Yılın ilk karı o ile yağdı

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Konya'ya bu yılın ilk karı yağdı. Konya-Beyşehir Karayolu arasındaki Belenbaşı mevkinde yağan kar, trafik akışını olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 cm’yi bulan kar, araçlara zor anlar yaşattı.

Yaz mevsimi bitip sonbahara geçiş yapmaya hazırlanılan dönemde yağan kar, görenleri çok şaşırttı.Konyalı sürücü Mustafa Bozkay, “Daha önce bu kadar erken kar yağdığına hiç şahit olmamıştım. Sezonun ilk karı Konya’ya yağmış oldu” dedi. Habertürk

Şu kışı hiç sevmiyorum

ayıptır söylemesi tatılden yeni geldik..

kış ortası miamiden dönen sıbel can gıbı,buz gıbı havada bronz tenli mala döndüm..

ayıptır söylemesi tatılden yeni geldik..

kış ortası miamiden dönen sıbel can gıbı,buz gıbı havada bronz tenli mala döndüm..
Ben kar yanığını tercih ediyorum,daha güzel bronzlaştırıyor
Ellemeyin yağsın ya kar.

Belissa sizin oralara çok kar yağıyorsa senle yer değiştirelim.
6 ay kar yağsa bıkmam ben ya.
Hadi ya gerçekten mi?Değişelim valla cok isterim güneyde mi yaşıyorsun sen? Ben İç anadoludayım. Ben karı ilk gün severim sadece diğer günler yerde buz oluşması çamurlar vs hiç sevmiyorum.

Hadi ya gerçekten mi?Değişelim valla cok isterim güneyde mi yaşıyorsun sen? Ben İç anadoludayım. Ben karı ilk gün severim sadece diğer günler yerde buz oluşması çamurlar vs hiç sevmiyorum.
Güneyde sayılırım.
Aylarca kar yağsa,yürüyerek işe gitsem bıkmam ben

Bu sene bir ay çok sıcak geçti burda o yüzden kış gelsin diyorum artık.
Evet doğru cok sıcaktı bu sene. Bir de burada kuru sıcak var daha beter ediyor insanı. Şöyle her mevsim ılık geçse ne olur ki

kış yaşamak için Kanadaya taşınmayı düşünüyorum ben yılın 12 ayı kış olsa şikayet etmem negzel keşke İstanbul'a da yağsa..

ne kış severim,ne yaz..ilkbahar kabulümüz..

mayıs çocuğuyuz nede olsa

kış gelsin artık valla, bıktım yazın patırtısından gürültüsünden, kış demek huzur demek

yok artık yaaa, ne kadar erken gelmiş kış... Kasım sonu gibi genelde İzmir'de havalar soğuk oluyor. Daha bunun ekimi var, geçen hafta sonu gittik daha kuşadasına... Gerçi güneş yakmadı bizi, kumlarda ayak yakacak sıcaklıkta değildi, o zamanda dedik bu gün sezonu kapatalım diye... Ama daha eylüldeyiz yaaaa

Aynı düşünüyoruz kar ilk yağdığında süper olur hava mis gibi olur diğer günler çilekeş her yer çamur,buz üzerine birde ayaz yüzün felç olur sümüğün donar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…