Yıldım...

lilika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.910
Puanlar
53
İyi akşamlar

Ailemden bıktım usandım. Evden çalışıyorum ben, ailemle oturuyorum.
Boşanma aşamasındaki kardeşim 5 yaşındaki kızıyla 5 gündür bizim evde kalıyor. Asla ama asla bulaşık dahil hiç bir işe elini sürmedi. Altı üstü hafif bir grip olmuş, hastayım diye diye yatıyor. Yine ses etmedim bulaşık yemek vs ben yaptım. Bugün gelmiş diyor ki üst solunum yolu için serum mu alsam? Yok dedim organ nakli olman lazım daha iyi. Bu bozuldu gitti. Sonra annem buna çay koy dedi diye sinir krizi geçirdi bizim umrumuzda değilmiş kendisi diye ağladı gidecem dedi güya. Annem de ben bişey demedim çay suyu köy dedim sadece dedi. Ablam bana böyle böyle dedi diyor anneme. Annem de sevgili prenses kızını ikna etti yine içerde yatıyor. Sabah da oyun oynuyor (hasta ha) kızına kahvaltısını ben yaptıracakmışım, gel önce kızına bak deyince ben nasıl ablaymışım voaahh diye bağırdı. Annem de diyor ki idare et nolacak.
Babam diyor ki tedavi olmam lazımmış 😂 Onlardan ve kendimden nefret ediyormuşum çünkü.
Bunun gibi bir sürü şeyler.
Eve çıkacak yeterli maddi gücüm yok. Kurtulsam şunlardan başka bişey istemiyorum gerçekten.
Not: 3 yılı geçti dava sürüyor boşanma ile ilgisi yok yaptıklarının. Prenses karakter kendisi

Son düzenleme:
Boşanma aşamasında zor zamanlar geçiriyordur
Kendi düzeni kızının düzeni bozulmuş
Çok zor günler biraz idare edilebilir
Hepiniz için yorucu biliyorum ama geçmez denilen her kötü gün geçiyor
Geriye yanımızda kim var kim yok o anlar kalıyor
Kardeşlik ablalık bu günler için vardır diye düşünüyorum

Aslında hepiniz ayrı ayrı haklısınız. Kardeşiniz belli ki ayrılma aşamasında olduğu için depresyonda hem de hasta ama sizler de yorgunsunuz.

Biraz sabırla kardeşinizi de küçük kızını da iyi ağırlamaya çalışın bazen sadece destek istersin onların da öyle bir durumu olabilir.. Zaman geçince birbirinizi, bu anları güzel hatırlayın, kırmayın birbirinizi.

Hatta yeğeniniz le de biraz siz ilgilenin keyfini yerine getirin. Evet belki zorlanacaksınız ama o miniğin bir suçu yok en masum o..

Boşanma aşamasında zor zamanlar geçiriyordur
Kendi düzeni kızının düzeni bozulmuş
Çok zor günler biraz idare edilebilir
Hepiniz için yorucu biliyorum ama geçmez denilen her kötü gün geçiyor
Geriye yanımızda kim var kim yok o anlar kalıyor
Kardeşlik ablalık bu günler için vardır diye düşünüyorum

Aslında hepiniz ayrı ayrı haklısınız. Kardeşiniz belli ki ayrılma aşamasında olduğu için depresyonda hem de hasta ama sizler de yorgunsunuz.

Biraz sabırla kardeşinizi de küçük kızını da iyi ağırlamaya çalışın bazen sadece destek istersin onların da öyle bir durumu olabilir.. Zaman geçince birbirinizi, bu anları güzel hatırlayın, kırmayın birbirinizi.

Hatta yeğeniniz le de biraz siz ilgilenin keyfini yerine getirin. Evet belki zorlanacaksınız ama o miniğin bir suçu yok en masum o..
Kardeşimin davası 3 seneyi aşkındır sürüyor. Onunla ilgisi yok bu davranışlarının. En prenses o olsun istiyor. Hep böyle. Sürekli kardeşim haklı ona göre, annem de çanak tutuyor
Bu arada kendi evi var çalışıyor, tatil diye bizde

İyi akşamlar

Boşanma aşamasındaki kardeşim 5 yaşındaki kızıyla 5 gündür bizim evde kalıyor. Asla ama asla bulaşık dahil hiç bir işe elini sürmedi. Altı üstü hafif bir grip olmuş, hastayım diye diye yatıyor. Yine ses etmedim bulaşık yemek vs ben yaptım. Bugün gelmiş diyor ki üst solunum yolu için serum mu alsam? Yok dedim organ nakli olman lazım daha iyi. Bu bozuldu gitti. Sonra annem buna çay koy dedi diye sinir krizi geçirdi bizim umrumuzda değilmiş kendisi diye ağladı gidecem dedi güya. Annem de ben bişey demedim çay suyu köy dedim sadece dedi. Ablam bana böyle böyle dedi diyor anneme. Annem de sevgili prenses kızını ikna etti yine içerde yatıyor. Sabah da oyun oynuyor (hasta ha) kızına kahvaltısını ben yaptıracakmışım, gel önce kızına bak deyince ben nasıl ablaymışım voaahh diye bağırdı. Annem de diyor ki idare et nolacak.
Babam diyor ki tedavi olmam lazımmış 😂 Onlardan ve kendimden nefret ediyormuşum çünkü.
Eve çıkacak yeterli maddi gücüm yok. Kurtulsam şunlardan başka bişey istemiyorum gerçekten.
Sizi de kız kardeşinizi de anlıyorum. Boşanma süreci çok zor. Onun dengesi sarsılmıştır şimdi. Gelecek kaygısı hissediyordur. Ama kızıma sen kahvaltı yaptır demesi, hiçbir işe el sürmemesi tuhaf yani. Onun da size yardım etmesi iyi olur. Yardımlaşarak işler daha çabuk biter. Ben hasta olsam bile her işe koşturuyordum, boşanıp aile evine geldiğimde de ilk başta kendimi misafir gibi hissetsem de hemen ev işlerine koyulduğum için evin kızı moduna geçiş yaptım yeniden. Onun siniri annenizin çay koy demesine değil, eşine bence.

