Yılbaşının En Şık KK Güzelini Seçiyoruz.Buyrun Oylamaya

Yılbaşının En Şık KK Güzelini Seçiyoruz.Buyrun Oylamaya

• Ankete Katılan
    246
  • Anket Kapalı .
Ben böyle kalsın diyenlerdenim ama bu seferde eceme haksızlık olmuş gibi onu göremeyince kimseceikler oy kullanmadı doğal olarak ..Valla siz bilirsiniz benim 3 kombinim vardı kararsızlıktan katılamam zaten :roflol:

demothy, arkadaşlar hakkında çok güzel şeyler yazmışlar canım

ben çok merak ediyorum şahsen seni

katılırsan yeni bi oylama açabiliriz

bura böyle kalır

tabi diğer arkadaşlar yeni oylama olabilir derse onlarıda ekleriz

rica ederim canım yaşına çok uygun ve bütün olarak da çok uyumlu gördüm seni.

Yüzüğün,kolyen de çok şık olmuş.

teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim uyumsuz diyor çoğu kişi ama ben tek tek değil bütünün uyumuna bakarım memnunum gittiğim yerdekiler de memnundular :jeyyar:

demothy, arkadaşlar hakkında çok güzel şeyler yazmışlar canım

ben çok merak ediyorum şahsen seni

katılırsan yeni bi oylama açabiliriz

bura böyle kalır

tabi diğer arkadaşlar yeni oylama olabilir derse onlarıda ekleriz

canım o zaman şöyle yapalım benimle beraber ekleyecek olan olursa açalım..şimdi bu anketi kapatıp başka bitane açıp da sadece ben katılırsam kendimi kötü hissederim :1no2: ..katılım olacaksa benle beraber ve anket sahipleri de okey derlerse koyarım..Kimsenin hakkı yenmesin diye dedim yerimseniben

Ben de eklemek istiyorum ama şu an ekleyemeyeceğim malesef :çok üzgünüm: bugün ne giydin başlığında ekli fotoğraflar ama kombinin son hali o değil kafamçokkarıştı

Arkadaşlar hepiniz çok şıksınız ya maşaallah :) Gönlüm hepinize oy vermekten yana ama birinizi seçmek zorundayım :( O yüzden Burcucummm seni seçtim :) Ve buraya Jigsaw ve Demothy de katılmalıydı kesinlikleeeeeee... :)

Back
X