• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldım artık kv görümce ...

Evlilik evcilik oyunu gibi geliyor insana pespempe ama atladığın her şey karşına çıkıyor sonra.
Bence çok iyi düşünün şimdiden böyleyse...

Şu kaynanaları toplayın verinde ben bi döveyim sinirim anca geçer.. Bunlar ne böyle yaa

evet tek konu ev kv kendine ev aldı kızı baska sehirde oturuo ve ailesiyle küs eşi ailesiyle görüştürmüo.. o evde biz oturcaz die cıldırdı.. nereye saldırcanı bilmio
Tamam da siz de oturmayın o evde gidin kirada oturun.
Daha oturmadan bir ton huzursuZluk olmuş bi de oturunca neler olacak bakalım.
Sonra burda çok konu açarsınız bu ev yüzünden.
Gidip eski bi evde kirada otururum ama iki gram huzurum olur.
Eğer kirada oturacak durumum da yoksa evlenmem ertelerim yani.
Ki zaten o evi kv aldıysa parasını onlar ödediyse görümcenizinde hakkı var o evde evlatları olarak.
Yaptıklarını savunmuyorum görümcenin tabi ki ama bunu bile bile o evde gidip oturmanız çok saçma.

Tamam da siz de oturmayın o evde gidin kirada oturun.
Daha oturmadan bir ton huzursuZluk olmuş bi de oturunca neler olacak bakalım.
Sonra burda çok konu açarsınız bu ev yüzünden.
Gidip eski bi evde kirada otururum ama iki gram huzurum olur.
Eğer kirada oturacak durumum da yoksa evlenmem ertelerim yani.
Ki zaten o evi kv aldıysa parasını onlar ödediyse görümcenizinde hakkı var o evde evlatları olarak.
Yaptıklarını savunmuyorum görümcenin tabi ki ama bunu bile bile o evde gidip oturmanız çok saçma.
bu sadece benim verebileceğim karar olsa birgün durmam yeni ev alırım yada kiraya cıkarım ama nişanlım o evde oturma konsunda kesin kararlı ben arada kaldım kaçkez söledim huzurumuz olsun kirada olalım die annemin evi kalırken kız kardesimemi sorcam dio inada bindirdi

bu sadece benim verebileceğim karar olsa birgün durmam yeni ev alırım yada kiraya cıkarım ama nişanlım o evde oturma konsunda kesin kararlı ben arada kaldım kaçkez söledim huzurumuz olsun kirada olalım die annemin evi kalırken kız kardesimemi sorcam dio inada bindirdi
İşte annesinin evi kendi evi değil ki.
Kendi parasıyla alsın bir zahmet yani.
Görümcenin de hakkı var o evde zaten.
Ha ben olsam kardeşim otursun derdim ama işte herkes bunu söylemeyebilir.
Bence nişanlınızla konuşun çalışıp çabalayıp alın eviniZi.
O inada bindirdiyse siz de bindirin yaptığı şey yanlış tabi ki kardeşinin de rızasını alması gerekiyor.
Dediğim gibi daha oturmadan ne hale gelmişsiniz.
İleriyi görmek çokta imkansız değil şu durumda.

kızlar daha önce kv min ruhsal hastalıkları oldugunu söylemiştim.. görümcemde kv yasadıgımız yerde ev aldıgı için kıskanclık krizine girip ailesiyle küsmüştü.. olay su gecen hafta ailecek kvlere oturmaya gittik annem faceden yer bildirimi yapıp keyifli hissediyor yapmıs.. dün görümce kv yi aramıs.. güya annem onu kıskandırmaya calısıomus su bu bisürü ağlamıs.. normalde annesiyle küs.. kvnin dengesini bozmus.. kv annemi aramıs facede misin anca dedikodu yaparsın orda demiş.. beni aradı benim annemin böle şeylerle işi olmaz dedim.. yok sinirleri bozulmus yok kızı aglamıs bende sildim onu cıkardım faceden dedim.. sanki hayatımız onun etrafında dönüo gibi.. nişanlımda dün annesiyle konusmus baya.. ne konustugunu bilmiyorum ama.. o üzgündü oda.. ben de annen anneme agzını gelen herseyi söylemsin uyar demiştim.. çok sinirlerim bozuk kafamdan kurup kurup kavga ediorum içimden onlarla.. nasıl tavır alsam şaşırdım.. annem engelledi telefonunu ama ben hala atamıyorum sinirimi
Eğer nişanlıysanız hemen ayrılın

