- Konu Sahibi BizAyrilamayz
-
Offf yaaa bi bu eksiktiesim arabasini sattigi icin suan arabamiz yok fazla uzaklara gidemiyoruz haliyle.bizde yemek yemeye gideriz ordan evimizde basbasa kurlariz diyoduk keyif yaparak sonucta ilk yilbasimiz
Görümcem aradi simdide aksam napiyosunuz dedi bende yemek yicez dedim ii 12 den once gelinde birlikte kutlariz diyo evde koz koz oturmayin diyo ne alakasi var simdi bas basa olcaz biz koz koz oturmicazki..bende bizim isimiz belli olmaz duruma gore bakariz artik dedim nediyebilirimki..((
rahat yok ya yok..insan birazda rahat birakir ya bizi bir aile saniyolar bagli olabiliriz ama bagimli degilizki biz ayri bir aileyiz artik..kafayi yicem yine yalniz olamicaz simdiden belli oldu..
görümcene biz ilk yılbaşımızı başbaşa geçirmeği düşünüyüruz neden demedin ki
aynısı daha fazlası bende de var..görümceme her ne kadar bizi genel kurulumuzu kabul etmesen de biz böyle kararı aldık dedim. eşimde istemiyordu haftalar öncesinden konuştuk bir haftadır eşimi sıkıştırıyo. bir hafta öncesinden söyledi.davet etmedi geleceksiniz dedi. biz düşünelim deyince neyi düşüneceksiniz ne kararı vereceksiniz dedi eşimde genel kurulu toplamamız lazım dedi şakasına.
biz evde durmak gibi planınımız olamaz ya başka yere gitmek ya da başkalarını çağırmak. düşünemeyiz. emir alırız...geçen yılbaşı beraberdik..hani düşünün gelin isterim ara geleceksen ya da ben ararım seni demedi. bir haftadır eşime baskı yapıyor.emrediyor yani sizin evliliğiniz benden sorulur ben karar veririm demek istiyor..
bence sen de ara yılbaşını evde geçireceğiz de mutlu yıllar de.. gelin falan derse.. farzedin biz yurt dışına çıktık falan de..
bizim evliliğimize karıştığı çok örnek oldu o yüzden ben böyle dedim.. sen de öyle diyebilirsin..ama yüzgöz olmayalım dersen iyiliklerini de görüyor ve görmüşsen çok da uzatma.. kös kös oturmayın demiş ya büyüklük sen de kalsın.. eşinin yanında ara.. farzedin yurt dışına çıktık demeyi de unutma derim ben..
Offf yaaa bi bu eksiktiesim arabasini sattigi icin suan arabamiz yok fazla uzaklara gidemiyoruz haliyle.bizde yemek yemeye gideriz ordan evimizde basbasa kurlariz diyoduk keyif yaparak sonucta ilk yilbasimiz
Görümcem aradi simdide aksam napiyosunuz dedi bende yemek yicez dedim ii 12 den once gelinde birlikte kutlariz diyo evde koz koz oturmayin diyo ne alakasi var simdi bas basa olcaz biz koz koz oturmicazki..bende bizim isimiz belli olmaz duruma gore bakariz artik dedim nediyebilirimki..((
rahat yok ya yok..insan birazda rahat birakir ya bizi bir aile saniyolar bagli olabiliriz ama bagimli degilizki biz ayri bir aileyiz artik..kafayi yicem yine yalniz olamicaz simdiden belli oldu..
ayyyy ne kadar düşüncesizlik o
olmus...ilk yılbasını insan eşiyle basbasa kutlamak ister ya nasıl gecti peki?
allhtan bizim ilk yılbasımızdı ve başbaşaydık
esim dün eve geldi disari ciktik yemek yedik erkenden eve geldik ama..sonra icim el vermedi eve gecmeden bi annenlere bakalim dedim sonucta yan yana daireler..uc saat fln oturduk evimize gectik keyif yaptk yeni yile kavgayla girdik simdide küsüz oh ne güzel artik bu senem böyle gecer herhalde..
bi üstteki yorumda nasil gectigini ozetledim canim fazla guzel gecmedi ama enazindan yine basbasa kalabildik..
enazından başbasa zaman gecirmişsiniz ama küs olmanıza üzüldüm....eger küçük bir tartısmaysa baskaları yüzünden eşinle aranı bozma barış bence...ben zamanında baskaları yüzünden küserdim eşime ama anladım kendi mutlulugumu bozuyormusum meger
esim dün eve geldi disari ciktik yemek yedik erkenden eve geldik ama..sonra icim el vermedi eve gecmeden bi annenlere bakalim dedim sonucta yan yana daireler..uc saat fln oturduk evimize gectik keyif yaptk yeni yile kavgayla girdik simdide küsüz oh ne güzel artik bu senem böyle gecer herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?