• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasini Kaynanayla gecirmek:(

konu ufacik bisey aslinda ama ailesinin her ise karisip bizi bi rahat birakmamalarindan patladi olay..
gece 12 de ailem sesli mesaj yollamis bana teyzemde almanca biseyler soylemis bende almanca cevap verdim.
neymis efendim neden almanca cevap verme geregi duymusum bi bitmediniz yaaa dedi..
benimde zoruma gitti onlar benim ailem sonucta uzaktalar bi bitmedinizde nedemek ya..ben onun ailesine katlanmak zorundamiyim o benimkine boyle yaparken?
bende dedimki : nediyosun sen ya? senin ailen burnumuzun dibinde tabiki boyle rahat olursun kimin bitemedigi ortada dedim..
cok kizdi yastik felan firlatti feci sinirlendi bu lafima cikti yukari yatti uyudu.hiiiiic sesimi cikarmadim bende cevap bile vermedim yattim uyudum bende sabahda hic konusmadim evden cikarken optu beni ama barismis degilim henuz..cok kirildim..

küsmekte haklısın :34: ama barışmaya yanaşınca da uzatmazsın ...böylelikle küs olmadanki halınıze dönersiniz:16:

konu ufacik bisey aslinda ama ailesinin her ise karisip bizi bi rahat birakmamalarindan patladi olay..
gece 12 de ailem sesli mesaj yollamis bana teyzemde almanca biseyler soylemis bende almanca cevap verdim.
neymis efendim neden almanca cevap verme geregi duymusum bi bitmediniz yaaa dedi..
benimde zoruma gitti onlar benim ailem sonucta uzaktalar bi bitmedinizde nedemek ya..ben onun ailesine katlanmak zorundamiyim o benimkine boyle yaparken?
bende dedimki : nediyosun sen ya? senin ailen burnumuzun dibinde tabiki boyle rahat olursun kimin bitemedigi ortada dedim..
cok kizdi yastik felan firlatti feci sinirlendi bu lafima cikti yukari yatti uyudu.hiiiiic sesimi cikarmadim bende cevap bile vermedim yattim uyudum bende sabahda hic konusmadim evden cikarken optu beni ama barismis degilim henuz..cok kirildim..

terbıyesıze bak ya.bı bıtmedınız ne demek.az bıle tepkı vermışsın.kaldıkı yastık fırlatan o olmuş.çok sınırlendım ya lafa bak:47:

Offf yaaa bi bu eksikti:( esim arabasini sattigi icin suan arabamiz yok fazla uzaklara gidemiyoruz haliyle.bizde yemek yemeye gideriz ordan evimizde basbasa kurlariz diyoduk keyif yaparak sonucta ilk yilbasimiz
Görümcem aradi simdide aksam napiyosunuz dedi bende yemek yicez dedim ii 12 den once gelinde birlikte kutlariz diyo evde koz koz oturmayin diyo ne alakasi var simdi bas basa olcaz biz koz koz oturmicazki..bende bizim isimiz belli olmaz duruma gore bakariz artik dedim nediyebilirimki..:(((
rahat yok ya yok..insan birazda rahat birakir ya bizi bir aile saniyolar bagli olabiliriz ama bagimli degilizki biz ayri bir aileyiz artik..kafayi yicem yine yalniz olamicaz simdiden belli oldu..

elinde bir doğru ve net varsa neden söylemekten çekinir insan...
kötü bir şey demiyorsun ki, yalan da yok ortada...
eşinle baş başa geçireceksin..bunu söylemen yeterliydi aslında...

Back
X