Ben 23 yaşındayım eşim 29 görücü usulü babalarımız arkadaştı ama kimse dayatmadı birbirimizi fiziki olarak beğenince biraz tanımamıza izin verdi ailelerimiz.ve biz de sevdik evlendik onun da beni sevdiğinden eminim.neyi kanıtlamaya çalışıyo anlamıyorum bi adım atsam kendi yaptıklarını haklı görecek.üstelik yanımda yengem de vardı ve yemeğe de geldi amcamlar babam bana birkaç kez eşin nerde telefonu niye kapalı dedi yerin dibine girdim meğerse kapatmış gelmiş evde oturmuş bi de bana o mesaj gibi tehdit edercesine başka mesajlar da yazmısKızlar ben evliyim pazar günü annemlerdeydim eşimi aradım ve avm ye gideceğimi söyledim kiminle gideceğimi sordu amcam annem yengem dedim.fakat avmye gidince amcam bizi bırakıp eve döndü zaten bizimle gelmesi.de saçma olurdu.benim eşim biraz tutucudur bu arada.amcamın bizi bırakıp gittiğini eşime söylemek aklıma gelmedi ki normalde annemle gezmemde bi sakınca görmez.biz gezerken bir de baktım eşim geldi sırf beni test etmek için amcamın yanımızda olmadığını gördü ve çıktı gitti.annemlere yemeğe gelecekti akşama telefonu kapattı ne annem ulaşabildi ne babam sonra telefonu açtı ve bana sana bu yaptığını ödetcem dedi o günden beri konuşmuyo benle ben de küs kalabilen biri değilim ama bu kez haksızlık yaptığı için inat ettim o adım atmadan atmıycam kızlar sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?