- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi neredeyse normal
aman istemezse istemesin 8aylik iliskiyi oyle bir yazmissin ki 80yil gibi. Sende arkadaslarinla disari cik bak nasil geliyor bukadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde kutlayacaktık diyor kendisi. Öyle bir durum yok.Belki adam dışarıda masraf yapmak istemiyordur. Bu yalanı bulmuştur. Ailevi sorun konuşmak ne alaka? Başka gün mü kalmamış?
Çok doğru bir mesaj. İstanbul'da en dandik,deniz görmeyen mekanın fix menüsü 400 liradan başlıyor. Eli yüzü düzgün ,sevgili goturulecek mekanlar çok daha pahalı. Adamin yılbaşı yemeği ödemesini sizinle paylasacak hali yoksa belki de bütçesi yoktur.
Mesela beni de yılbaşında biri eğlenceye davet etse ben de gitmem, bir bahane bulurumolamaz mı? Olabilir.
Ha konu sahibesi 'disari cikmicaz,evde ben yemek hazırlayacağım,şarap içip takilacaktik sadece' diyorsa is degisir tabii
Konuya başlarken ilk önce çocuk diye başlamış adam diye devam etmiş. Bu adam mı çocuk mu kaç yaşında acabaKonu sahibesi 40 yaiındayım demiş, 40 yaşında damın da yeni yıllık parası avrdır diye düşünüyorum. Yoksa bile evde kutlayablirdi![]()
Aynı şekilde ben de, önce ailemle olacağım deyip sonra önemli meseleler konuşulacak diyerek kapı kapatması sahici gelmedi. Bir de yıllardır çevremdeki evli bekar bütün çiftler, en azından aileyle yemek yedikten sonra, eğlenceye arkadaş eş veya sevgiliyle devam ederler. Bu bana daha normal geliyor.Olabilir..artik adam evli ciksa bile sasirmam. Ama burda adamin bahaneler ürettigini düsündüm
TC ekonomisi çöküşte ya, kirasina kat kat zam gelmiş ya da çektiği kredi altında ezilmiş insanların bir gecede boşa harcayacak birkaç bin liraları olmayabilir. Tanıdığım kırkina merdiven dayamış erkek bir öğretmen, ev sahibi evden atınca baska bir öğretmenle eve çıktı, şimdi üniveristeli gibi yasiyorlar. Ki bu insan 17 yıldır çalışıyor , hep tek yaşamış...Konu sahibesi 40 yaiındayım demiş, 40 yaşında damın da yeni yıllık parası avrdır diye düşünüyorum. Yoksa bile evde kutlayablirdi![]()
Adam size nazikçe olamayacağını söylemiş, sunduğu sebep gerçek yada yalan yada durumdan sıyrılmak için o an uydurulmuş birşey ne farkeder? Laftan anlamayıp ısrar etmek aşırı itici ya ben sizin gibi insanlardan anında soğuyorum. Birşey bir kez söylenir değil mi anlama güçlüğü yoksa karşındakinin yada küçük bir çocuk değilse. Kardeşleriyle tanışmış olmanız da bir anlam ifade etmiyor, tanıştınız diye kardeşlerinin sevgilisisiniz diye sizi sevmek sizinle birlikte olmak istemek zorunda değiller.Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Fikirlerinize ihtiyacım var.Teşekkür ederim
Gozumde canlanan nusretle messiAdam size nazikçe olamayacağını söylemiş, sunduğu sebep gerçek yada yalan yada durumdan sıyrılmak için o an uydurulmuş birşey ne farkeder? Laftan anlamayıp ısrar etmek aşırı itici ya ben sizin gibi insanlardan anında soğuyorum. Birşey bir kez söylenir değil mi anlama güçlüğü yoksa karşındakinin yada küçük bir çocuk değilse. Kardeşleriyle tanışmış olmanız da bir anlam ifade etmiyor, tanıştınız diye kardeşlerinin sevgilisisiniz diye sizi sevmek sizinle birlikte olmak istemek zorunda değiller.
Adam sizi birgün bile kırmamış siz niye onu bir gün için zorluyorsunuz?
Sizin ısrarınızla geçirilen yılbaşının ne anlamı olacak? Çok özel, ilk yılbaşımız, eeeee?ısrar kıyamet birlikte geçirdik
Birlikte yaşamak da sandığınız yada umduğunuz kadar önemli birşey değil, bugün sizinle yaşıyor bir bakarsınız yarın yaşamıyor, birlikte yaşayınca ne oluyor yani?
Kardeşleri uzak yerlerden geliyorsa evet bu söylediği mantıklı olabilir ama diğer türlüyse 1 ocakta konuşabilirlerdi ailevi sorunları. Belli ki ayrı takılmak istiyor.Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
O sizi kırmadan dökmeden ailevi konular konuşulacak demiş.eyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
İşte o da sizi kırmadan dökmeden ailesiyle geçirmek istiyor farkında mısınız ? Fazla ısrarcı olmayın bu kadar her şeyin üstüne düşmeyin bırakın adam çabalasınMerhaba,
Birlikte yaşadığınız adam yılbaşı akşamını ailece geçirmek istiyor ama. Siz de anlamamakta ısrar edip yapışıyorsunuz iyice. Belki onun için fark etmez ama ailesi böyle istemiştir. Buna rağmen gitseniz rahat edebilecek misiniz yani? Biraz gurur.Amele sümüğü mü?birlikte yaşadığım adam.İlişkim hakkında anlattıklarımdan bunu mu çıkardınız gerçekten