YILDIM ARTIK!!!

tahinsizpekmez

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
93
196
8
Merhaba güzel kk kadınları derdim şu ki en ufak şeyde yağmur çamur veya stres durumunda yatak döşek hasta olurum. Bıktım artık bu durumdan. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek için uğraşsam da olmuyor. Günlük hayatımı çok etkiliyor bu konu. Hastalara yaklaşamıyorum haliyle.. Ve bu haftasonu benim için çok önemli bir düğün için şehir dışına çıkmam gerek. İşin özü bu hafta sonuna kadar bu grip nasıl geçer? (ilaç kullanmak istemiyorum en azından antibiyotik )

En doğrusu doktora gitmeniz.
Fakat bir de şu çayı deneyin:
- Bir su kaynatın bardağa boşaltın
- bardağın içine bir tatlı kaşığı toz zencefil (varsa çiğ zencefil rendesi ama abartmadan)
- bir tatlı kaşığı bal
- yarım limon

Bunu çok soğutmadan için.
Tadı biraz boğazınınızı yakar ama faydasını görürsünüz.

Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirecek vitamin veya takviye meyve & sebzeler tüketmeniz gerek.
Bunun için de bir doktora gidin, en doğru şekilde yönlendirir sizi.
Hiç bir zaman kafanıza veya tavsiyelere göre hareket etmemenizi dilerim.
İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz.
Geçmiş olsun.

Sağolun inanın ilgilenmiyorlar yaz iki takviye hapı yolla onların da bir etkisini göremedim ki

Doktora gidin mutlaka
Doktora gitmeden evde geçirdiğim gripler yüzünden sol kulağımda %41 sinir kaybı var, vestibüler rehabilitasyon görüyorum şu an sırf ihmalkarlığımdan.

Sağolun inanın ilgilenmiyorlar yaz iki takviye hapı yolla onların da bir etkisini göremedim ki

Siz bence doktoruna denk gelmemişsiniz.
Herşeyde vardır bir hayır ama dediğim gibi, kafaya göre değil, doğru yere danışarak bilgi alarak ilerleyin.
Sizin için sağlıklı ve doğrusu bu olacaktır.
Vitaminlerden kullanabilirsiniz ama dediğim gibi onu da kafanıza göre değil...

Tahinimi bulayım yiyecem niahahhahha

Çok güldüm buna, nickinize dikkat etmemiştim.

Bulacam iyi bi doktor ya olmayacak böyle

canım benimde bağışıklık sistemim çok eserekli. her regl öncesi faranjit olurum Şaşmaz.. Bağışıklık sistemini güçlendiren ilaçlar var bi doktora danış bu konuda. ayrıca Ari sütü, polen, propolis karışımı gibi doğal takviyeler de deneyebilirsin. geçmiş olsun..

Çok sağolun arı sütünü duydum deneyeceğim :))

Sarımsak, soğan, zencefil ve zerdeçallı mercimek çorbası iç. Herşeyi blenderdan geçirince hiç bişey belli olmaz. Granül sarımsak kullanırsan da kokusu olmaz. Çoook iyi gelen harika bir çorba bu. Buarada da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…