Yıldönümü

Nirvan4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
14
0
36
Bursa
Arkadaşlar 3 kasımda sevgilimle yıldönümümüz çok güzel ve değişik bir süpriz yapmak istiyorum ama o şuan askerde olduğu için imkanlar kısıtlı anca değişik bir hediye alabilirim şu durumda..
Benım aklımda şöyle bir fikir var;
Güzel bi kutuda çikolata alıp çikolataların hepsını biraz ısırıp yerine koyucm ve kutunun üzerinede '' Hepsinin tadına baktım hiç birisi senın kadar tatlı değil '' yazıcm ve yanınada hoş bir mektup yazıcm.
Sizce nasıl olur ? Daha değişik ve farklı fikirleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen. :)

offff aynı sorun bende de var yıldönümü yaklaştı ve ilqinç süpriz yapmak istiyorum ama çoook kararsızım..eyvahedigeldismile

Diger konuda aynı sorunu bende yazdım benimkide askerde ve sadece 2 gunum var naapsam bilmiyorum eyvahedigeldismile

Kırılma ama çok klişe bir sürpriz
Benimkinin de pazar günü doğum günü çok sevdiği pc oyunu var, o oyunun kahramanını çıkarttım baskılı tişört yaptırdım,bakalım begenecekmi meraktayım :)
Ben hediyelerin kişilerin hobileri üstüne alınması taraftarıyım çok mutlu eder çünkü,benimkinin tepkisini alayım burayayazarım :)

Ya burda olsa çok daha farklı bişey yapabilirim ama askerde olduğu için doğru düzgün bir hediye bile alamıyorum çünkü kullanamıck. Çok kararsızm ne yapmalıym acaba...

Son düzenleme:
Hadi bayanlar çikolata severde bir erkek için anlam ifade etmez...Ben askerde iken ipod alıp göndermiştim çok mutlu etmişti,sarkıların ismini de değiştirdim kısa kıssa güzel sözler yazdım,şarkıyı dinlerken sarkının ismi değilde benim yazdığım notlar geçiyordu :)

Evet o güzel bir fikir. Bununda istedigi bişey ama yakalanırsa cezası var.

Benimkinin, arkadaşlarının hepsinin vardı ıpod u sorun olmadı yoksa bunu düşün derim,birde içine anlamlı şarkılar ikinizin şarkılarını yükletin 12 den vurursun benden söylemesi :lepi:

Arkadaşlar 3 kasımda sevgilimle yıldönümümüz çok güzel ve değişik bir süpriz yapmak istiyorum ama o şuan askerde olduğu için imkanlar kısıtlı anca değişik bir hediye alabilirim şu durumda..
Benım aklımda şöyle bir fikir var;
Güzel bi kutuda çikolata alıp çikolataların hepsını biraz ısırıp yerine koyucm ve kutunun üzerinede '' Hepsinin tadına baktım hiç birisi senın kadar tatlı değil '' yazıcm ve yanınada hoş bir mektup yazıcm.
Sizce nasıl olur ? Daha değişik ve farklı fikirleri olan varsa paylaşabilir mi lütfen. :)

çok güzel birfikrim var sennkine ekleyecegim ama kaç günü var gelmesine

cikolata fikri bence cok tatli ama isirmanizi tavsiye etmem kenardan elinizle koparin : )

herkes farkli bir hediye yaptirmak istiyor

ama muzip canim yapilan tüm hediyeler artik klise haline geldi diyebiliriz

senin dedigin o baskili tisörtleride cok duydum cok gördüm

yastik takvim bardak bu tür seylerin üzerine baski yaptiriyolar

cok tatli bi fikir bencede

cd hazirlayabilirsin yada ipoda sarkilar yükleyebilirsin oda cok seker bi düsünce

bileklik alabilirsin üzerine bisey yazdirabilirsin

hediye konusunda benimde aklima cok fazla bisey gelmiyor malesef : (

Ipot fikri güzelmis aklımın bi kösesinde bulunsun bu.. :)
Banada bi arkadasim bi sandık al içine ayna koy ve sandığın üstünede ''bu sandıgn icinde benım en degerli varligim var'' yaz demisti. Oda ilginc geldi ama simdi düsündüm de bencede bu fikirler biraz kliselesti ya :/

Son düzenleme:
ay benimde 7 kasım 4. yılımız bitecek inşallah benide bilen biliyor askerde aşkım ama ben hediye olarak süpriz yapıp yanına gitmek istiyorum bide ellerimle kurabiye falan yapcam belki bişiylerde alırım

ay benimde 7 kasım 4. yılımız bitecek inşallah benide bilen biliyor askerde aşkım ama ben hediye olarak süpriz yapıp yanına gitmek istiyorum bide ellerimle kurabiye falan yapcam belki bişiylerde alırım

Benim oyle bi sansim yok iste ya ben Bursada oturuyorum sevgilim Erzurmda askerlik yapıyor o yuzden gitmem imkansz.. :(

bence şafak kaçsa mesela 120 gün kırmızı karton al 120 tane kalp kes her birine ona sölemek istediklerini güzel sözler şiirler yaz ona hitap etsin ama bugun yine çok özledim seni falan gibi sonra 2 tane kalp kutu al içini tülle dekore et kutunun bbi tanesine o kalpleri üstüne senin yazdıgın kalemleri ve yedek kalem koy diger kutuyada dediğin çikolataları yap ama yarısını sen ye eminim hoşuna gidecektir senn ısırdıgın çikolataları yemek sonra bi mektup yaz çikolataları yesin her akşam yatarken o kalp dolu kutudan 1 tane kalp çeksin okusun arkasınada senn yazdıgın kalemlere o gün senin için ne düşünüyosa yada sana ne sölemek istiyosa onu yazsın ama her gün 1 tane çeksin ve tarihinide atsın diger kutuya koysun zaten gelene kadar kalpler bitmiş olacak şafak sayısı kadar oldugu için gelincede beraber okursunuz onun yazdıklarını=))) hatta kutunun içine senn parfümünü de sık.

cikolata fikri bence cok tatli ama isirmanizi tavsiye etmem kenardan elinizle koparin : )

herkes farkli bir hediye yaptirmak istiyor

ama muzip canim yapilan tüm hediyeler artik klise haline geldi diyebiliriz

senin dedigin o baskili tisörtleride cok duydum cok gördüm

yastik takvim bardak bu tür seylerin üzerine baski yaptiriyolar

cok tatli bi fikir bencede

cd hazirlayabilirsin yada ipoda sarkilar yükleyebilirsin oda cok seker bi düsünce

bileklik alabilirsin üzerine bisey yazdirabilirsin

hediye konusunda benimde aklima cok fazla bisey gelmiyor malesef : (

Evet baskı yastıklar tişörtler falan klişe ama genelde herkesi isim yazdırıyo kalp bastırıyo ama benim yaptırdığım baskının farkı var onun hobisi :) Pazartesi aktarırım yorumları kızlar işe yarıyo veya yaramıyo diye zemuszemuszemuszemus Çikolata daha çok bayanlara yapılan bir sürpriz gibi geliyo bana..

Back
X