• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldım artık kv görümce ...

Bir de ben şunu anlamıyorum...Kayınvalide ve görümceler ruh hastası ve kötüler ya hep....Nişanlın ya da kocan da o aileden çıktı; mutlaka onda da bir problem olmalı di mi? Ama yok her zaman eşler mükemmel, aileleri korkunç. Olabilir mi böyle bir şey yahu, biraz mantıklı olun...

Bir de ben şunu anlamıyorum...Kayınvalide ve görümceler ruh hastası ve kötüler ya hep....Nişanlın ya da kocan da o aileden çıktı; mutlaka onda da bir problem olmalı di mi? Ama yok her zaman eşler mükemmel, aileleri korkunç. Olabilir mi böyle bir şey yahu, biraz mantıklı olun...
kayınvalidem gercekten hasta canım kızını bilemem ama illa bi evde birisi sinir hastası die herkes hasta mı olmalı sana göre anlayamadım.. allah vermesin kimin ne olacagı belli olmaz ben ilerde sinir hastası oldum die cocugum da mı öle olacak yani ben büyüttüm die... biraz mantıklı olun

O değil de, başta bu kadar tatsızlık varsa, sonunu bile bile niye devam edersiniz bunu anlamıyorum işte. Evlendikten sonra da daha da içinden çıkılmaz hal alıyor işler. Yol yakınken kurtarın kendinizi de annenizi de. Hayatta herşey evlenmek değilmiş, geç de olsa anladım ben bunu.

kendisi baska sehirde kocası kvleri silmiş eşini de görüştürmek istemio.. görümcem de kendisi mutsuz ailesiyle görüşmüo die bize sarıo

Aynı benm görümcem in durumunu yazmışsın huyu suyu da aynı. Nisanliyken bana da çok yaptı şimdiki aklım olsa teeek tek yolarim :KK69:

Senle annenin daha çok çekiceği var canım. Şuan evlilik provasındasın bunu unutma. Geleceğini gör şimdiden. Annene bile sataşıyolar. Evliliği bidaha düşün

Yol yakinken ayril allahtan nisanliyken gostermisler yuzlerini sanslisin

Back
X