Şu kışı hiç sevmiyorum
Hiçbir yerde sevmiyorum kuzu ya içimi karartıyorSizin memlekette sevilmez tabi belisim.
Belissa sizin oralara çok kar yağıyorsa senle yer değiştirelim.Hiçbir yerde sevmiyorum kuzu ya içimi karartıyor
Ben kar yanığını tercih ediyorum,daha güzel bronzlaştırıyorayıptır söylemesi tatılden yeni geldik..
kış ortası miamiden dönen sıbel can gıbı,buz gıbı havada bronz tenli mala döndüm..
Hiçbir yerde sevmiyorum kuzu ya içimi karartıyor
Hadi ya gerçekten mi?Değişelim valla cok isterim güneyde mi yaşıyorsun sen? Ben İç anadoludayım. Ben karı ilk gün severim sadece diğer günler yerde buz oluşması çamurlar vs hiç sevmiyorum.Belissa sizin oralara çok kar yağıyorsa senle yer değiştirelim.
6 ay kar yağsa bıkmam ben ya.
Güneyde sayılırım.Hadi ya gerçekten mi?Değişelim valla cok isterim güneyde mi yaşıyorsun sen? Ben İç anadoludayım. Ben karı ilk gün severim sadece diğer günler yerde buz oluşması çamurlar vs hiç sevmiyorum.
Evet doğru cok sıcaktı bu sene. Bir de burada kuru sıcak var daha beter ediyor insanı. Şöyle her mevsim ılık geçse ne olur kiBu sene bir ay çok sıcak geçti burda o yüzden kış gelsin diyorum artık.
Aynı düşünüyoruz kar ilk yağdığında süper olur hava mis gibi olur diğer günler çilekeş her yer çamur,buz üzerine birde ayaz yüzün felç olur sümüğün donar :SHadi ya gerçekten mi?Değişelim valla cok isterim güneyde mi yaşıyorsun sen? Ben İç anadoludayım. Ben karı ilk gün severim sadece diğer günler yerde buz oluşması çamurlar vs hiç sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?