Gidiyorum canim doktor bana bi tramva yasamisin insanlara guvenin sarsilmis toparlanimayacak sey degil sen gok guclusun dedi birde dusun doktor dedigine gore var bisey :)Nefrette bir duygudur unutma.
Bence bir piskologa git.
Gerizekali bi is arkadasimmm kiz kelebek duydun mu seninki evlenme teklifi etmis diyip whatsaptan foto atinca mecbur ogrndim amaNiye takip ediyorsun ki.
Bırak ilgilenme.
Bide kacirdin gul gibi cocugu diyip alay etti aklinca espiri yaptiGerizekali bi is arkadasimmm kiz kelebek duydun mu seninki evlenme teklifi etmis diyip whatsaptan foto atinca mecbur ogrndim ama
Cvp bile yazmadim
Arkadaşın hakikaten gerizekaliymis. Senin acı çekmeden zevk alıyor olmaliGerizekali bi is arkadasimmm kiz kelebek duydun mu seninki evlenme teklifi etmis diyip whatsaptan foto atinca mecbur ogrndim ama
Cvp bile yazmadim
Gerizekali bi is arkadasimmm kiz kelebek duydun mu seninki evlenme teklifi etmis diyip whatsaptan foto atinca mecbur ogrndim ama
Cvp bile yazmadim
Bide kacirdin gul gibi cocugu diyip alay etti aklinca espiri yapti
Tramva olsa duramazdin.Gidiyorum canim doktor bana bi tramva yasamisin insanlara guvenin sarsilmis toparlanimayacak sey degil sen gok guclusun dedi birde dusun doktor dedigine gore var bisey :)
bırak gtisin... o kızıda başkasıyla aldatır yada başkası için terk eder bundan emin ol! ne kadar erken gördüysen yüzünü o kadar şanslısn.. 28 de neymiş bakımlı kaıdn her yaş güzeldir... millet 40 ında buluyor aşkı evleniyr çocu kyapıyor.ya evlendyyinzsen40 yaşlara gelince seni başka biri için terk etseydi.. defolsun gtisin..
Aynı şeyleri yaşamış agzının payını almış ve senden daha kötüsüne şahit olmuş hayattan tek bir umudu olmayan ölümün eşiginde uyanıp uyuyan bir insan olarak söylüyorum,Emin ol daha iyisi çıkacak dua et kurtulmuşsun boşver ben öyle yaptım takıntı halinede getirmiştim aşıgım sandım meger kandırmışım ben aşkı eşimde tattım sevmek sevilmek nedir Anladım... Kabul olunmuş tek duamdır umudum oldu o karanlıkta şimdi evliyim ve bir çocugum olcak Rabbim nasip ederse umudunu yitirme bana o olayları yaşatan insan benden 1 ay sonra nişanlandı kına gecemde nikah kıydı dügünümden 1 ay sonra dügün yaptı sen düşün ve 3-4 yıl ben ne emekler verdim meger 6 senelik sevgilisi varmış onla evlendi ettigini bulur inşallah hepsi bulacaklarda sen umudunu kaybetme Rabbim bir kapıyı kapattıysa emin ol daha güzel kapı açılacagı içindir inan bunaYılın asıklari jet hizi ile evlilik yolunda ilerliyo :)
evleniyor ya resmen evleniyo saka gibi evleniyo :)
Canım yanmiyo kesinlikle ondan nefret ediyorum askin zerresi kalmadi icimde... zaten nefretim gecse bitarafima bile takmayacagim ya iste
İki satirlik herifi sayfalarca yazmisim hayatima...
okadar pismanim ki keske geriye donebilsem beni kullandigini anladigim anda o kizi duydugum anda kendimi yerrlere atip kapisinda yatacagima ona yuzcevirseydim hemen o anda.. ahhh ahhh salak kafam herkes durdurmak istedi beni kimseyi dinlemedim
Simdi gururum yerlerde .. kesin arkamdan konusup salak kizdan kurtulduk diyorlardir.. ben neden dik olmadim ya insanin bi kadinlik gururu olmali adam bana beni birdaha arama demis... ben yuz kisiden mesaj attim aradim o engelledi ben aradim...
Ben boyle yaptikca o kiz daha ballı geldi..
Yalan degil mutlu olmalari istemiyorum.. bana hic adil gelmiyor mutlu olmalari..
hak etmiyolar
Ben olsam ayrilir ayrilmaZ benim karsima ciksaydi aileme uygun hayalelrime uygun bi adam... yemin ederim herseyden once ben Allahtan korkardim.. birde onu kahroldugunu gore göre.. yemin ederim vicdan azabindan geberirdim..
Kiza da acimiyorum onda bikere vicdan yok... insan biraz hemcinsine acir önce anlamaya calisir sanki ben sizi ayirmaya calistim...
Tek korkum ne kizlar biliyormusunuz.. mutlu olamamaktan birdaha.. cunku yasim 28 gec kaldim gemiyi kacirdim gibi
Hissediyorum
herseyi birkenara birakip mutlu olmak istiyorum hatta ondan daha mutlu olmak... o bana imrensin..
hergun dua ediyorum Allahim o adam kimse kaderim nerdeyse karsima ciksin icimdeki butun cam kiriklarina merhem olsun biririmiden guc alalim asik olalim yeniden hatta daha cok.. gecmis kapansin.. cok yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?