Bu yazdıklarını geçmişte birebir yaşamış biri olarak yazıyorum iyi ki olmamış. İyi ki Allah karşıma eşimi çıkarmış.Yılın asıklari jet hizi ile evlilik yolunda ilerliyo :)
evleniyor ya resmen evleniyo saka gibi evleniyo :)
Canım yanmiyo kesinlikle ondan nefret ediyorum askin zerresi kalmadi icimde... zaten nefretim gecse bitarafima bile takmayacagim ya iste
İki satirlik herifi sayfalarca yazmisim hayatima...
okadar pismanim ki keske geriye donebilsem beni kullandigini anladigim anda o kizi duydugum anda kendimi yerrlere atip kapisinda yatacagima ona yuzcevirseydim hemen o anda.. ahhh ahhh salak kafam herkes durdurmak istedi beni kimseyi dinlemedim
Simdi gururum yerlerde .. kesin arkamdan konusup salak kizdan kurtulduk diyorlardir.. ben neden dik olmadim ya insanin bi kadinlik gururu olmali adam bana beni birdaha arama demis... ben yuz kisiden mesaj attim aradim o engelledi ben aradim...
Ben boyle yaptikca o kiz daha ballı geldi..
Yalan degil mutlu olmalari istemiyorum.. bana hic adil gelmiyor mutlu olmalari..
hak etmiyolar
Ben olsam ayrilir ayrilmaZ benim karsima ciksaydi aileme uygun hayalelrime uygun bi adam... yemin ederim herseyden once ben Allahtan korkardim.. birde onu kahroldugunu gore göre.. yemin ederim vicdan azabindan geberirdim..
Kiza da acimiyorum onda bikere vicdan yok... insan biraz hemcinsine acir önce anlamaya calisir sanki ben sizi ayirmaya calistim...
Tek korkum ne kizlar biliyormusunuz.. mutlu olamamaktan birdaha.. cunku yasim 28 gec kaldim gemiyi kacirdim gibi
Hissediyorum
herseyi birkenara birakip mutlu olmak istiyorum hatta ondan daha mutlu olmak... o bana imrensin..
hergun dua ediyorum Allahim o adam kimse kaderim nerdeyse karsima ciksin icimdeki butun cam kiriklarina merhem olsun biririmiden guc alalim asik olalim yeniden hatta daha cok.. gecmis kapansin.. cok yoruldum..
Merak etme güzelim çıkıyor zamanla hem de öyle bir çıkıyor ki nefes alamayacak kadar kötü hissetmeye başlıyorlar.
Sonra senin karşına Allah öyle birini çıkarıyor ki iyi ki diyorsun iyi ki böyle olmuş, Rabbim her şeyin en doğrusunu bilir, doğru zamanda ve doğru yerde o kişiyi sana getirir.
İkinizide ayni anda idare edince oyle bi deliye donuyosun ki.. ben bitmis ustune zaman gecmis sonradan hortlamis bi sevgili degildim .. hikaye uzun bacim neyse bi an zoruma gitti ama artik zaman asimina ugradi beni kalp kirikligim biliyorumValla sevgilimin eski kız arkadaşı bana mesaj atsa ben de acımazdım. Adam şu an benimleyse eskiye afedersin ama b.k yemek düşer. Araya fitne sokmaya adamı kendine çevirmeye çalışmışsın ama kız sana acımadı diye vicdansız. Yok yaaa...
Haklisin ayni anda benide idare ettip cepte tuttugu icin... duygularimla oynadigi icin ben kimseyle gorusmiyorum dedigi halde o kizi bulup ortaya cikardigim icin sucluyum.. onlar masum..Şu üçlüde de en masum o çift yemin ederim ya.
Tabi ates dustugu yeri yakar.. Hic boyle birsey Basina gelmedigi nekadarda belli :) gerci gelse bile benim gibi yapmazdiniz biliyorum burdaki bircok kisi gibi.. bende cok pismanim gururumu yerler altina attigim icinUmarım hayatları boyunca mutlu olurlar sizde beddualarınızla kalırsınız.
Tecrübe ile sabit kızlar o ikinci kadınlar var ya binbir dalavere ile sizden ayırıp kendine ayarlayan işte o kadınlar gırtlağana kadar mutsuzluğa batıyorlar, o batarken siz zirveye tırmanıyorsunuz, öyle biri giriyor ki hayatınıza gözünüze içine bakıp, üstünüze titreyen. Giden adam zaten kimin umrunda gitsin zaten karakteri oturmamış adam, öyle adamdan ne sevgili ne eş olur zaten.Henüz her şey çok yeniyken buna inanmak güç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?