İnsan biraz ilgi alaka şefkat, empati bekliyor boşanırken. Siz de maşallah sevgi pıtırcığı. El olsa insan biraz destek olur

Sizi de kız kardeşinizi de anlıyorum. Boşanma süreci çok zor. Onun dengesi sarsılmıştır şimdi. Gelecek kaygısı hissediyordur. Ama kızıma sen kahvaltı yaptır demesi, hiçbir işe el sürmemesi tuhaf yani. Onun da size yardım etmesi iyi olur. Yardımlaşarak işler daha çabuk biter. Ben hasta olsam bile her işe koşturuyordum, boşanıp aile evine geldiğimde de ilk başta kendimi misafir gibi hissetsem de hemen ev işlerine koyulduğum için evin kızı moduna geçiş yaptım yeniden. Onun siniri annenizin çay koy demesine değil, eşine bence.
Yoo canım yukarıda da yazdım, onunla ilgisi yok boşanma ile yani. Bilerek hasta ayağı yapıyor bişey yapmasın diye

Arkadaşlar kardeşimin kendi evi var çalışıyor, tatil diye bizde. 3 yılı geçti dava sürüyor. Kardeşimin karakteri bu....

Kardeşimin davası 3 seneyi aşkındır sürüyor. Onunla ilgisi yok bu davranışlarının. En prenses o olsun istiyor. Hep böyle. Sürekli kardeşim haklı ona göre, annem de çanak tutuyor
Boşanma süreci de uzamış bayağı.

İnsan biraz ilgi alaka şefkat, empati bekliyor boşanırken. Siz de maşallah sevgi pıtırcığı. El olsa insan biraz destek olur
Boşanma aşamasında diye vurgu yaptım kocası yok demek için yanında. Onunla ilgisi yok

Arkadaşlar kardeşimin kendi evi var çalışıyor, tatil diye bizde. 3 yılı geçti dava sürüyor. Kardeşimin karakteri bu....
Diğer yorumu sonra gördüm. Duruma bakılırsa kardeşiniz biraz rahat ve umursamaz birisi sanırım.

Diğer yorumu sonra gördüm. Duruma bakılırsa kardeşiniz biraz rahat ve umursamaz birisi sanırım.
Hep haklı kendisi. Annem de onunla bir oluyor. İkisi aynı karakter zaten, resmen kendisini doğurmuş.

Evet maalesef. Çekişmeli. İstinafa gitti karşı taraf bir de
Biraz daha uzayacak bu süreç o zaman. Sizin için de zorlayıcı bir durum. Gidene kadar sabretmeye çalışın. Bayram bitince mi gidecek ne kadar kalacak?

İyi akşamlar

Not: 3 yılı geçti dava sürüyor boşanma ile ilgisi yok yaptıklarının. Prenses karakter kendisi
Bende boşanma aşamasındayım ve en çok kardeşlerim destek oluyor , onlar sayesinde kendime gelmeye çalışıyorum, nasıl bir ruh hali inan anlatılmaz , ev yıkılsa umursamazsın , senin için de zor tabi ki ama sabredip destek olursan Allahta sana başka bir işinde yardım edecektir.

Normalde çocukla tek başına ilgilendiği için, hazır aile evindeyken biraz dinlenmek istemiş ne var bunda? Belki biraz ilgi istemiş olabilir, geçiciymiş zaten idare edebilirsiniz.

Bayramda kardeşim benim yaşadığım eve gelse üç beş gün için iş yapmasını beklemem. He kalıcı olarak kalacak olsalar tabi ki iş paylaşımı yapılır.

Yani öyle bir anlatmışsınız ki sürekli sizde kalıyor ve hep aynı davranışları sergiliyor
haklı olabilirsiniz ama bir kaç gün idare edilebilinir.

Çocuklu çalışan bir kadın olarak keşke beş günlüğüne dinlenebileceğim, yemek düşünmeyeceğim ve çocuklarımla ilgilenmeyeceğim bir yere gidebilsem. Bunu yaşayan bilir. Üstelik boşanma sürecindeki kadının kafa yoğunluğu fazladır. Söyleyeceklerim bu kadar

3 senedir sürüyorsa dava boşanma bilmemne psikolojisi olmaz çocuğuyla ilgilenmek yerine oyun oynayacak kadar sağlam o psikoloji nedense yemek bulaşık da bozuk fakat yemek yerken iyi çay koyarken bozuk çayı içerken iyi maşallah traş bicaklari gibi oynar başlıklı bir psikoloji her insana nasip olmaz . Sizde çalışıyorsunuz evde yan gelip yatmiyorsunuzki tatil de bı ona tatil değil .Misafir değil kendisi o evin bireyi biri bulaşıkları yıkar biri çayı koyar sizi haklı buldum .

Back
X