• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasini Kaynanayla gecirmek:(

BizAyrilamayz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
746
217
103
Almanya
Offf yaaa bi bu eksikti:( esim arabasini sattigi icin suan arabamiz yok fazla uzaklara gidemiyoruz haliyle.bizde yemek yemeye gideriz ordan evimizde basbasa kurlariz diyoduk keyif yaparak sonucta ilk yilbasimiz
Görümcem aradi simdide aksam napiyosunuz dedi bende yemek yicez dedim ii 12 den once gelinde birlikte kutlariz diyo evde koz koz oturmayin diyo ne alakasi var simdi bas basa olcaz biz koz koz oturmicazki..bende bizim isimiz belli olmaz duruma gore bakariz artik dedim nediyebilirimki..:(((
rahat yok ya yok..insan birazda rahat birakir ya bizi bir aile saniyolar bagli olabiliriz ama bagimli degilizki biz ayri bir aileyiz artik..kafayi yicem yine yalniz olamicaz simdiden belli oldu..

Offf yaaa bi bu eksikti:( esim arabasini sattigi icin suan arabamiz yok fazla uzaklara gidemiyoruz haliyle.bizde yemek yemeye gideriz ordan evimizde basbasa kurlariz diyoduk keyif yaparak sonucta ilk yilbasimiz
Görümcem aradi simdide aksam napiyosunuz dedi bende yemek yicez dedim ii 12 den once gelinde birlikte kutlariz diyo evde koz koz oturmayin diyo ne alakasi var simdi bas basa olcaz biz koz koz oturmicazki..bende bizim isimiz belli olmaz duruma gore bakariz artik dedim nediyebilirimki..:(((
rahat yok ya yok..insan birazda rahat birakir ya bizi bir aile saniyolar bagli olabiliriz ama bagimli degilizki biz ayri bir aileyiz artik..kafayi yicem yine yalniz olamicaz simdiden belli oldu..

görümcene biz ilk yılbaşımızı başbaşa geçirmeği düşünüyüruz neden demedin ki

3 senedir evliyim daha ilk kez eşimle başbaşa yılbaşı geçiricez hep kaynanam sabote etti yada:) o sabote etmesin diye annemlere gittik ilk kez bu sene dışarı çıkcaz çıkmasak ya çağırır ya gelir o yüzden eşime beni dışarı çıkar dedim sizde madem yemeğe çıkacaksınız eşine bu yıl başbaşa girelim ilk yılbaşımız dersin yemekten evinize gidin kandır bi şekilde çel aklını başka çaren yok:)))

aynısı daha fazlası bende de var..görümceme, her ne kadar bizim genel kurulumuzu kabul etmesen de biz böyle kararı aldık dedim. eşimde istemiyordu haftalar öncesinden konuştuk evde duralım demiştik bir haftadır da görümcem eşimi sıkıştırıyo. bir hafta öncesinden söyledi.davet etmedi geleceksiniz dedi. biz düşünelim deyince neyi düşüneceksiniz ne kararı vereceksiniz dedi eşimde genel kurulu toplamamız lazım dedi şakasına.
bizim evde durmak gibi planınımız olamaz ya başka yere gitmek ya da başkalarını çağırmak. düşünemeyiz. emir alırız...geçen yılbaşı beraberdik..hani düşünün gelin isterim dese anlayacağım...ara geleceksen ya da ben ararım seni demedi. bir haftadır eşime baskı yapıyor.emrediyor yani sizin evliliğiniz benden sorulur ben karar veririm demek istiyor..ondan olumsuz olunca en son beni aradı.bir de hiç aramamış gibi..

bence sen de ara yılbaşını evde geçireceğiz de mutlu yıllar de.. gelin falan derse.. farzedin biz yurt dışına çıktık falan de..
bizim evliliğimize karıştığı çok örnek oldu o yüzden ben böyle dedim.. sen de öyle diyebilirsin..ama yüzgöz olmayalım dersen iyiliklerini de görüyor ve görmüşsen çok da uzatma.. kös kös oturmayın demiş ya büyüklük sen de kalsın.. eşinin yanında ara.. farzedin yurt dışına çıktık demeyi de unutma derim ben..

