• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılışık erkeklerden bıktım...!!!

suzeynomm

belki bir gün mutlu olurum
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
48
7
13
ben hangi erkekler tanışsam bana cinsellik için yaklaşıyor.ilk ikinci günden öpmek istiyor nahoş olmayan teklifler halbuki öyle bir kız değilim sadece biraz saf kalpliyim çabuk kanıyorum sanırım.hep ilişkilerimin bu yüzden bitti ne zaman bir erkek tanısam yok sexisin yok çekicisin deyip hep cinsellik.bu kadar mı kötü kızım.çok mu yumuşak davranıyorum acaba.gerçekten sizlerden nasıl davranmam konusunda yardım istiyorum.bi erkek neden ikinci günden beni öpmek ister çok mu hafif kızım.halbuki ben sadece ciddi düşünen bi erkek istedikçe böylelerinin üzerine gidiyorum adam bakıyorum muhafazakar gibi sonra yılışmalar falan neden böyle neden böyle:KK43::KK61::KK61::KK43::mad::mad:

ben basit kötü bir kızmıyım ya böyle erkekler hep yemin ederm böyle istemedikçe hep böyle en düzgünü bile böyleeeeeeeeeee:KK61::KK61::KK61::KK61:

bi erkek ikinci günden bi kızı neden dudağından öpmek ister sorarım size:mad::mad:

birini beğeniyorum tam bana göre bu adam diyorum ikinci gün yılışma hemen ya sert olsam sert derler ortası neki bunun acep:KK17::KK17:

güzel alımlı dikkat çekici bi kızım ama öyle açık saçık giyinmem normal giyinirm ama bilmiyorum gerçekten

Sen ınsanları kırmamak ıcın yumusak davranıyorsan ve onların attıkları zarfı anlamıyorsan senı ısteklı sanıyorlardır:)))

ben hangi erkekler tanışsam bana cinsellik için yaklaşıyor.ilk ikinci günden öpmek istiyor nahoş olmayan teklifler halbuki öyle bir kız değilim sadece biraz saf kalpliyim çabuk kanıyorum sanırım.hep ilişkilerimin bu yüzden bitti ne zaman bir erkek tanısam yok sexisin yok çekicisin deyip hep cinsellik.bu kadar mı kötü kızım.çok mu yumuşak davranıyorum acaba.gerçekten sizlerden nasıl davranmam konusunda yardım istiyorum.bi erkek neden ikinci günden beni öpmek ister çok mu hafif kızım.halbuki ben sadece ciddi düşünen bi erkek istedikçe böylelerinin üzerine gidiyorum adam bakıyorum muhafazakar gibi sonra yılışmalar falan neden böyle neden böyle:KK43::KK61::KK61::KK43::mad::mad:
Valla bu kadarmi olur bnde cogu ayni seyle karsilastim bnde anlamadim bu isi bu yeni cagin erkekleri ayni yada bize denk geliyo :)

güzel alımlı dikkat çekici bi kızım ama öyle açık saçık giyinmem normal giyinirm ama bilmiyorum gerçekten

insanı seksi yapan sadece kıyafeti değildir, tavırlardır bence asıl etkili olan..
yani tesettürlü ama bakışıyla ya da gülüşüyle davetkar da olabilir kimisi..
ya da daha açık ama cazibesini belli etmez bazısı da..
resmi olun, çok rahatsız oluyosanız extra soğuk davranın..
"saf" olmamaya dikkat edin..
yoksa sizi "aptal sarışın" tabirine uyan tiplere benzetenlerle dolar çevreniz...

doğru tespit sexi olmak mı sorun bilmiyorum yada düzgün fizeğe sahip olmak mı:110:

seksi, düzgün fizikli, ya da dünya güzeli...
ne olusanız olun insanların size mesafesini siz belirlersiniz..
yapamıyosanız, hatayı başkasında aramayın...

Back
X