yildizname veya kahve fali bakan arkadaslar

Arkkadasim bana da bakarmisin kahve falima rica etsem simdiden tesekkur ederim resmi birazdan yollucam..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403176145058.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $1403176169169.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $1403176185274.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $1403176198448.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $1403176210696.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 70
Ee benim yukaridaki kahve falima baksan arkadas gelmedi hem onunda ustunden bi yuk gder diger arkadaslara bakar eger istersen tabii

tamam canım sen de benimkine bakarsın o zaman ama ben şuan yorgunum gece bi ara girdiğimde baksam uyar mı sana

tamam canım sen de benimkine bakarsın o zaman ama ben şuan yorgunum gece bi ara girdiğimde baksam uyar mı sana
olur tabide ama ben bakmayı hiççç bilmeme ki yani hiç ama hiç anlamam..

Benim falima bakarmisin??"bende sana bakayim.konuyu ben actim ama sorunlarimdan dolayi giremedim.suan iyiyim

Benim falima bakanlarin falina bakicam nerdesiniz?? :)

Nerdesinizzzzz

Aman allahim ya senin uzerinde nazar ve kotu enerji var.ve islerin hic duzgun gitmiyor hep bir tsrtisma ve stress dolu hayatin var..kendi krndine cok dusunip herseyi dert eden bir insansin.yakon zamanda hayatinda bicdegisiklik olmayacak ayni ilerleyen bi hayat.ama litfen iyi olan seyleri baskasina anlatma hemen anlatiyorsun ve uzerine nszsri aliyorsun iyi drgil..seni kiskanan ve istemeyen cok kisi var..evliligin var mi bisey diyemem ama esinle yada partnerinle sorun cikaran taraf sensin:) cok takan bir yaoin var..partnerin sana oranla daha sakin kemdi halinde virisi ama ici seni disi beni biri..sousar susar ama hatayi affetmez.yalniz kus de kalmaz hic anlamadigin yollardan cezalandir bi yapisi kendini ona katsi bu durumdan koru..onunla ilgili karar ve itamlarda bulunirlen dikkat et derim:) bu kadar

teşekkürler canım haklısın iyi şeyleri anlatmamalıyım
evliliğime daha yıllar var e sevgilimle 2 ay önce ayrıldık
baktığın için teşekkürler

Eklentiler

• $1403638643118.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $1403638661017.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $1403638681458.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 80
  • $1403638697894.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 74
teşekkürler canım haklısın iyi şeyleri anlatmamalıyım
evliliğime daha yıllar var e sevgilimle 2 ay önce ayrıldık
baktığın için teşekkürler

Yapisi benim anlattigom gibimiydi :) neden ayrildiniz.ben zor olan tarafim o olduguni affetmeyen kisoninde o oldugunu dusundum.sen daha cok ona uygun drgilsin gibi en kucik sry problem gibi ne bileyim iste..senden kaynaklaniyor onum kisiligine uygun davranmamissin:) falimi gonderdim bakarsan srvinirim

evet tatlım anlattığın gibiydi
durduk yerde ayrıldık sıkıldım dedi kavga bile etmezdik sıkı fıkıyken hemde..
tabi canıım bakarım

evet tatlım anlattığın gibiydi
durduk yerde ayrıldık sıkıldım dedi kavga bile etmezdik sıkı fıkıyken hemde..
tabi canıım bakarım

Gonderdim sana falimi yukarida.bu arada dunden kalma falim dedinde cok guldum.insam bi kalkip yikar fincani bi gun bekletmez hahaha. Cok guldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…