Son düzenleme:
aynısı daha fazlası bende de var..görümceme her ne kadar bizi genel kurulumuzu kabul etmesen de biz böyle kararı aldık dedim. eşimde istemiyordu haftalar öncesinden konuştuk bir haftadır eşimi sıkıştırıyo. bir hafta öncesinden söyledi.davet etmedi geleceksiniz dedi. biz düşünelim deyince neyi düşüneceksiniz ne kararı vereceksiniz dedi eşimde genel kurulu toplamamız lazım dedi şakasına.
biz evde durmak gibi planınımız olamaz ya başka yere gitmek ya da başkalarını çağırmak. düşünemeyiz. emir alırız...geçen yılbaşı beraberdik..hani düşünün gelin isterim ara geleceksen ya da ben ararım seni demedi. bir haftadır eşime baskı yapıyor.emrediyor yani sizin evliliğiniz benden sorulur ben karar veririm demek istiyor..

bence sen de ara yılbaşını evde geçireceğiz de mutlu yıllar de.. gelin falan derse.. farzedin biz yurt dışına çıktık falan de..
bizim evliliğimize karıştığı çok örnek oldu o yüzden ben böyle dedim.. sen de öyle diyebilirsin..ama yüzgöz olmayalım dersen iyiliklerini de görüyor ve görmüşsen çok da uzatma.. kös kös oturmayın demiş ya büyüklük sen de kalsın.. eşinin yanında ara.. farzedin yurt dışına çıktık demeyi de unutma derim ben..

inanmiyorum ya herkeste hemen hemen ayni dert ama nedeni nedir?yani neden bukadar karismak isterler anlamadim gitti cahilde degille akli basinda kac yasinda insanlar ya bukadarda olmazki ama..12 den sonra gelcem inadima eve banane ya😠

arkadaşlarla plan yaptık önceden söz verdik gece geç geleceğiz de kısa ve öz benide arıyolar şuan kesin kocamıda aradılar oda bana diyemiyor açmıyorum bende telefonu bişey yapacağımızdan değil ama olsun rahat rahat yerim beynini benim öküzün :56:

ilk zamanlar okadar sinir ettiler ki....evde olduğumuzu duyunca aaaa tühh bak keşke arasaydık falan....sanki biz evimizde duramayız...geçen sene çağıracakmışız gibi beklemişler ..ne özelliği var anlamıyorum....sonra çağırmadık diye bir ton surat....bu sene de gene merak tavan yaptı...benim kendime halim yok....kp soruyor ne yapacaksınız....muhtemelen biz gelelim diyeceklerdi ben çok misafr ağırlayacak durumdayım ya....eşim birşey demeyince ben de arkadaşlar birlkte program yapalım diyorlardı diye zıpladım....çıkınca eşim de kızdı kısaca gelmeyin dedin diye....o geleceğiz veya siz gelin demedi ki......neyse bu sefer de böyle atlattık....seneye bebek de olacağı için bakalım naparız:27:

Son düzenleme:
nıye bırılerı uzulmesın dıye kendınızı uzuyosunuz acıkca soyleseydın bu bızım ılk yılbasımız olcak yanlız kutlamayı dusunuyoruz deseydın keske o senın uzuleegını dusunuyomu kı sen onu dusunuyosun bence acık acık soyle bı bırlıkte kutlıycaz bızı beklemeyın sız eglenmenıze bakın dıye olmuyosa tatlı tatlı soyle gulerek sakayla karısık ama kesın cevap ver tavrın bellı olsunen azından.

