çaba bile göstermemiş! anlaşamıyoruz bak olmuyor bilmem ne haydi hop ayrılalım!! bu kadar kolay mı yani yuva dağıtmak? eşiniz için kolaymış demek ki. siz onun kadınıysanız eğer, ömrünü geçirmek istediği kadınsanız zaten sizi o kadar kolay bırakmazdı, bırakmaz da. tutun kendinizi. erkekler ayrılığı bir süre sonra idrak ediyorlarmış. yani şuanda sizin yokluğunuzu değerinizi anlaması için henüz erken.ben duygularınızı anlayabiliyorum, hangimiz tutabildik kendimizi? ben bu hataları yapmış bir insan olarak size diyorum ki ARAMAYIN.
Bence doğru olan atmamak... Ayrılık döneminde erkekler bundan anlıyor çünkü bende yaşadım böyle ayrılıklar ne kadar mesaj atmadıysam o kadar merak edildim o kadar değerli oldum emin ol.
bana verdıgınız akıl ıcın tesekkur ederım gercekten destegınıze ıhtıyacım vardı.arayıp daha fazla kuculmek ıstemıyoum haklısın cnm.atmamak en dogrusu galıba ben dusundum acaba barısırmıyız tek sansımız bugun gıbı geldı cunku.ama sız ole dıosanız vardır bı bıldıgınız umarım oyle olur.umarım dıner bu acı o da umarım kaybettıgını anlar suan sızce bunun farkındamı
tesekkur ederım destegın ıcın cnm.umarım dedıgınız gıbı olur cok zor olsada yapıcam atmamayı becerıcem.pekı sızce ıyı olucakmı bu
bu adam bnı uc hafta boyunc aramadı sormadı
hep kavga edıoduk ufak tefek yanı ve o da dıyodu cok kavga ettıgımızı.ayrıldık ve en sonunda yıne barstık yıne ufak bısey oldu bu da hala aynıyız bak bısey degısmıyo dıye stem ettı ben yınede gece dayanamadım ıyı geceler yazdım cevap vermedı ve bıdada msj atmadı.
Onu sevdiğinizi, özlediğinizi belli ettikçe ona, tüm sorunlara, kavgalara rağmen onun bir ilişki yaşamak için mükemmel yaratılışta olduğunu, tüm sorunun sizde olduğunu, bu nedenle onun vazgeçilmezliğini hissettirmiş olacaksınız...
İnan iyi olucak şuanda ararsan zaten bi adım geriye gitmiş olursun ama sen aramadıkça o merak edicek yokluğuna daha çok üzülücektir.
ne zamandan beri birliktediniz kacyıl oldu merak ettm
hepınızden ozur dılerım ben msj attım ona.ama oyle sevdıgımı ozledıgımı soylemedım gecen sene bugun beraberken sımdı ne oldumuzu soyledım ve yoklugumuzu baska hayatlarımızı kutluyorum mutlulukların devmını dıleerım dedım.cvp vermedı beklemıyodumda ama canım bugun cok acıyo off anlatamıycam
Canım özel mesaj kutun dolu olduğu için cevap veremiyorum sana.
Canım özel mesaj kutun dolu olduğu için cevap veremiyorum sana.
Eeee cevap geldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?