Yildim artik

Aahh bilsem çok bunaldim cokk.kac saattir içim sogumadi hala
Valla günde 3 paket demissin annen para bırakıyormuş gelip senden alıyormuş bir de
Bu kadar sigarayı nasil içiyor bu. Bende sigara içiyorum ama 1 paketi geçmez hatta bazen bulmaz bile. Hayret ettim herseyi geçtim kendine de yazik yani . Ve aylığa vursan birsuru para ediyor ben o paraları biriktirip yatırım yapiyorum mesela bu resmen çökmüş yaaa kac yasinda adam ayıptır

Onu şimdi silkeleyip kendine getirmezseniz bu hazır yiyicilikle yarın Allah gecinden versin ama ailesi olmasa sokaklara düşer.
Annenize de diretin bu düşünceyi yoksa sırtını yasladığı tahta bir gün elbet çürür siz yokmuşsunuz gibi yaşamalı.

Valla günde 3 paket demissin annen para bırakıyormuş gelip senden alıyormuş bir de
Bu kadar sigarayı nasil içiyor bu. Bende sigara içiyorum ama 1 paketi geçmez hatta bazen bulmaz bile. Hayret ettim herseyi geçtim kendine de yazik yani . Ve aylığa vursan birsuru para ediyor ben o paraları biriktirip yatırım yapiyorum mesela bu resmen çökmüş yaaa kac yasinda adam ayıptır
İşte ben ayıp deyince benden suçlusu olmuyor.hep o garip o bunalımlı ole

Onu şimdi silkeleyip kendine getirmezseniz bu hazır yiyicilikle yarın Allah gecinden versin ama ailesi olmasa sokaklara düşer.
Annenize de diretin bu düşünceyi yoksa sırtını yasladığı tahta bir gün elbet çürür siz yokmuşsunuz gibi yaşamalı.
Ahhh hergun diyorum.ama annemede bişey deyince onun tarafına geciyo.annem çok alistirdi onu ve aynı şekilde banada alistirdi.ben ailenin stres topu

Artık somuruldugumu düşünüyorum.hep susmaca ama insan patlıyor bı zaman sonra
Hiç acıma derim.Biz nasıl çalışıoruz syaklarımız patlayana kadar???Geçen bi tanesi borcumuz çok işte ev aldık ev gıderlerı yetısmıo fln dedi.Dedimki sende çalış bak unı okudun babamın evınde calışmadıysam koca evinde hiç çalışmam diyo.Bende uzuluodum ki yıyemıo ıcemıo diye .Keyfımı dusunuo herkes.Boşversene

Tütün içsin 😆 kusura bakmayın bu adam yakanizdan düşmez en azından 50 liralık tütün alır 2 kutu da kagit akşama kadar sarsın içsin , deli mi ne 3 Paket sigara 🤦

Back
X