çok şükür bu yıl annemdeyim şimdi anneme sordum kaç yıldır beraber yılbaşı geçlrmedik diye annem uzuzn ,uzun uzun düşündü en son rahmetli babanla geçirmiştik dedi yani 10 yıl olmuş,
farklı illerdeyiz bu yıl daha mutlu gireceğim yeni yıla , eşimide 1 haftadır diyordum ben gideceğim diye ,oda çalışıyor ,tam kafama göre oldu kötü yanı ise epey yemek yedik 1 ay diyete girerim bu gidişle, burda yazdıklarınızın çoğunu yaşadım ,evlilik zor iş,hepinize mutlu yıllar ben bugün çok mutluyum darısı size

görümceniz sadece teklif etmiş, silah zoruyla eve götürmemiş ya.. Planımız var, kös kös oturmayacağız size iyi yıllar dersiniz olur biter..

esim dün eve geldi disari ciktik yemek yedik erkenden eve geldik ama..sonra icim el vermedi eve gecmeden bi annenlere bakalim dedim sonucta yan yana daireler..uc saat fln oturduk evimize gectik keyif yaptk yeni yile kavgayla girdik simdide küsüz oh ne güzel artik bu senem böyle gecer herhalde..

ayyyy ne kadar düşüncesizlik olmus:47:...ilk yılbasını insan eşiyle basbasa kutlamak ister ya:16: nasıl gecti peki?

allhtan bizim ilk yılbasımızdı ve başbaşaydık:16:

Son düzenleme:
esim dün eve geldi disari ciktik yemek yedik erkenden eve geldik ama..sonra icim el vermedi eve gecmeden bi annenlere bakalim dedim sonucta yan yana daireler..uc saat fln oturduk evimize gectik keyif yaptk yeni yile kavgayla girdik simdide küsüz oh ne güzel artik bu senem böyle gecer herhalde..

bi üstteki yorumda nasil gectigini ozetledim canim fazla guzel gecmedi ama enazindan yine basbasa kalabildik..

enazından başbasa zaman gecirmişsiniz ama küs olmanıza üzüldüm....eger küçük bir tartısmaysa baskaları yüzünden eşinle aranı bozma barış bence...ben zamanında baskaları yüzünden küserdim eşime ama anladım kendi mutlulugumu bozuyormusum meger

enazından başbasa zaman gecirmişsiniz ama küs olmanıza üzüldüm....eger küçük bir tartısmaysa baskaları yüzünden eşinle aranı bozma barış bence...ben zamanında baskaları yüzünden küserdim eşime ama anladım kendi mutlulugumu bozuyormusum meger

konu ufacik bisey aslinda ama ailesinin her ise karisip bizi bi rahat birakmamalarindan patladi olay..
gece 12 de ailem sesli mesaj yollamis bana teyzemde almanca biseyler soylemis bende almanca cevap verdim.
neymis efendim neden almanca cevap verme geregi duymusum bi bitmediniz yaaa dedi..
benimde zoruma gitti onlar benim ailem sonucta uzaktalar bi bitmedinizde nedemek ya..ben onun ailesine katlanmak zorundamiyim o benimkine boyle yaparken?
bende dedimki : nediyosun sen ya? senin ailen burnumuzun dibinde tabiki boyle rahat olursun kimin bitemedigi ortada dedim..
cok kizdi yastik felan firlatti feci sinirlendi bu lafima cikti yukari yatti uyudu.hiiiiic sesimi cikarmadim bende cevap bile vermedim yattim uyudum bende sabahda hic konusmadim evden cikarken optu beni ama barismis degilim henuz..cok kirildim..

bak sımdı sen kasınmıssın dıycem yanı senın ıcın el vermz ama onların ıcı el verır bastan boyle yapıyosunuz sonra alısıyolar ıste bıde anlamadım keyıf yaptınız nıye kavga ettınız ?

Bizde tam testi hepimiz birlikte geçirmek için can atıyoruz..O yüzden eşimlede aram hiç bozulmadı çünkü senin ailen benim ailem yok bizde. Zaten hergün yanlızız bu özel günlerde toplu olmak daha çok eğlendiriyor bizi. Ama biz hesapsızca, ayrımsızca seviyoruz ailelerimizi çünkü biz birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Ben anlam veremiyorum kaynana falan laflarını anne annedir bence. bilmiyoruz sanırım birbirimizi hiç kıramayacağımız tek nokta ailelerimiz bizim. Allah eksikliklerini göstermesin ve onlara karşı saygımızı yitirtmesin...

Back
X