• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıldım artık !!!

Allahimmm masallah ne sansliymisim ben :) benim esim isten gelir hemen gomlegini coraplarini kirli sepetine atar pant u asar. Yiyip ictiklerini ben yattiysam goturur mutfaga birakir..benden sonra uyandiysa yatagi toplar falan :)
bende o şanslı insanların içindeyim:KK73: hakkını yemeyim bana her konuda çok yardımcı olur aklınıza ne gelirse zaten çok titiz bir insan bana hiç bir işini bırakmaz ,benden sonra evden çıkarsa yatağı toplar akşam çayı biter çok nadir der bana çay koyarmısın diye ve bir çok şey pek hoşlanmadığım huyu ise çooook obur:KK70::KK70:

bende o şanslı insanların içindeyim:KK73: hakkını yemeyim bana her konuda çok yardımcı olur aklınıza ne gelirse zaten çok titiz bir insan bana hiç bir işini bırakmaz ,benden sonra evden çıkarsa yatağı toplar akşam çayı biter çok nadir der bana çay koyarmısın diye ve bir çok şey pek hoşlanmadığım huyu ise çooook obur:KK70::KK70:

ayy ne güzel yaaa..... :nazar:
yesin kız abur cubur nolcak...

Ay ayneeeen:KK48::KK48:

günaydınlar herkese...
sabah kalktım güne güzel başlamak için...bende genelde pazartesi sendromu olmaz..ama koca sendromu olur :mad:
ya canım kocamı çok seviyorum ama oturduğumuz odada yatıp uzanmak için koltuğu açmış birşeyler yemiş üzerini çıkarmış..herşey orada !!! sonra ordan küçük odaya geçmiş bilgisayara ordada daha geçen gün yediği abur cubur çöpleri vardı bunları at dedim tamam aşkım dedi sözde...birde onların yanına yenisi eklenmiş..tırnağını kesmiş tırnak makası banyodan başka yerlerde..su içmiş bardağı ortalıkta...oooofffffff vallahide billahide yıldım tükendim..6 yıldır öğretemedim gitti...
sonrada neymiş efendim sabah sabah neden söyleniyormuşum canını sıkıyormuşum...yaa benim canım daha haftam başladan sıkıldı:KK34:

temizlemeyin madem temizligi ogretemiyorsaniz kendisi rahatsiz olana kadar temizlemeyin bakalim ne kadar dayanacak , sayet sikayet eder gibi olursada o zaman patlatin cevabi verin dersini belki oyle ogrenir. Siz hem soylenip hemde arkasinda siz yapiyorsaniz o isi adamda amaaan nasilsa yapacak diye dusunuyor.

Ben salonda gördüğüm her çorabı itina ile çöpe atarım dedim,inanmadı.attım inandı.Şimdi hepsi kirli sepetinde.Ortalıkta lavabo içine koyulmamış tabakları kırarım dedim inanmadı,kırdım inandı,şimdi hepsi lavabo içinde,hasta isem de itina ile yıkıyor.Portmantoya kirli gömlek asmış,yıkamam dedim,iki ay kirli kalıp o gömleği giymek isteyince inandı.
Vaaauuuvvv adamsin :))))

temizlemeyin madem temizligi ogretemiyorsaniz kendisi rahatsiz olana kadar temizlemeyin bakalim ne kadar dayanacak , sayet sikayet eder gibi olursada o zaman patlatin cevabi verin dersini belki oyle ogrenir. Siz hem soylenip hemde arkasinda siz yapiyorsaniz o isi adamda amaaan nasilsa yapacak diye dusunuyor.

aynen öyle düşünüyor malesef.. :(

günaydınlar herkese...
sabah kalktım güne güzel başlamak için...bende genelde pazartesi sendromu olmaz..ama koca sendromu olur :mad:
ya canım kocamı çok seviyorum ama oturduğumuz odada yatıp uzanmak için koltuğu açmış birşeyler yemiş üzerini çıkarmış..herşey orada !!! sonra ordan küçük odaya geçmiş bilgisayara ordada daha geçen gün yediği abur cubur çöpleri vardı bunları at dedim tamam aşkım dedi sözde...birde onların yanına yenisi eklenmiş..tırnağını kesmiş tırnak makası banyodan başka yerlerde..su içmiş bardağı ortalıkta...oooofffffff vallahide billahide yıldım tükendim..6 yıldır öğretemedim gitti...
sonrada neymiş efendim sabah sabah neden söyleniyormuşum canını sıkıyormuşum...yaa benim canım daha haftam başladan sıkıldı:KK34:
:) CANIM BENİM haklısın sinirlenmekte ama sana şunu söylemek geldi içimden; eşinle aran iyiyse, sana sadıksa, huzurun, mutluluğun yerindeyse çokta sorun etme bence. bırak dağınık kalsın olduğu kadar. tABİ Kİ ev işlerinde sana yardım etmesi lazım en azından pisliğini toplaması lazım ama dediğim gibi baktın olmuyor çokta sorun etmeye gerek yok. Öyle dertlerle uğraşanlar var ki inan onlar bunu okusa gülerler

:) CANIM BENİM haklısın sinirlenmekte ama sana şunu söylemek geldi içimden; eşinle aran iyiyse, sana sadıksa, huzurun, mutluluğun yerindeyse çokta sorun etme bence. bırak dağınık kalsın olduğu kadar. tABİ Kİ ev işlerinde sana yardım etmesi lazım en azından pisliğini toplaması lazım ama dediğim gibi baktın olmuyor çokta sorun etmeye gerek yok. Öyle dertlerle uğraşanlar var ki inan onlar bunu okusa gülerler

çok şükür çok iyiyidir..arada kedi köpek gibi kavga ediyoruz ama olsun..tadı tuzu heralde :)
dediğin gibi kendi pisliğini toplasa çook daha iyi olyr..şimdi buakşam eve gidince çöplerini atar kesin sabah çok söylendim çünkü..

