Yildim artik

Anneniz iyilik yaptığını sansa da kötülük yapiyor.
4 yilda nasil is bulamadı ya?insan mecburiyetten a101 bim e bile girer. Bu çocuk nasil evlenecek nasil hayatini kuracak nasil aile gecindirecek?belli bi yaştan sonra deneyimsiz elemanı kimse almiyor yaşı geçmeden oyle boyle bi yerde baslamasi şart

Bu arada hayatta en nefret ettigim sey evde oturan erkek. Cok zor bilirim
Beyefendi beğenmiyor cildiricam hala sinirim geçmiyor.cocuklarimla ilgilenemiyorum kaç saattir

Anneme bu akşam çok net konuştum.bundan sonra istemiyorum kesinlikle gelmesin dedim.annem bazen çok kızıyor nazende açıyor işte bunalimda kendine birşey yaparsa fln hesabı yapıyor.ama ben napabilirim.esimde cimri bı insan değil sanıyorlar ki bende çok para var
Uff ne yapacak Allah aşkına, ekmek anneden sigara abladan hayatını yaşıyor adam.
Ondan rahatı mı var?
Tahmin ettim zaten iş beğenmediği için bulamadığını. Boşverin o halinden memnunsa sizde para sigara yardımı yapmayı kesin. Öyle ya da böyle işe başlamalı yapacak birşey yok.

Uff ne yapacak Allah aşkına, ekmek anneden sigara abladan hayatını yaşıyor adam.
Ondan rahatı mı var?
Tahmin ettim zaten iş beğenmediği için bulamadığını. Boşverin o halinden memnunsa sizde para sigara yardımı yapmayı kesin. Öyle ya da böyle işe başlamalı yapacak birşey yok.
Geç bile kaldı her defasında anlatmaya çalışıyorum.annen baban başındayken iş bul evlen.sonra benim üzerime kalırsan ben bakmam diyorum.annem hep aman kendine bişey yapmasın yazık bunaliyor.agucuk gugucuk.onceden mahallede bir bakka l vardı yetisemiyorum diye yazdiriyordum.bir ara.biriktirdigim bir küçük altını sadece onun sigara borcunu kapatmak için bozdurdugumu bilirim.

Her yer avm kaynıyor, çağrı merkezi kaynıyor girsin birine nasil 4 yıldır iş bulamıyor? Burda sorumlu anneniz o hazıra alıştırdığı için öyle olmuş. Bence eşinizi öne sürün vermeyin para yazık günah ya

Her yer avm kaynıyor, çağrı merkezi kaynıyor girsin birine nasil 4 yıldır iş bulamıyor? Burda sorumlu anneniz o hazıra alıştırdığı için öyle olmuş. Bence eşinizi öne sürün vermeyin para yazık günah ya
Zaten ben sinir krizi geçirince eşimde gördü.dayanamiyorum artık yüzünü görünce deliriyorum ne paralarim gitti onun sigarasina.annemede dedim kesinlikle hakkımı helal etmiyorum diye

Geç bile kaldı her defasında anlatmaya çalışıyorum.annen baban başındayken iş bul evlen.sonra benim üzerime kalırsan ben bakmam diyorum.annem hep aman kendine bişey yapmasın yazık bunaliyor.agucuk gugucuk.onceden mahallede bir bakka l vardı yetisemiyorum diye yazdiriyordum.bir ara.biriktirdigim bir küçük altını sadece onun sigara borcunu kapatmak için bozdurdugumu bilirim.
Agucuk gugucuk yaşı geçmiş, kocaman adam olmuş. Annenize siz yardım ettiğiniz için size paslıyor hissettim. Yardım etmeseniz size bunları anlatmazdı,bi nevi ajitasyon yapıyor size. Ajitasyon yapacak birşey yok, zira onun yaşındakiler 2 3 çocuğuna bakıyor ev geçindiriyor, kendisi ablaya anneye güvendiği için çalışmıyorsa bu onun sorunu, sizin değil. Sizin ona bakma zorunluluğunuz yok, eşim kızıyor vs deseniz olmaz mı?

Agucuk gugucuk yaşı geçmiş, kocaman adam olmuş. Annenize siz yardım ettiğiniz için size paslıyor hissettim. Yardım etmeseniz size bunları anlatmazdı,bi nevi ajitasyon yapıyor size. Ajitasyon yapacak birşey yok, zira onun yaşındakiler 2 3 çocuğuna bakıyor ev geçindiriyor, kendisi ablaya anneye güvendiği için çalışmıyorsa bu onun sorunu, sizin değil. Sizin ona bakma zorunluluğunuz yok, eşim kızıyor vs deseniz olmaz mı?
Bu akşam olan olayı eşimin girdugunu soyledim telefonda anneme.bende öyle yapicam çok kızdı diyeceğim.allahtan eşim çok iyi biri.hic yorum yapmadı üzme kendini dedi çıldırdım resmen canıma öle bı yapisiyorki anlatam

