Yılbaşını Sevgiliyle karşılamada bir takım sorunsallar

Adamın yılbaşını ailesiyle geçireceğine inandım fakat özel konular mevzusuna inanmadım.
Konu sahibi ısrarcı olunca o an böyle bir şey uydurdu bence.
Sırf bu sebeple ayrılmak ya da adama "sevmiyoo" yaftası yapıştırmak gereksiz bence

Evet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılı
Adam sizle olmak istemiyor ama. Siz de daha ne yapabilirim beraber geçirmek için diye yol arıyorsunuz.

Sevgilin senin yerine kardeşleriyle olmayı tercih etmiş. Seni seçmeyen birisi için bu kadar çaba anlamsız, sen de başka program yap. İlle sevgili ile olunacak diye bir kural yok.

‘Ailevi sorunlardan ötürü yılbaşını ailemle kutlayacağım’ duyduğum en salak cümle olabilir😂😂 Sorunu olan insan kutlama mı yapar? Ya da sorun konuşmak için yılbaşı ne alaka? Ailecek kutlamak istiyoruz desin tamam ama sorunlarımızı konuşacağız hiç gerçekçi değil.

adam yılbaşı gecesini ailemle kutlamak istiyorum dese tamam denir geçilir de.özel meseleler konuşucaz cart curt saçmalamış iyice. hiç inandırıcı değil. sizin de ısrarınız anlamsız. beni istemeyini ben hiç istemem. gider gıcıklığına partilerdim dışarda.

Ailecek olmak istiyorlar demek ki, kardeşleri abilerinin 8 aylık sevgilisiyle girmek istemeyebilir en doğal hakları, demek ki sevgiliniz için de sorun olmamış ki bunu size aktarıyor. Siz de tamam demişsiniz ama hala iş çevirip bir şekilde nasıl onunla geçiririm derdindesiniz bana çok içten pazarlıklı geldi bu tutumunuz

Beraber yasiyormussunuz zaten hergun yanyanasiniz birakin birgunde ailesiyle olsun. Evet israrcisiniz tutturmusunuz sevgilim 8 aylik iliski beraber yasadigim adam off burdan bile cekilmiyorsunuz israr edin ki adam da gorsun gercek halinizide kurtulsun sizden.
Bu ayrıntıyı yeni okudum. Zaten beraber yaşıyorlar. Ya adam ailesiyle başbaşa yılbaşı geçirecek bir rahat bırak ya. Karı koca gezmeye giderken sürekli çantasını alıp ben de geliyorum diye kapıda bekleyen kayınvalide görüntüsü veriyorsunuz.

Back
X