Yıldızname

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
303
İstanbul
Hanımlar merhaba öncelikle ☺️
Ben sağlam yıldızname bakan birini arıyorum. Daha önce doğum haritası baktırdım 2 kere ama Yıldıznameyi merak ediyorum. Lütfen tavsiyelerinizi yazmaktan geri durmayın. Şimdiden hepinize çoook teşekkür edeim.

Kızlaaar hadi bir el atın şu başlığa 😀 merak edenler olarak biz bilgilerinizden faydalanmış oluruz Bugünlerde biraz da moral olur

Yaa ben de çok merak ediyorum yıldızname mi

Hanımlar merhaba tekrar, Ali Hoca adını duydunuz mu hiç konuyla ilgili olarak? Ali Gürses tam adı.. Yıldızname de iyi diyorlar ama tecrübesi olan varsa, güvenilir midir?

Kızlar yeni bir site keşif ettim . yildizname.com.tr burada da efsane yorumcular var.Tavsiye ediyorum.

Hanımlar merhaba tekrar, Ali Hoca adını duydunuz mu hiç konuyla ilgili olarak? Ali Gürses tam adı.. Yıldızname de iyi diyorlar ama tecrübesi olan varsa, güvenilir midir?
Merhaba baktırdınızmı acaba? Tecrübenizi paylaşırmısınız?

Kızlar yeni bir site keşif ettim . yildizname.com.tr burada da efsane yorumcular var.Tavsiye ediyorum.
aa ilk defa duydum, denediniz mi daha önce? siteye baktığımda hepsi sahte profil fotoğraflı. beni pek çekmedi şimdilik

Merhaba baktırdınızmı acaba? Tecrübenizi paylaşırmısınız?
Baktırdım maalesef. Para tuzağı.. Büyü var işlem yapmamız lazım diye resmen otomatik e mail tadında bir mail gönderdi. Güven vermedi bana ama bilemiyorum belki başka birileri faydasını görmüştür.

Back
X