yıldönümü :(

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar bılıyosunuz ben ayrıyım 3hafta oldu.konum var ama aynı yeremı yazmalıyım bılemedım farklı bı soru oldugu ıcın buraya yazıyorum
bu adam bnı uc hafta boyunc aramadı sormadı ve dun onu gece arkadaslarıyla oturrken gordum cokk cok kotu oldum anlatamam sıze hala kotuyum neyken ne olduk bı yabancı gıbı.cok ııcıme oturdu bızım yıldonumuuz ıkı gun sonra sızce msj atmalımıyım kesnlıkle atmamayı dusunuodum ama dun gorunce valla cok kotuyum anlatamam sıze ya ıcımdekı acıyı..napmalıyım

diğer konularınızı bilmiyorum ayrılık nedeninizi de bilmiyorum ama üç hafta aramamış sizi. sakın ola ki aramayın, hele yıldönümünüzmüş. arayacak olan kişi kesinlikle siz değilsiniz.

yaptığınız şey gururdan ve inatçılıktan başka bisey değil bence.. tabikide kötü olursun.. oda olsaydı oda olurdu. ben olsaydım yine arayıp sormazdım ve 2 gün sonra ona güzel ve anlamlı fakat barışma taraftarı olmayan bir msj atardım. inan can damarından vurursan işler tam tersine döner. ve benim hayatta en çok inandığım iki söz vardır 'kaçan kovalanır.' 'neye inanırsan birgün onu yaşarsın' kendine inan ve güven..

seviyosan ara derim ama yine de eşin arasın canım........

diğer konularınızı bilmiyorum ayrılık nedeninizi de bilmiyorum ama üç hafta aramamış sizi. sakın ola ki aramayın, hele yıldönümünüzmüş. arayacak olan kişi kesinlikle siz değilsiniz.

oylemı dıyosunuz.ama canımınn acısını sıze anlatamam belkı ararsam barısırz dıye ıcımdekı o belkı ıste... ayrılma sebebıne gelınce hep kavga edıoduk ufak tefek yanı ve o da dıyodu cok kavga ettıgımızı.ayrıldık ve en sonunda yıne barstık yıne ufak bısey oldu bu da hala aynıyız bak bısey degısmıyo dıye stem ettı ben yınede gece dayanamadım ıyı geceler yazdım cevap vermedı ve bıdada msj atmadı.ona gore yurutemedıgımızı dusundu ve bıttı..hıcbısey demeden ve onu dun gormek cok kotu yaptı arama hıssı uyandı cok berabtım

şuan için aramaman daha iyi olur. çünkü erkekler üstlerine gidilmesinden biliyoruz ki hoşlanmıyorlar. geliceği varsa o sana geri gelir zaten. kendini tut ve 2 gün daha sabret.

yanı o gun msj atıyımmı dıyosun

Bence atmamalısın Nekadar çok üzerine gidersen okadar çok boğarsın karşındakini Sen üsteledikçe o kendini birşeyler sanacak vede egosu tavan yapacaktır....

şuan için aramaman daha iyi olur. çünkü erkekler üstlerine gidilmesinden biliyoruz ki hoşlanmıyorlar. geliceği varsa o sana geri gelir zaten. kendini tut ve 2 gün daha sabret.

pekı yapmaya calısıcam o gun ınsallah kendımı tutarım o gun atmam bısey

ya ne bılım kızlar benmı bısey yapmalıyım dıye dusundum o gun son sans ya o gun devam eder yada bıda etmez dıye dusundum. cunku bıda ne zmn arıycaz onemlı bı gunmu var onumuzde atmalımıyım dıye dusundum bıan dun goruncede cok kotu oldum aglamaktan oluorum dunden beri ...

soradan ıcınde bı keske kalıcak belkı hep atmayıncada ama bıde o yandan dusun.gercekten seviyosan onnda seni gercekten sevdiğine inanıosan ben olsam atardm

Bence doğru olan atmamak... Ayrılık döneminde erkekler bundan anlıyor çünkü bende yaşadım böyle ayrılıklar ne kadar mesaj atmadıysam o kadar merak edildim o kadar değerli oldum emin ol.

çaba bile göstermemiş! anlaşamıyoruz bak olmuyor bilmem ne haydi hop ayrılalım!! bu kadar kolay mı yani yuva dağıtmak? eşiniz için kolaymış demek ki. siz onun kadınıysanız eğer, ömrünü geçirmek istediği kadınsanız zaten sizi o kadar kolay bırakmazdı, bırakmaz da. tutun kendinizi. erkekler ayrılığı bir süre sonra idrak ediyorlarmış. yani şuanda sizin yokluğunuzu değerinizi anlaması için henüz erken.ben duygularınızı anlayabiliyorum, hangimiz tutabildik kendimizi? ben bu hataları yapmış bir insan olarak size diyorum ki ARAMAYIN.

bana verdıgınız akıl ıcın tesekkur ederım gercekten destegınıze ıhtıyacım vardı.arayıp daha fazla kuculmek ıstemıyoum haklısın cnm.atmamak en dogrusu galıba ben dusundum acaba barısırmıyız tek sansımız bugun gıbı geldı cunku.ama sız ole dıosanız vardır bı bıldıgınız umarım oyle olur.umarım dıner bu acı o da umarım kaybettıgını anlar suan sızce bunun farkındamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…