Bir de söylemeden geçemicem kusura bakmayın nolur.
Nerede yaşayacağınız gibi çok çok önemli bir konuda neden sadece tek tarafın sözü geçiyor ki.
O istedi o kararlı diye orada oturmak zorunda mısınız?
Nişanlınız neden sizin fikirlerinize ve istekleriniZe saygı duymuyo?
Aslında bu sorunların suçlusu görümce ya da kv değil nişanlınız bence.
Aradaki dengeyi kuramamış inatla yuva kurulmaz ki böyle önemli kararlar alınmaz ki.

Bir de söylemeden geçemicem kusura bakmayın nolur.
Nerede yaşayacağınız gibi çok çok önemli bir konuda neden sadece tek tarafın sözü geçiyor ki.
O istedi o kararlı diye orada oturmak zorunda mısınız?
Nişanlınız neden sizin fikirlerinize ve istekleriniZe saygı duymuyo?
Aslında bu sorunların suçlusu görümce ya da kv değil nişanlınız bence.
Aradaki dengeyi kuramamış inatla yuva kurulmaz ki böyle önemli kararlar alınmaz ki.
ilk baslarda görümce destek vermişti gayet normaldi herşey ama ev alındıktan sonra tamamen değişti nişanlım evet bencil bu konuda buaksam yine konuscam cok konustum hatta kira verelim ailene dedim sözünü bile ettirmediler oğlundan kira alamazmıs dogu kültürü ile yetişmiş ailesi bu nedenle oğlana aşırı düşkünler

kızlar daha önce kv min ruhsal hastalıkları oldugunu söylemiştim.. görümcemde kv yasadıgımız yerde ev aldıgı için kıskanclık krizine girip ailesiyle küsmüştü.. olay su gecen hafta ailecek kvlere oturmaya gittik annem faceden yer bildirimi yapıp keyifli hissediyor yapmıs.. dün görümce kv yi aramıs.. güya annem onu kıskandırmaya calısıomus su bu bisürü ağlamıs.. normalde annesiyle küs.. kvnin dengesini bozmus.. kv annemi aramıs facede misin anca dedikodu yaparsın orda demiş.. beni aradı benim annemin böle şeylerle işi olmaz dedim.. yok sinirleri bozulmus yok kızı aglamıs bende sildim onu cıkardım faceden dedim.. sanki hayatımız onun etrafında dönüo gibi.. nişanlımda dün annesiyle konusmus baya.. ne konustugunu bilmiyorum ama.. o üzgündü oda.. ben de annen anneme agzını gelen herseyi söylemsin uyar demiştim.. çok sinirlerim bozuk kafamdan kurup kurup kavga ediorum içimden onlarla.. nasıl tavır alsam şaşırdım.. annem engelledi telefonunu ama ben hala atamıyorum sinirimi
Ortalik karismis desene. Kv ruhsal sorunluymus zaten . Evlenmeden dunurluk iliskileri bitmis resmen. Ay senle nisanlina uzuldum arada kalmissiniz

ilk baslarda görümce destek vermişti gayet normaldi herşey ama ev alındıktan sonra tamamen değişti nişanlım evet bencil bu konuda buaksam yine konuscam cok konustum hatta kira verelim ailene dedim sözünü bile ettirmediler oğlundan kira alamazmıs dogu kültürü ile yetişmiş ailesi bu nedenle oğlana aşırı düşkünler
Ataerkil yapıya sahip aile yani çok tipik.
Bakın görümce haklı dediğim gibi yok sayılıyor onun rızası alınmıyor.
Valla nişanlınız çalışsın çabalasın da kendisi alsın evini.
Yarın öbür gün diyecek ki tabi ki her hafta sonu annemlere gideceğiz çünkü evlerinde oturuyoruz.
Tabi ki annemin saçmalıklarını çekmek zorundasın Tabi ki kul köle olmak zorundasın çünkü evlerinde oturuyoruz vs.vs.vs.

