Yılın aşıgı Evlenme teklifi etmis oh mis :)

hissettikleriniz çok normal. her şerde bir hayır vardır. demek ki daha iyi bir hayat fırsatı karşınıza çıkacak. Bu hep böyledir, acılı günlerin vardır bir nedeni

yanlız ben sizin gibi yapmamıştım ayrıldıktan sonraysa bunlar ne oglanın ne kızın kabahati var kusura bakmayın suç sizinmiş,Ben Farklı boyutta anladım :/

Kelebelek zor olsada alıştır kendini. Kabullenmeye çalışırsan onun evlenecek olmasını daha rahat atlatırsın. Umrumda değil diyen yalan söyler. Sen artık kendi hayatına bak onunla ilgilenme.

En büyük hatamiz geç oldu yasım geçti diye bizi üzecek insanlari saplanti yapmamiz.

Bu yazdıklarını geçmişte birebir yaşamış biri olarak yazıyorum iyi ki olmamış. İyi ki Allah karşıma eşimi çıkarmış.

Kıza göre ne var ki adam seni istememiş istemek zorunda da değil sonuçta.
Kız niye seni düşünmeliydi ne kadar tuhaf düşüncelerin var

28 yas nedir ki... Nereye gec kaliyorsunuz? Hayatin oyle bir kurali mi var su yasta evlenilecek diye? Ben 30 yasinda evlendim.
Saplanti olmus bu kisi sizde. Beraber birseyler paylasip sonra ayrilmissiniz. O hayatina devam ederken siz gecmiste takilmissiniz. Onunuze bakin. Gececek inanin. Elbet cok seveceginiz baska birileri de cikacak. Su bagimliliklarinizdan kurtulursaniz iste o zaman mutlu bir birey olacaksiniz. Mutluluk icin birine ihtiyaciniz yok oysa ki.

Ulan ne adammış be, aylardır ben bile unutamadım sayende.

Brad Pitt mi bu adam, bi tarafları altından mı nedir yani onu bu kadar vazgeçilmez kılan?

Kızı da suçlama. Ne yapacaktı? Adam seni değil onu istemiş, onu sevmiş. Yok eski kız arkadaşın seni unutamamış, o yüzden evlenemeyiz mi diyecekti?

Saplantılı kadınlar kadar itici çok az şey var.

Valla sevgilimin eski kız arkadaşı bana mesaj atsa ben de acımazdım. Adam şu an benimleyse eskiye afedersin ama b.k yemek düşer. Araya fitne sokmaya adamı kendine çevirmeye çalışmışsın ama kız sana acımadı diye vicdansız. Yok yaaa...

Henüz her şey çok yeniyken buna inanmak güç...

İkinizide ayni anda idare edince oyle bi deliye donuyosun ki.. ben bitmis ustune zaman gecmis sonradan hortlamis bi sevgili degildim .. hikaye uzun bacim neyse bi an zoruma gitti ama artik zaman asimina ugradi beni kalp kirikligim biliyorum

Kısmette Varsa Gelir Hintten Yemenden, Kısmette Yoksa Ne Gelir Ki Elden

kismetin degilmiş

Şu üçlüde de en masum o çift yemin ederim ya.
Haklisin ayni anda benide idare ettip cepte tuttugu icin... duygularimla oynadigi icin ben kimseyle gorusmiyorum dedigi halde o kizi bulup ortaya cikardigim icin sucluyum.. onlar masum..

Umarım hayatları boyunca mutlu olurlar sizde beddualarınızla kalırsınız.
Tabi ates dustugu yeri yakar.. Hic boyle birsey Basina gelmedigi nekadarda belli :) gerci gelse bile benim gibi yapmazdiniz biliyorum burdaki bircok kisi gibi.. bende cok pismanim gururumu yerler altina attigim icin

Hayatta her nasip vaktine esirdir tatlım, unutma. Senin payına düşen nasibin vakti vardır, gelecektir. 28 değil, yeri geliyor 68 yaşındaki insan bile, o yaşta ilk aşkı yaşayabiliyor. Yaşla sınırlandırmamak gerekiyor duyguları. Eh, çocuk sahibi olmak isteği bir noktada bu fikre yön veriyor haklısın ama, hayatı akışına bırak.

Geçmiş için kızma kendine, "geçmiş..." Satırlarca keşke demişsin, bir işe yaradı mı? Hayır, sonuç olarak hala geçmişte öyle bir olay yaşamış bir kadınsın. Olan olmuş, geçmişte yaptıkların ve yapamadıkların hep dursun aklının köşesinde ki, geleceğini ona göre kur. Hem bu ilk tökezlemede kendini yere atarsan, anne olup çoluk çocuğa karışınca ne yapacaksın? İnsanlar 10-20 yıllık evlilikleri sonlandırıyor, ne büyük acılarla...

Yarın kalktığında kendine yeni bir sayfa kurduğunu söyle. Buna kendini inandırana kadar kalkma yataktan. Derin nefes al, ve başla. Herkesin sınavı oluyor, hayatta ne kolay ki?

Ne kadar üzülürsen üzül, şunu unutma. Senden değerli bir şey yok. En çok sen değerlisin. Gerisi işin teferruatı. Sıkma canını, ve bir an evvel mutlu ol inşallah :)

Henüz her şey çok yeniyken buna inanmak güç...
Tecrübe ile sabit kızlar o ikinci kadınlar var ya binbir dalavere ile sizden ayırıp kendine ayarlayan işte o kadınlar gırtlağana kadar mutsuzluğa batıyorlar, o batarken siz zirveye tırmanıyorsunuz, öyle biri giriyor ki hayatınıza gözünüze içine bakıp, üstünüze titreyen. Giden adam zaten kimin umrunda gitsin zaten karakteri oturmamış adam, öyle adamdan ne sevgili ne eş olur zaten.

Reactions: Yeu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…