yıldım ya

bende aynı düşüncedeyim ve benim de sınavım kötüydü stres yüzünden napalım sağlık olsun sonbahar var ilkbahar var hayırlısı olsun üzmeyin canınızı..

Yardım alsan.. derdin bir değil ki.. devlet hastanesine bi git bakalım.. belki memnun kalırsın. .

sinav kaygisi olabilir birsey .Biraz fazla gerilmissiniz .Ales telafisi olan bir sinav .Bir deneme gibi dusunun tekrar devam edin calismaya .Dua edin rahatlayin.Minoset niye ogle yapmis anlamadim.
Minosete pek alışık değilim belki benimki benden kaynaklıdır ilaç tan deildir. Haklısınız tekrarı var inş diğeri iyi geçer

Yardım alsan.. derdin bir değil ki.. devlet hastanesine bi git bakalım.. belki memnun kalırsın. .
Uygun fiyatlı bir özel buldum gibi canım. Özel hastane yani yarın eğer sıra varsa ona bi gidicem. Haklısın dert bir dgeilki bence ben bunca şeye delirmiyorum o bile iyi bir şey

Kaygı bozukluğu yaşıyorsun canım. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Mutlaka psikiyatriye görün. İlaç+terapi ile kurtulabilirsin
Terapi pek işe yariycak gibi gelmiyor bana doğrusu , çünkü terapi aldım aylarca sadece param gitti. O nedenle özel muayenehane değil de özel hastane istiyorum. Ne kadar sürdü tedavi canım ? Normal bildiğimiz bir saatlik senaslar şeklinde mıydı terapi ?

Ben terapi almadım canım maddi imkanım elvermedi. Sadece bir süre ileç kullandım. İlaç kullanırken çok iyiydim ama bıraktıktan 6-7 ay sonra yine başlıyo. Asıl çözüm bu kaygı bozukluğuna sebep olan durumu ortadan kaldırmak aslında ama benim için bu imkansız olduğundan tekrarlıyor

Kansızlık bende bas dönmesi mide bulantısı goz kararması falan yapiyor ben bundan diyordum doktor da onayladi degerler yukselince gecti ona da baktir

Geçmiş olsun canım.bende de bir süre devam edecek gibi bu durum bakalım doktor ne diyecek. Doktor tavsiyeleri olursa yazarım sana da canım

Canim ne yap et Suriye vatandasligina gec sonra basvurunu yap. Sinava girme zorunlulugun bile yok. Ne ugrascan sinavlarla :)
Tipten kaybederim diye düşünüyorum. Ben suriye vatandaşlığına gecsem suriye meselesi çözülür geri gönderirler benimki öyle bi şanssızlık

Bence stresten hepsi
Sınav geçti ya düzelir :)
Keşke o zamanlar hatta daha da sonrasında da olabilir :) Birgün emeklerimin karşılığını alacağımı biri bana söyleseydi
Hamdolsun
Kariyer hedefin neyse çok daha iyilerine ulaşman dileklerimle

Sinavi kafana cok takmissin, anksiyete bozuklugu yasiyorsun, onlemini almazsan panik ataga donusebilir. Kendimden biliyorum. Seni mutlu eden seyler yapmalisin. Hep gelecek kariyer doktora sinav bu dusuncelerle hayatini gecirme. Rahatlatcak bir seyler bulmaya calis

İnşallah ben de hamdolsun derim bir gün teşekkür ederim iyi dilediğiniz için :)

Uzun süredir kafamda plan kurmadigim bir an yok. Anda yaşamak kendine iyi gelmek vs hiçbiri yok ben de. Kendimi mutlu etmeye sözde cabaliyorum ama en ufak bir fiili şey yapmıyorum. Ölü toprağı var sanki üstümde çok değişik ruh halim. Bazen nine gibi bazen çocuk gibi. Sabah randevu varsa gidicem psikiyatriye , yeme bozukluğu da eşlik ediyor çünkü. Tesekkur ederim yorumunuz için. Siz atlattiniz mı nasıl geçti ?

Kızlar doktora gittim ama psikiyatride sıra yokmuş. Nörolojiye gittim. Antidepresan gibi bir şey verdi. Stres hormonum çok salgilaniyormus. Diğer ay tekrar gidicem. Sanırım psikiyatriye gitmeyeceğim bir ay verdiği ilacı kullanacağım bakalım nasıl olacak. Bilgi vermek istedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…