Bütün erkekler ayni bence.

Çünkü evde anneleri her istediklerini olmasa da bir çoğunu yapıyorlar.
Evde kendileri suyunu almak yerine, annesinden kardeşinden istiyorlar.

Bekarken, çamaşırları yıkanıyor kıyafetleri utuleniyor, yemekleri önünde gerisi arkada.
Bulaşıklari makineye atması istenmiyor.

Ortada çorapta bıraksalar anneleri alıp sepete atıyor.
Dağınık odalarını anneleri topluyor.

Oysa biz de bekarken bu saydıklarımı annelerimiz yapıyordu.
Simdi iki kişi de kendi evinde.
Ortada anne yok.
Sorumluluk iki kişiye ait.

Fakat ataerkil toplumun bir getirisi olarak erkek, eşini bir bakıma evin hizmetçisi, aşçısı, duzenleyicisi vs olarak görüyor.
Her şeyi kadından bekliyor.
Kendi sadece çalışıp para kazanıp evi geçindirme vasfına sahip olduğunu sanarak diğer islere el atmiyor.

Burada suç eşlerinizde değil.
Toplumda ki erkek rolünde. Erkeği yetiştirme tarzında.

Annelerin erkek evlatlarına kalkıp bir bardak su vermeleri bile, kadını erkeğin gözünde hizmetkar konumuna koyuyor.

Eşiniz kendi dağınıklığını toplamıyorsa siz de toplamayın. Siz kendinize yetecek alanı yaratın onunkileri boş verin.
Utusunu yapmayın.
Ha bunlar karşılığında bir çoğu diyecek ki,
Benim annem yapardı, oysa ki annem demişti bik bik bik.

Yılmayın.
Elbet öğrenecek. Zorla veya sevgiyle.

En kötü şey de yanlış yetiştirilmiş insani farklı bir öğretiye sokmak. Ama olacak.

Kadının fendi erkeği yensin.
:KK59:

Keske sorun bu olsa ne guzel.allah baska sorun vermesin

Komik degil mi ama ya.
Bi bana mi eglenceli geliyor bu tarz daginikliklar? D
Benimkinde aksamlari eve girer girmez montunu asmak yerine askinin onunde yere atar, elini yuzunu yikamak icin banyoya girerken kazagini banyo kapisina atar. Ordan cikar yatak odasi kapisinda pantolonunu cikarir. Coraplarini rast gele firlatir. Sonra onlari toplatmak icin oklava falan gostermem gerekiyor.
Ben egleniyorum ya, sen de eglenmene bak.
Tuhaftır, saygisizlik vurdumduymazlik ve pasaklilik olmadigina eminsem bana da cok komik gelir :KK53: kucuk cocuk daginikligi gibi gorurum ve gulerim

Bütün erkekler ayni bence.

Çünkü evde anneleri her istediklerini olmasa da bir çoğunu yapıyorlar.
Evde kendileri suyunu almak yerine, annesinden kardeşinden istiyorlar.

Bekarken, çamaşırları yıkanıyor kıyafetleri utuleniyor, yemekleri önünde gerisi arkada.
Bulaşıklari makineye atması istenmiyor.

Ortada çorapta bıraksalar anneleri alıp sepete atıyor.
Dağınık odalarını anneleri topluyor.

Oysa biz de bekarken bu saydıklarımı annelerimiz yapıyordu.
Simdi iki kişi de kendi evinde.
Ortada anne yok.
Sorumluluk iki kişiye ait.

Fakat ataerkil toplumun bir getirisi olarak erkek, eşini bir bakıma evin hizmetçisi, aşçısı, duzenleyicisi vs olarak görüyor.
Her şeyi kadından bekliyor.
Kendi sadece çalışıp para kazanıp evi geçindirme vasfına sahip olduğunu sanarak diğer islere el atmiyor.

Burada suç eşlerinizde değil.
Toplumda ki erkek rolünde. Erkeği yetiştirme tarzında.

Annelerin erkek evlatlarına kalkıp bir bardak su vermeleri bile, kadını erkeğin gözünde hizmetkar konumuna koyuyor.

Eşiniz kendi dağınıklığını toplamıyorsa siz de toplamayın. Siz kendinize yetecek alanı yaratın onunkileri boş verin.
Utusunu yapmayın.
Ha bunlar karşılığında bir çoğu diyecek ki,
Benim annem yapardı, oysa ki annem demişti bik bik bik.

Yılmayın.
Elbet öğrenecek. Zorla veya sevgiyle.

En kötü şey de yanlış yetiştirilmiş insani farklı bir öğretiye sokmak. Ama olacak.

Kadının fendi erkeği yensin.
:KK59:

yazdıklarınıza yüzde yüz katılıyorum...biraz değişmeye gayet göstermeli..evde konuşma var bu akşam..bakalım bu sefer ne yapacak...

Back
X