Yılbaşını Sevgiliyle karşılamada bir takım sorunsallar

Çok doğru bir mesaj. İstanbul'da en dandik,deniz görmeyen mekanın fix menüsü 400 liradan başlıyor. Eli yüzü düzgün ,sevgili goturulecek mekanlar çok daha pahalı. Adamin yılbaşı yemeği ödemesini sizinle paylasacak hali yoksa belki de bütçesi yoktur.
Mesela beni de yılbaşında biri eğlenceye davet etse ben de gitmem, bir bahane bulurum😅 olamaz mı? Olabilir.
Ha konu sahibesi 'disari cikmicaz,evde ben yemek hazırlayacağım,şarap içip takilacaktik sadece' diyorsa is degisir tabii

Konu sahibesi 40 yaiındayım demiş, 40 yaşında damın da yeni yıllık parası avrdır diye düşünüyorum. Yoksa bile evde kutlayablirdi :KK51:

Konu sahibesi 40 yaiındayım demiş, 40 yaşında damın da yeni yıllık parası avrdır diye düşünüyorum. Yoksa bile evde kutlayablirdi :KK51:
Konuya başlarken ilk önce çocuk diye başlamış adam diye devam etmiş. Bu adam mı çocuk mu kaç yaşında acaba 😀

Olabilir..artik adam evli ciksa bile sasirmam. Ama burda adamin bahaneler ürettigini düsündüm
Aynı şekilde ben de, önce ailemle olacağım deyip sonra önemli meseleler konuşulacak diyerek kapı kapatması sahici gelmedi. Bir de yıllardır çevremdeki evli bekar bütün çiftler, en azından aileyle yemek yedikten sonra, eğlenceye arkadaş eş veya sevgiliyle devam ederler. Bu bana daha normal geliyor.

TC ekonomisi çöküşte ya, kirasina kat kat zam gelmiş ya da çektiği kredi altında ezilmiş insanların bir gecede boşa harcayacak birkaç bin liraları olmayabilir. Tanıdığım kırkina merdiven dayamış erkek bir öğretmen, ev sahibi evden atınca baska bir öğretmenle eve çıktı, şimdi üniveristeli gibi yasiyorlar. Ki bu insan 17 yıldır çalışıyor , hep tek yaşamış...
Bir diğeri kırk yaş bekar kuzenim,o da öğretmen. İlk defa bu sene kredi kartı çıkarttı,nakit yettiremedigi için...
Yani devir normal bir devir degil ki . Harcayacak parası yoksa ben anlayabilirim. Ama bunun da çözümü çıkmamak değil evde bir şeyler içip yemek yemek:) yani her şey para degil

Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Fikirlerinize ihtiyacım var.Teşekkür ederim
Adam size nazikçe olamayacağını söylemiş, sunduğu sebep gerçek yada yalan yada durumdan sıyrılmak için o an uydurulmuş birşey ne farkeder? Laftan anlamayıp ısrar etmek aşırı itici ya ben sizin gibi insanlardan anında soğuyorum. Birşey bir kez söylenir değil mi anlama güçlüğü yoksa karşındakinin yada küçük bir çocuk değilse. Kardeşleriyle tanışmış olmanız da bir anlam ifade etmiyor, tanıştınız diye kardeşlerinin sevgilisisiniz diye sizi sevmek sizinle birlikte olmak istemek zorunda değiller.
Adam sizi birgün bile kırmamış siz niye onu bir gün için zorluyorsunuz?
Sizin ısrarınızla geçirilen yılbaşının ne anlamı olacak? Çok özel, ilk yılbaşımız, eeeee?ısrar kıyamet birlikte geçirdik 🤮
Birlikte yaşamak da sandığınız yada umduğunuz kadar önemli birşey değil, bugün sizinle yaşıyor bir bakarsınız yarın yaşamıyor, birlikte yaşayınca ne oluyor yani?

Ay sanki 8 aylik sevgilin degilde 8 yillik kocan😐😂 bi salin insanlari ya.. birde bu konuyu cozmek yazmissin😐😂 pardon hangi konu? Problem yok farket bunu ve problem cikarma.. ne farkeder 1 inde beraber olmazsin 2 sinde olursun