Gelecekte olacakları sana söyleyeyim kv yine en ufak bişeyde ağzına geleni söyleyip hastalığının arkasına sığınacak ...üzülen sen ve ailen olacak !! benim kv dem de psikolojik tedavi görmüş uzun süre şimdi de nedense eltim ona ağzına geleni sayar ona sesini çıkarmaz ama konu ben ve eşim olunca yüzümüze bakmaz eşime laflar sayar bana laf sokar bide hastalığının arkasına sığınır

Ataerkil yapıya sahip aile yani çok tipik.
Bakın görümce haklı dediğim gibi yok sayılıyor onun rızası alınmıyor.
Valla nişanlınız çalışsın çabalasın da kendisi alsın evini.
Yarın öbür gün diyecek ki tabi ki her hafta sonu annemlere gideceğiz çünkü evlerinde oturuyoruz.
Tabi ki annemin saçmalıklarını çekmek zorundasın Tabi ki kul köle olmak zorundasın çünkü evlerinde oturuyoruz vs.vs.vs.
ama nişanlım ve ailesi bilio ki maddi olarak tek basıma dahi onlara hiç muhtac değilim.. hatta bikaçkez annem de söledi sorun oluosa kiraya cıksınlar die kvye.. ama hiç yanaşmadılar .. ben yine söledim bugun yine aynı nişanlım o evde ben kalcam dio

ama nişanlım ve ailesi bilio ki maddi olarak tek basıma dahi onlara hiç muhtac değilim.. hatta bikaçkez annem de söledi sorun oluosa kiraya cıksınlar die kvye.. ama hiç yanaşmadılar .. ben yine söledim bugun yine aynı nişanlım o evde ben kalcam dio
Peki görümcenizin maddi olarak bi muhtaçlığı var mı?
Yani o eve ihtiyacı var mı?Kirada mı oturuyor?

yok canım görümcemin maddi durumu bizden daha iyi aylık 7000 gelirleri var ama kiradalar on yıllık evliler
Hmm o zaman evi kiraysa neden bana da hakkımı vermiyorlar gibi düşünmüş olabilir.
Kimse gelirim iyi demez ki bu devirde.
Yani ne kadar ayrı şehirde de olsa mutlaka ilerde hep sorun olacak bu görümce meselesi.
Bence bu sorunu halledin mutlaka.
Helallik alıp öyle oturun madem o evde oturacaksanız da.
Yoksa hep huzursuz diken üstünde oturursunuz.

Hmm o zaman evi kiraysa neden bana da hakkımı vermiyorlar gibi düşünmüş olabilir.
Kimse gelirim iyi demez ki bu devirde.
Yani ne kadar ayrı şehirde de olsa mutlaka ilerde hep sorun olacak bu görümce meselesi.
Bence bu sorunu halledin mutlaka.
Helallik alıp öyle oturun madem o evde oturacaksanız da.
Yoksa hep huzursuz diken üstünde oturursunuz.
haklısın canım ama görümce bana okadar cok hakaret etti ki bisüre önce deil yüzüne bakmak sesini bile duymam onun yine nişanlım halletmeli sanırım cünkü o lafları yutup yüzüne bakmam

Görümceye telefon açar, ''Kıskançlık yapacağına k...nı kaldır gel annenin yanında otur, fesatlık yapma,'' diye saydırırım.

Back
X