yıldızname Bakmayı bilen var mı? :)

cansuu54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
4
0
1
34
Merhaba herkeze . Aranızda yıldızname bakmayı bilen var mı acaba işlerim sürekli ters tepiyo. bunalımdayım resmen hep böyle mi gidicek hayatım ne zaman düzlüğe çıkarım merak ediyorum :(((((

internette var yıldıznameni çıkarttırabileceğin siteler ama gerçek yıldızname öyle bir şey değil, nasıl oluyor bilmiyorum, baya işinin ehli kişilerin bakması gerekiyor.

internetteki sitelerde annenin ve senin adının arapçalarının ebced sayıları bulunuyor, toplanıyor, 12'ye bölünüyor, ona göre bir burç çıkarılıyor ama buna bakan kişiler kuran'la ve suya bakarak suyun içinde şekiller çıkarıyorlar ve görüyorlar, üstünde herhangi bir şey var mı. ben sana özelden birini önerebilirim bu konuda yardımcı olabilecek.

internetteki sitelerde annenin ve senin adının arapçalarının ebced sayıları bulunuyor, toplanıyor, 12'ye bölünüyor, ona göre bir burç çıkarılıyor ama buna bakan kişiler kuran'la ve suya bakarak suyun içinde şekiller çıkarıyorlar ve görüyorlar, üstünde herhangi bir şey var mı. ben sana özelden birini önerebilirim bu konuda yardımcı olabilecek.
merhaba bu önericeğiniz kişi hangi şehirde bulunuyo mümkünse iletişim bilgilerini bende alabilir miyim şimdiden tesekkurler

Back
X