• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılın Kadını Esra Erol!

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
1452952104214.jpg

atv'nin en çok izlenen isimlerinden Esra Erol yine ödül aldı.

Geçtiğimiz akşam Shangri-La Bosphorus Otel'de kozmetik firması Avon'un düzenlediği "Kadın Ödülleri" sahiplerini buldu. Bu yıl ikincisi düzenlenen törende 10 kategoride 49 ünlü isim yarıştı.

Türkiye'nin ilham veren kadınlarını belirlemek amacıyla yaptığı ödüllerin sosyal sorumluluk kategorisindeki 'Yılın Kadını' ödülü ise Esra Erol'un oldu.!

esra erol gerçekten hoş kadın işini de güzel yapıyor ama keşke farklı tarzda bi program sunsaydı.. gerçekliğine inanmıyorum bu tarz programların

• Beğen
Reactions: H M
Hangi sosyal sorumluluk projelerini yürütmüş, desteklemiş ya da programında bağıra bağıra yer vermiş?
Bizim niye haberimiz yok?
Bir kişinin herhangi bir dalda ödül alması için, kamuoyu vicdanı birliği gerekmez mi?
Gündemi, medyayı yakınen takip eden bir insan olarak, programında çizdiği 'güçlü kadın' imajı hariç, bu ödülü hakecek ne yaptığıyla alakalı ufacık bir bilgim yok.

tabii o tarz bir program yapıp her gün milleti uyutursan
yılın kadını rolünü de alırsın

kadın binlerce yuva kuruyor kolay değil

hem bu dünya da hem diğerinde yerini sağlama aldı:KK53:

Kimdir Esra Erol,ne iş yapar,ne gibi bir faydası dokunmuş bu ülkeye de yılın kadını seçilmiş merak ediyorum cidden.Ona gelene kadar birsürü seçilecek insan var.Yok valla merak ediyorum ne dayanılarak seçilmiş?

fırmalarda reklamı yapılsın dıye ödul dagıtıyor neye göre kıme göre yılın kadını?
ille de televızyondan bırı yılın kadını olacaksa bu muge anlıdan baskası değildır
ama vermezler mugeye bonlara reklamlarını yapacak adam lazım
bı makarna firması bile kaç gundur turkıyenın gundemınde

kldı kı programında evlendirip karısını öldıren adamın yargılaması da bıtelı en fazla bır kaç hafta olmuştur.

Back
X