Yildizname baktirmak isteyenler :))

hazal00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
369
1
26
Ankara
Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..

Merhaba fatma
Yıldızının parlak olduğunu görüyorum canım.Özellikle önümüzdeki 2 yada 3 yıl içinde manevi anlamda hayatında kısmetle alakalı büyük değişimler gözüküyor..Burcun gereği boyun eğmeyen bir yapın var.İlerki hayatında yıldıznamende ilerki hayatında çoğu şeyi değiştirceksin.Ayrıca temmuz ve ağustos ayları ciddi kararlar alacağın durumlar olacak..Akıllı ve kıvrak zekanla her işin üstesinden gelen yapın sayesinde özellikle evlilik hayatında çok mutlu olacaksın canım.Ayrıca ilerde senin sayende hane içiyle alakalı bir gelişme olacak.Bu büyük ihtimal mal olabilir..

Merhaba omrumunomruGördüğün rüyalar sana bir şeyleri işaret ediyor olabilir canım.Özellikle hissiyatlı insanların başına gelen bir durumdur bu.Çevrendeki birine yardım edersen sana gelecekte çok artı olarak dönecek bundan emin ol..Senin için herşey bu kadar hızlı olmasın.Bazen çok hızlı olmakta iyi olmuyor.Burcun tam bu sıralarda etkilerini üzerine veriyor canım.Sıkıntılarını çok büyütmeden atmalısın ki adımlarını geriye atmayasın..İlerki dönemlerde yıldızında kararlılık iyi niyetinin çok ön safhalarda olacağını görüyorum.Ayrıca ilerki hayatında bir evlilik var evliyseden bu senin 2. evliliğin olabilir.Bu arada sıkça oluşacak baş ağrılarına dikkat et..

Merhabaa 3kelebek3
Kafanda yaptığın bazı planlar ilerki hayatında kısmen tutmayabilir.Bunun nedeni yeterince elinde imkan olmaması canım.Ayrıca uykuna dikkat etmelisin.Zamanla rüyaların daha çok artacak.Ve rüyalarına inan sana yol gösteriyor..Bu aralar hislerinin kuvvetli olduğu bir döneme girebilirsin canım.En çokta arkadaş seçimlerinle alakalı.Gelecekte seni çok etkileyecek yaralayacak bir arkadaşın olacak ve bu kişi şuan hayatında dikkatli ol..Gelecekle alakalı kaygıların olmasına rağmen ipler senin elinde.Ayrıca önüne gelen fırsatları kaçırmamanı tavsiye ederim.İlerki hayatında bir durgunluk dönemi görünüyor çünkü.Tatil günleri açık yeşillik alanlara gitmen göz yorgunluğunu ve baş ağrını alacak..

Merhaba omrumunomru
Gördüğün rüyalar sana bir şeyleri işaret ediyor olabilir canım.Özellikle hissiyatlı insanların başına gelen bir durumdur bu.Çevrendeki birine yardım edersen sana gelecekte çok artı olarak dönecek bundan emin ol..Senin için herşey bu kadar hızlı olmasın.Bazen çok hızlı olmakta iyi olmuyor.Burcun tam bu sıralarda etkilerini üzerine veriyor canım.Sıkıntılarını çok büyütmeden atmalısın ki adımlarını geriye atmayasın..İlerki dönemlerde yıldızında kararlılık iyi niyetinin çok ön safhalarda olacağını görüyorum.Ayrıca ilerki hayatında bir evlilik var evliyseden bu senin 2. evliliğin olabilir.Bu arada sıkça oluşacak baş ağrılarına dikkat et..

uvvv saka gıbı 2. evlilik Allah muhafaza :1: hayatta bı daha kendıme boyle buyuk oyunlar oynamak ıstemem :1::1::1: kararlılık varda iyi niyeti suistimal sınırını doldurdum sanırım artık kimseye iyi niyetli olamayacagımı dusunuyorum hayırlısı. cok tesekkur ederım canım kolay gelsın sana :nazar:

Merhaba arkadaslar yeni konu acmak zorunda kaldim :)) yildizname bakmaya devam :))) baktirmak isteyenler isim ay.gun.yil soylemeleri yeterli olcaktir..

Cansu 24.06.1995 :)
aşk eğitim genel yorum :21: isterim tesekkürler :D

iki adım var benim ama bi tanesini kullanmıyorum hiç ama genede yazayım Ayşe Dilara(ayşe ismimi hiç kullanmıyorum :D ) 28.04.1993

bende bende istiyorum ismim tuğba ( 5 harfli ) 18.06.1986 evlilik ve aşkla ilgili istiyorum.genelde olabilir.

Back
X