Adam size nazikçe olamayacağını söylemiş, sunduğu sebep gerçek yada yalan yada durumdan sıyrılmak için o an uydurulmuş birşey ne farkeder? Laftan anlamayıp ısrar etmek aşırı itici ya ben sizin gibi insanlardan anında soğuyorum. Birşey bir kez söylenir değil mi anlama güçlüğü yoksa karşındakinin yada küçük bir çocuk değilse. Kardeşleriyle tanışmış olmanız da bir anlam ifade etmiyor, tanıştınız diye kardeşlerinin sevgilisisiniz diye sizi sevmek sizinle birlikte olmak istemek zorunda değiller.
Adam sizi birgün bile kırmamış siz niye onu bir gün için zorluyorsunuz?
Sizin ısrarınızla geçirilen yılbaşının ne anlamı olacak? Çok özel, ilk yılbaşımız, eeeee?ısrar kıyamet birlikte geçirdik 🤮
Birlikte yaşamak da sandığınız yada umduğunuz kadar önemli birşey değil, bugün sizinle yaşıyor bir bakarsınız yarın yaşamıyor, birlikte yaşayınca ne oluyor yani?
Gozumde canlanan nusretle messi😐😂

Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Kardeşleri uzak yerlerden geliyorsa evet bu söylediği mantıklı olabilir ama diğer türlüyse 1 ocakta konuşabilirlerdi ailevi sorunları. Belli ki ayrı takılmak istiyor.
Hem yılbaşı ailevi sorunları konuşmak için fazla eğlenceli bir gece değil mi Ya ☹️

Beraber yasadiginiz ev kimin?Hayir adaminsa bide yilbasi aksami eve gelme derse sasirmam.
Yilbasini ailesiyle geciriip,ertesi gun yada o gece eve gelecek yani.Sacma geldi bana.Adam bariz ailesiyle sizi biraraya getirmiyor bence.İs ciddiye binmesin diye.

Merhaba,
İşte o da sizi kırmadan dökmeden ailesiyle geçirmek istiyor farkında mısınız ? Fazla ısrarcı olmayın bu kadar her şeyin üstüne düşmeyin bırakın adam çabalasın

Usulünce gelme diyor,sakız gibi yapışmak neden ?
Zorla davet ettirmek için çabalamak neden ?
Belli ki istenmiyorsun,en azından yılbaşı akşamı için.
Aile arasında toplanmak istiyorlar.
Ayrıca 8 ay diyorsunuz ancak takindiginiz tavır 8 senelik 🙅

Bence siz yılbaşı gecesine değil sonrasına odaklanın. Kavga edip ilişkinize zarar mı vereceksiniz, restine rest mi diyeceksiniz, özel günlerde her daim beraber olamayacağınızı mı kabulleneceksiniz ...vs

Adamın ailesi sizi aralarında görmek istemiyor. Bu kaba bir davranış ama hakları var. Kardeşlerini tanıyorum oturup kalktık diyorsunuz, belki de hoşlarına gitmeyen davranışlarınız var. Sizi tanımıyoruz ve kendi açınızdan anlatıyorsunuz. Bize bile ısrarcı, dediğim dedik ve çünkü ben öyle istiyorum geldiniz.

Empati yapın diyorsunuz, ben yapıyorum ve istenmediğim ortama gitmem diyorum. Tamam 8 aylık bir ilişkim var ama demek ki bazı şeylerin daha zamanı değilmiş. Oturup da sevgilimin ailesine kendimi kabullendirmeye hiç çalışmam. Ya onlar ya ben gibi komik duruma da düşürmem kendimi. Sorgulamanız gereken şey davet edilmemek veya sevgilinizin sizi planına dahil etmesi değil, ilişkinin kendisi.

Bizim toplumda normal denen ilişki şu şekilde ilerler; tanışırsın, hoşuna gider, ortak noktalar vardır, ufak tefek sorunlar çıkarsa da konuşarak çözersin, karşındakinin ilerisi için planları mantıklı gelirse ve o da senin için aynı şeyleri düşünürse aileleri tanıştırırsın, işi resmiyete dökersin, söz nişan aşamalarında da problem çıkmaz saygı sevgi bozulmazsa evlenirsin. Sizin durumda olay aile kısmında takılmış. Ya da sevgiliniz aileyi bahane ederek o gün sizinle olmak istemiyor. Her iki durum da ilerlemenizin önünde engel. Yılbaşını beraber geçirememekten daha ciddi bir sorun bu.

Amele sümüğü mü?birlikte yaşadığım adam.İlişkim hakkında anlattıklarımdan bunu mu çıkardınız gerçekten
Birlikte yaşadığınız adam yılbaşı akşamını ailece geçirmek istiyor ama. Siz de anlamamakta ısrar edip yapışıyorsunuz iyice. Belki onun için fark etmez ama ailesi böyle istemiştir. Buna rağmen gitseniz rahat edebilecek misiniz yani? Biraz gurur. 🤷🏻‍♀️

Back
X