Borç ödüyoruz biz bana ne annem ne babam bir kere dememiştir ihtiyacınız varmı diye.esim eli açık biri olduğu için sanki para içinde yuzzuyor sanıyorlar bizi
Bakin o zaman dedigim gibi evde ortada 50 kurus bırakmayın cuzdaninizda bile. Gelince esim birakamadi durumumuz yok bu ara KUSURA BAKMA EKMEK PARASI ZOR diyin. Sizi delirtse çıldırtsa bile vermeyin. Çünkü sinirlendirince 1 kere vermis olmaniz 2. Defa ayni seyi yapma izni verdi ona. Üzerine gidersem kendimden bıktırıp parasini alirim algisi olusturdunuz kardesinizde. Bunu kırmanız lazim ve ablam hayir dediyse tovbe para mara vermez dedirtmeniz lazimm kararli olun

Bakin o zaman dedigim gibi evde ortada 50 kurus bırakmayın cuzdaninizda bile. Gelince esim birakamadi durumumuz yok bu ara KUSURA BAKMA EKMEK PARASI ZOR diyin. Sizi delirtse çıldırtsa bile vermeyin. Çünkü sinirlendirince 1 kere vermis olmaniz 2. Defa ayni seyi yapma izni verdi ona. Üzerine gidersem kendimden bıktırıp parasini alirim algisi olusturdunuz kardesinizde. Bunu kırmanız lazim ve ablam hayir dediyse tovbe para mara vermez dedirtmeniz lazimm kararli olun
Saklıyorum zaten.bugun suçu gelecek diye ayirmistim.sakladim paramı.bi tek bu var suçu gelecek dedim sabah.aksam geldiğinde o parayı fırlattım al bunuda rahatla duş yakamdan diye ben olsam almazdım aldı gitti

Koskoca adam ve asalak.
Gurur ne guzel sey aslında.
Limon satsın onurlu yasasın, onune 20tl fırlatmıssın ama, gururla ılgılı sıkıntısı yok belli ki.
İsterse 24 saat tepende sıgara para desın, yok canım dıyıp bakmayacaksın suratına.
En sonunda pes edip para aldıkca boyle kımıl zararlısı gıbı yasamaya devam eder.

Koskoca adam ve asalak.
Gurur ne guzel sey aslında.
Limon satsın onurlu yasasın, onune 20tl fırlatmıssın ama, gururla ılgılı sıkıntısı yok belli ki.
İsterse 24 saat tepende sıgara para desın, yok canım dıyıp bakmayacaksın suratına.
En sonunda pes edip para aldıkca boyle kımıl zararlısı gıbı yasamaya devam eder.
Aynn bundan sonra öyle yapicam.hergun yirmi TL onbeş tl verdikten sonra bı kıymeti yok.basa çıkamıyorum artık.her Allahın günü kardeş stresi

Bu akşam olan olayı eşimin girdugunu soyledim telefonda anneme.bende öyle yapicam çok kızdı diyeceğim.allahtan eşim çok iyi biri.hic yorum yapmadı üzme kendini dedi çıldırdım resmen canıma öle bı yapisiyorki anlatam
Ay benim eşimde oyle var Ya ama hep beni rezil eden ya kardeşim ya babam deli ettiler beni bizimkiler de öyleler. Neden hep küçük çocuklara bu kadar Musama gostermemizi bekliyorlar anlamış degilim gercekten

Slm arkadaşlar şuan okadar bunaldimki anlatamam.31 yaşında erkek kardeşim var kendisi 4. Yılı ıssız.askere gitmek için işinden ayrıldı geldiğinde girecekti tekrar işyeri iflas etti.sigortasiz birkaç yerde çalıştı ama olmadi.hep stresli.annemle evlerimiz çok yakın.annemde yeri geliyor bikiyor ondan.cok sigara içiyor malesef sigara masrafına yetisemiyoruz.inanjn onun yüzünden sigarayı bırakmaya uğraşıyorum iki gündür yatak döşek yatiyorum.annemler yaz oldugundan köyde kalıyor.buda çok sigara içtiği için iki günde verdikleri harçlığı bitiriyor.sonra başlıyor bana musallat olmaya.artik öle biktimki malesef kötü bişey sigara bende içmek istemiyorum.her gelişinde yarım paket sigaramı süpürüp gidiyor.gunde iki paket mutlaka alıyorum.eniyisi bu illeti bırakayım belki ustumden düşer dedim.iki gündür yatıyorum.dun dedim ben böle bı karar verdim lütfen üzerine gelme dedim.bu sabah geldi param yok sigaram yok.ozaman icme bende uetiremedigim için bırakıyorum dedim .işte iş arıyorum stresliyim bilmem ne.sonra akşam vakti yine geldi zaten sinirlerim tepemde.yine sigara sigara .vallahi yildim ben çalışmıyorum.sigarayi bıraktığım için parasını kumbarsys atıyorum iki gündür.okadar insanın canina yapisiyorki bağırdım çağırdım delirdim.firlattim parayi al lanet olsun dedim ona rağmen aldı gitti.annemide aradım bundan sonra istemiyorum dedim.hep sırtımda ama kaldırıyorum artik.simdi yine suçlu ben olucam büyük ihtimalle
Canım sen verirsen o alışır.Bende eskıden calışmıo yazık diodum.Yok ole bişey rahatlıklarını düşünüyorlar.

Back
X