Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba öncelikle
Ben sağlam yıldızname bakan birini arıyorum. Daha önce doğum haritası baktırdım 2 kere ama Yıldıznameyi merak ediyorum. Lütfen tavsiyelerinizi yazmaktan geri durmayın. Şimdiden hepinize çoook teşekkür edeim.
Hanımlar merhaba tekrar, Ali Hoca adını duydunuz mu hiç konuyla ilgili olarak? Ali Gürses tam adı.. Yıldızname de iyi diyorlar ama tecrübesi olan varsa, güvenilir midir?
Hanımlar merhaba tekrar, Ali Hoca adını duydunuz mu hiç konuyla ilgili olarak? Ali Gürses tam adı.. Yıldızname de iyi diyorlar ama tecrübesi olan varsa, güvenilir midir?
Baktırdım maalesef. Para tuzağı.. Büyü var işlem yapmamız lazım diye resmen otomatik e mail tadında bir mail gönderdi. Güven vermedi bana ama bilemiyorum belki başka birileri faydasını görmüştür.