Yılbaşını Sevgiliyle karşılamada bir takım sorunsallar

Bu doğru olabilir ama bizim iş yerinde çalışan birisi ve kardeşi küs hatta kardeşi de bizimle çalışıyor sırf küsler diye adam ayrılmak istedi eşi bir yılbaşı yemeği yapalım tüm aile gelsin küs olan kardeş de gelsin orda barıştıralım kardeşleri bir aradayken diye düşünüyor. Bizi de davet etti hatta işten çıkmaması için sizde destek olun dedi.

Ya ne meraklısınız sevgilisi ailesi ile yeni yıla girmeye konu sahibi. Evli olsanız var ya ortalık yıkılırdı yeni yıla onlarla mı girecem diye. 😀😀😀Herhalde bekarken tatlı geliyor. 😀

Yılbaşı günü önemli mesele falan konuşulmaz. Adam sizle takılıyor diye ailesi de sizle mıç mıç olmak zorunda değil. Kardeşimin beraber yaşadığı kızı çok sevmesem mesela ya da görmek istemesem takma şunu sakın peşine diye tembihlerdim muhtelemen o da tembihlenmiş.😀 Fazla kasıyorsunuz.

Evet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılı
Beraber yasiyormussunuz zaten hergun yanyanasiniz birakin birgunde ailesiyle olsun. Evet israrcisiniz tutturmusunuz sevgilim 8 aylik iliski beraber yasadigim adam off burdan bile cekilmiyorsunuz israr edin ki adam da gorsun gercek halinizide kurtulsun sizden.

Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Fikirlerinize ihtiyacım var.Teşekkür ederim
Insan yılbaşına , sevgilisiyle girmek ister..doğum gününüzde,sevgililer gününde falan nasıl, özel birşeyler yapıyor mu?madem sizi hiç üzmedi bu seferlik sorun etmeyin..ama diğer yılbaşında da değişen birşey yoksa bitirin bu işi..

Ben de özellikle ilk yılbaşımızı baş başa kutlamayı önemsemiştim. Sonra etrafımızdaki bazı insanların baskı ve ısrarları sonucu kalabalık bir grup olarak geçirmiştik ama yan yanaydık. Bu bizim için önemliydi açıkçası. Şimdi yılbaşını ayrı geçireceğiz çünkü ailesinin yanına gitmek zorunda kaldı. Sağ olsunlar, ailesi beni de davet ettiler. Ben de kendimce sebeplerden gidemiyorum, ayrı geçirmeye razı oldum. Öncesinde veya sonrasında kutlarız diye düşündüm.

Siz de öyle yapabilirsiniz. Zaten 8 aylık bir ilişkide ailenin sizi davet etmemesi normal. Bence tek problem, sevgilinizin sizinle olmaya can atmaması. Bunu konuşabilirsiniz.

Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Herkes yeni yıla sevdiği ile girmek ister mi bilmem ama sizin sevgiliniz bunu istemiyor belli ki..

5 yıldır evliyim ama aklım hala ailemle yılbaşını geçirmekte:dondurma: bekarken hep onlarla oldum hiç sevgilimle geçirmek istemedim. Sizi okurken 20 li yaşlarda sandım gerçekten 41 yaşına iseniz biraz daha olgun bakabilirsiniz hayata. Sevgiliniz eğer o günü sizinle geçirmek isteseydi geçirirdi zaten bunu ıvıra zıvıra ihtiyacı yok.

Ben sana hak verdim. Aile evinde yaşıyor olsaydı belki aile çok baskı yapmış olabilir derdim çünkü var böyle takıntılı aileler. Ama birlikte yaşıyormuşsunuz,demek ki aşırı kuralcı bir ailesi yok. Bence yılbaşında seninle olması gerekirdi. Ama şahsi fikrim sevgilimle yılbaşını geçirmek istesemde,beni istemiyorsa vizesini onaylar ömürlük seyahate gönderirim onu😂 ondan sonrada bol bol aileciğiyle yılbaşları kutlasınlar😂 özet olarak: ayrıl gitsin😒

Durum bana çok garip geldi.İnsan yeni yıla sevdiğiyle girmek ister siz seviyorsunuz ve istiyorsunuz görüldüğü gibi.İlişkinizi gözden geçirin

Kocammm, varlığını 6 yıldır hissettiğim adam, birlikte yaşadığım adamm!!! Yılbaşında yanımda değil. Ne var yani. Abartmayın. Yılbaşına bu kadar anlam yüklemeyin. Ailesiyle geçirmek istemiş
8 yıldır varlığını hissettiğim kocam geçen yılbaşında da bu yılbaşında da yanımda değil, bi de üstüne annenlere git bilet alıyım dedi! Ben nerelere gideyim beraber yaşadığım kocam bana yılbaşında annenlere git dedi!!

Özel konuları konuşmak için yılbaşını mı beklemişler? Bariz yalan söylüyor. Anlıyorum siz onunla yılbaşını geçirmek istiyorsunuz ama adam istemiyor ki. Zorla olacak bir şey değil bu içten gelmesi gerek. Artık neden yalan söyledi orasını bilemem. Ya ailesiyle baş başa kutlamak istedi ya da kardeşleriyle kutlayacak olması bile yalan, başka planları var. Ya da erkek erkeğe kardeşleri ve arkadaşlarıyla kutlayacaktır.
Bu kadar da ısrarcı olmayın. Dışarıdan hoş görünmüyor bir şeyleri zorla yaptırmak, zorla davet ettirmek, buluşmak.

Empati yapın demişsiniz ya sekiz aylık sevgiliyi bırak sekiz yıldır tanıdıgim adamm beş yıllik ilişki içinde olduğum çocuğumun babası ,alnımın yazısı ,gocamm🤣 bana dese ailemin yanına gideceğim seni istemiyorlar git orda kal bir süre derim. Gerçi bunu yılbaşı için demem doğum günümde veya kendi doğum gününde yaparsa derim . Yani belki ilişkiniz çok mıç mıç adam biraz hava almak istiyor sizde kız kıza eğlenin ne güzel işte . Çok değer verirseniz bir yerleri kalkar

12 gün konuşulmayan sorunlar 1 gece daha bekleyebilir diye cevap verirdim.
Sevgiliniz yalan konuşmayı bilmiyor , birlikteliginize ve yeni seneye sizin kadar anlam yüklemiyor

Merhaba,
O istemiyor demek ki
Yapacak bir şey yok

Back
X