yildizname veya kahve fali bakan arkadaslar

Ayy EIN sabah içsem de çekip koysam bana da baksan ya:) Daha bugüün çektim ama çok net değil gibi

bakarim canim sorum degil..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadiii bende anneme baktırıyımm yalnız 1 tane resmi atamıyorum bi türlü

Tam aradigim seyyy ay valla yataktayim simdi kalkip kahve icsem deli derler manyak derler :) yarin ilk is icsem resim atsam banada bakarmisinizzzz

bakarim canim sorum degil..

Ayyy çok sevinirim valla:) Bana da altıncı hissin çok kuvvetli derler ama hiç denemedim fal bakmayı valla. Tarotum var bi ara eğlencesine bakıyoduk da hep kötü şeyler çıktı arkadaşlara, bi de tuttu hepsi korktum ben de bakmadım daha hiç

mezuniyeti bildin canım saçımı bildin kendi halimde bir insanım evet bildin şuanda şaşkınım
haautimdako kisiyle oyle cok lakca bir iliskoniz yok sen sakom tutan tarafsin iloskiyi ama ilerleyen zamanlarda is odakli bir hayatim olacak sadece bu kisiyi ilerisi ocin goremedim uzginim insallah hersey gonlunce olur

Falınız fallansın da fal konularını burçlar tarotlar bölümüne açmanız lazım BDV'ye değil, konuyu taşıdım.

o konuda yanılıyorsun canım ama yinede ağzına sağlık:26:

mrb bende az önce kahve içmiştim şimdi gördüm merak ettım bakabılır mısın acaba resım atsam ?

Falınız fallansın da fal konularını burçlar tarotlar bölümüne açmanız lazım BDV'ye değil, konuyu taşıdım.

tamam.sizede bakalim mi:)

mrb bende az önce kahve içmiştim şimdi gördüm merak ettım bakabılır mısın acaba resım atsam ?

bakarim

Ayyyy banada bakarmisiniz 😊

bana bakan yok mu

Bana da bak EIN lütfeen, dayanamadım içtim hemen

Son düzenleme:
bana bakan yok mu

Sen bana bak ben de sabah senin için tarot açayım Gerçi kartları senin seçmen lazım tarotta, ne kadar olur bilmem ama. Resimleri yükledim şekerim Çıkmış mı benim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…