cıkmıss

gıtmıyım dıyemı yapıyor bılmıyorum

cok moralım bozuk yarın psikologa gıtcem sınırlerım tavan yaptı
dun sınır krızıne gırdım resmen
offffffff

Evinize gitmek istemek en doğal hakkınız, haklısınız.. Fakat madem eşiniz bu kadar inat ediyor, rest çekme şansınız da yok; bunun için huzurunuzu bozmayın.

Neden evinize gitmeye direnmek yerine dışarıda bir program hazırlamıyorsunuz kendinize ?

Eşinize söylemeden bir sürpriz hazırlayın ve bir iki gün kala program hazırlardım; şöyle böyle diye ballandırarak anlatın.

Eğer paranız yoksa ailenizden destek alın bu konuda..En azından kendi cebindende çıkmadığı için çok laf etmeyecektir eşiniz.

canım benım ben evımde gecırırsem dıye sukredıyorum
bız kım dısarda bıseler yapmak kımm
eşim okadar dusuncelı olsa zaten benı evımıze goturur rahat et dıye kaldıkı dısarda yemek yıyelım desem ne yapar acaba

İşte tam bu noktadan bahsediyorum, dışarıya yemeğe çıkalım demeyeceksiniz; bir program ayarlayacaksınız, yer ayıracaksınız.Yemekten sonrada size uygun başka bir program yapacaksınız eğlenmek için v.s

Harcamalarıda ailenizin durumu iyiyse ya da biriktirdikleriniz varsa onunla yapacaksınız ki eşiniz masraftan dolayı sorun çıkarmasın.

O günede kadarda ev konusunu kapatın..O geceyi çok güzel geçirin, zaten eşinizde dönüşüm olacaktır.

Bırakın yemek yemeği, eğlenmeyi vs. bir otelde yer ayırıp parasını ödeseniz bile orada da çok güzel bir yılbaşı geçirirsiniz..

Gidip anlaşma yapsanız önceden yer ayırsanız o bile çok az masrafla o günü kurtarmanıza yarar..Yani isteseniz o parayı bulursunuz.

canım cok haklısın bu dedıklerını ben cok ama cok ısterım olmasını
ama gel geleımkı esım anlamaz öle otelden romantıklıkten
bırazcık kapalı goruslu bır ınsandır ailesıde kendısıde
sımdı desemkı hadı aşkım yılbasını bır otelde veya guzel bıryerde yemek yıyerek kutlayalım
dıyeceklerı tek kelıme esım ınde ailesınınde benım ailemınde
yılbasıda neymıs ınanmayınöle seylere gavur ıcadı onlar yatın erkenden uyuyun
ben bılıyorum basıma gelecegı
ama evıme gıdersem en azından enıme yatar boyuma uzanırım ıster yatarım ıstesemde tv ızler keyıf yaparım ama burda olmuyor herkes 20:00dedımı yatıyorlar tavuk gıbı
ne bır eglence var ne bır tv ızleme alıskanlıkları var
su anda kaynanamgıldeyım vee ev cok kalabalık
babannem,dedem,kayınbabam,kayınvalidem,amcam,amcamın eşi ve 3 cocugu,ben esım ve benım ıkı cocugum.......
bunalım gecırıyorum artık
her kafadan bır ses sureklı bır kosusturmaca offfff daraldım

sakınlık ıstıyorum evımde huzurlu olmak ıstıyorum zaten sevmıyorum kaynanamgılde olmayı bırde yengemler geldı ıyıce kalabalıklastı ev sankı duvarlar gelıyor ustume ustume daralıyorum nefes alamıyorum

İşte başıma gelecekleri biliyorum diyerek pes ediyorsunuz..Belki şuana kadar yaptığınız taktikler yanlıştı.Belki farklı davransanız eşiniz uyacaktır size.

Ya uzaktan belki konuşmak kolay ama dedimya ben birşeyleri değiştirmek İSTESEYDİM ;

Gidip otelde yer ayırırdım, oraya giderdim, ortamı hazırlardım.Eşime mesaj atardım bir lokantada buluşurdum, yemek yerdim, elini tutup otele görürdüm.

Kızsa bile güzel bir jakuzi keyfinden sonra sakinleşecektir. :)

Ya ne bileyim işte teklif etmeyin, emrivaki yapın.Baktınız sonu kötü oldu, kızdı v.s ki huzurlu ve farklı bir gün-gece geçirse üyle davranmaz; sizde üste çıkarsınız.

Duygusala bağlarsınız ; ben neler neler yaptım uğraştım sen ne yapıyorsun şeklinde. :)

Durmayın.Şuana kadar davrandıklarınızın tam tersiyle davranın..

Talep etmeyin, ettirtin. İstemeyin, eşinize tatlı emrivaki yapın.

canım benım yasadıgım yer ilçe öle jakuzili otel falan yok...tek basıma öyle bır ıse nasıl kalkısırım onuda bılemıyorm
çok katı ve sınırları olan bır ailem var esımde öyle esımın ailesıde modern degıller
ben evıme gdeyım bana oda yeter

Genele bakıp yorumlayın yazdıklarımı.

İllaki jakuzi geçti diye onu yapmak zorunda değilsiniz ki. Genel itibariyle eşinize teklif etmektense yaptırın demek istiyorum.

Siz yapın, o uysun v.s

Siz kendi hayatınızı daha iyi bilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…